- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хапчета
Въпрос:Ако има вероятност белята вече да е станала,дали ще ми продадат хапчета без рецепта?![]()
Ескапел е без рецепта. Но какво имаш предвид под "белята е станала". Ако е вече бременна никакви хапчета няма да помогнат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами,да кажем,че преди няколко часа се скъса глупавият презерватив,а той тъкмо свършваше.Като усети,че се е скъсал го извади и свърши в движение(не знам как да го кажа по друг начин),обаче каза,че не е сигурен дали нещо не е останало вътре преди да го извади.Аз не съм усетила нищо,но ме е страх все пак.
escapelle е без рецепта,ако искаш да си сигурна-това е начина,но трябва да знаеш че това все пак не са бонбонки и може да ти объркат хормоните...ти решаваш....успех![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Пийни хапче и не се тревожи!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента дори да ми поникне трето око не е от значение ,само да съм сигурна,че нищо не се е случило.Първоначално написано от banbina
Абе Марти, кога порастна, кога секс почна да правиш![]()
![]()
Като цяло Ескапеле се пие ДО 3 дни след фаталния полов акт. Колкото по рано толкова по добре !!! Но не забравяй, че това е една хормонална бомба !!! В организма ти може да настъпят каши и да си загубиш датите когато ще ти идва и свършваПии го веднага след грешния акт и няма да се плашиш
![]()
De-Phazz - Anchorless