- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказа ми ;/
С едно момче сме приятели с привилегии и той постоянно ми говори колко ме харесва.Когато дйде момента да правим секс[наще ги нямаше 2 дни] той ми отказаи сега се чудя защо.Предпочете да излезе с приятелите си да се напие.С тях винаг може да пие а у нас мн рядко няма никой.Имате ли идея защо го е направил?????
Ми просто е търсил духа от бутилката![]()
![]()
![]()
Абе момиче я се стегни, не си ли отговоряш сама на въпроса защо не е бил с теб.... колкото и болезнен да е отговора той е един... простно не му е пукало за теб..... Съжалявам но това е истината.
може да иска много повече от секс и за това да ти е отказал ! не четем мисли отиди и го питай
не не иска повече от секс говорихме по тази тема![]()
хах...първо си взимате ''приятел с привилегии'' ,после очаквате от него отношение като към любимата му...![]()
еми..тееегаво ... сещайте се по-отраничко как стоят тези нещица![]()
\Първоначално написано от Punisherrr
/
оооо да..Първоначално написано от radoslav4o
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Това е. Вие сте "Приятели с привилегии" и нищо повече. Не е длъжен всеки път да ти откликва на поканите. + че може да е искал да разнообрази. На теб ще ти писне, ако ядеш само ягоди ( примерно) , нали?
Не знам дали сте го правили и преди, но ако не сте - уплашил се е.. или го е досрамяло нещо и е решил да се направи на ударен.. иначе наистина нямаш право да се оплакваш при тези обстоятелства..
Приятел и алкохол в нужда не се оставят !!!
щото не му се е искало...пък и винаги ли трябва да идва като му кажеш...нали все пак сте "приятели с привилегии"-наблегни на първата част ПРИЯТЕЛИ,като негова приятелка можеш да го разбереш нали...не сте гаджета така че не е нужно постоянно да си огаждате един на друг
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
освен ако не са просто "хора с привилегии" или по друг начин казано - разгонени тийнове..Първоначално написано от banbina
+1 Как да не се съглася с теб като казваш истината.Първоначално написано от Punisherrr
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!