.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    колко тъжен начин на мислене...
    хех , никои не ти пречи да тръгнеш с женска от тоя род , докато на мене ми е неморално и АБСОЛЮТНО недопустимо .
    Достатъчно чисти българи има .

Тъжно или весело , консервативно или не , такова ми е мнението .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен
    Град
    Своге
    Едно е да тръгнеш, друго е да обясняваш как ще колиш и подобни изцепки...
    тва с коленето беше в преносно значение
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Дръстър
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Достатъчно чисти българи има.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt1PA[/youtube]

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Едно е да тръгнеш, друго е да обясняваш как ще колиш и подобни изцепки...
    тва с коленето беше в преносно значение
    Е такива са ми много смешни !
    Кво толкова имате против турците(не съм турчин, от сега да поясня) ?
    Мен ме е яд на тия боклуци, които разчитат на българския данъкоплатец, да им плаща тока.Ами не става така.Всеки ми говори за интеграция, не знам кво.ОК ние искаме да ги приемем, а те като не искат? Кво правим?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Турците от ТУ ги надушвам от километри. Цвят на кожата, лице, дрехи, прически, събират се все на едни подозрителни глутници - усещам ги винаги преди да ги чуя какво говорят.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Между турчин и циганин има ОГРОМНА разлика.Пффф по-отвратителен и долен народ от циганския няма никъде по света.И освен това турците в Бългаия не приличат на турци,а на българи.Ако слезеш към Анадола,там са вече истинските турци.

да де,

харесваш си някой и му се кефиш и изведнъж разбираш, че е турчин и вече искаш да го колиш. По-преносно значение за смешни предразсъдъци дали има?
    именно

Турците трудно се различават з,ащото при тях се срещат вясакакви расови типове. А циганите са си от индо-афганската раса и венците им са лилави.

Btw наскоро разбрах, че циганите в нашия крайсе делят (не знам другаде дали е така) на цигани и лешетари. Аз мислех, че лешетар = клошар, ама едно циганче от моя клас ми каза, че по-заможните цигани не искат да ги свързват с миризливите, мръсни, крадящи цигани. И на тях им викали лешетари. Бтв власите какви са ?

Ха.. преди време в подобна тема бях пуснал мнение, и след няколко часа един от Кърджали ме намери, и почна да ме храни.Как съм можел да отричам вярата на дедите си .. дрън - дрън чи пляс ..

Откъде да почна не знам, ама .. хмм ..
    Добре, аз съм турчин, поне такъв би трябвало да съм ако питаш родата.На мен нещо не ми се връзва цялата история .. как да кажа ако тези самозвани в България бяха истински турци, то те не биха живяли тука, най - малко заради свинското.В турция не можеш никъде да намериш свинско, а тези емигранти които са заминали там си поръчват от тука свински деликатеси, и тамочните (не знам дали така се пише тази дума ) турци буквално ги мразят за това.
    Според мен 95% от тукашните турци са самозвани/потурчени рода от турското робство.Тъй като аз уча в механотехникум където е пълно със селяни, и моите съученици може да ги различите какви са без даже да ги заговорите.Не се обличат извън модата, даже носят съвсем модерни дрехи джъз бъз .. ама все пак се различават, не знам как но може би имат някаква аура ?

Другото е как бъркат родовете, цял ден слушам как мъж,жена,дете,кон,каруца,са ун сапунерка се говори в мъжки род, само и единствено.

НЯМА турски цигани, български цигани.Циганите са си цигани!Те се самозачисляват към едно от двете.А циганите не можеш да ги сбъркаш с който и друг народ да е.
    Лично мене много пъти ме мислят за българин, и аз и сестра ми сме белички.

ПС:Загубих се в разсъжденията си страдам от това да не мога да си подредя мислите

Забравих да добавя, че баба ми е силно вярваща.И не яде месо, сещате се защо.Колкото и да е вярваща тя не е туркиня, а е мюслюманка Родителите са и натякали това самочувствие, че е туркиня.Тя е научила децата си на същото, сега майка се опитва да ми набие същото .. и така една верига, която е довела до образуването на днешните турци в България.

Edit:3 страници дискутиране на етнически въпроси, и нито една обида по нечий адрес.Впечатлен съм ! Очаквам сега Raybeez, да направи сефтето по мой адрес

Мега фен Аватара на EarthShaker
    по рязания хуй се познават

hottie
    Guest
    Полза от тази тема няма както винаги !
    Тези, които се интересуват от турците и ромтие нека прочетат малко литература

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си