- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Времето е пари...
Моля ви се някой да ми помогне с есе на тема ''времето е пари'' или ''престъпноста в наши дни''. МЕРСИ МНОГО предварително![]()
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
каква помощ очакваш за есе?
просто го напиши
Ама ти какво си мислиш? Че всичко идва на готово? Просто пада от небето, хах... Мога да ти кажа, че всеки си има свой личен стил и начин на писане и госпожата ти може да познае, че не си го писала ти. По-добре седни, влез в интернет, прочети няколко ЕСЕ-та, НАПЪНИ СИ МОЗЪКА и напиши нещо твое! ЕСЕ-то е изразяването на твоето мнение! Не на някого другиго.
Не са толкова трудни темитеДаже бих казала, че са приятни
Това, че те мързи, не те оправдава. Помисли и ще видиш, че ще се получи. Сигурно дори не си пробвала..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от lubata619
![]()
ех и аз да имах такава тема за престъпноста щях да ги направя криви,защото имам много да казвам.
п.с а по темата еми те ти казаха прочети някой др есе в нета и ще видиш че сичко си идва от самосебеси