.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Отказа ми ;/

С едно момче сме приятели с привилегии и той постоянно ми говори колко ме харесва.Когато дйде момента да правим секс[наще ги нямаше 2 дни] той ми отказа и сега се чудя защо.Предпочете да излезе с приятелите си да се напие.С тях винаг може да пие а у нас мн рядко няма никой.Имате ли идея защо го е направил?????

Ми просто е търсил духа от бутилката
    Абе момиче я се стегни, не си ли отговоряш сама на въпроса защо не е бил с теб.... колкото и болезнен да е отговора той е един... простно не му е пукало за теб..... Съжалявам но това е истината.

Според мен или защото му е малък х*я ,или защото го е срам

може да иска много повече от секс и за това да ти е отказал ! не четем мисли отиди и го питай

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    не не иска повече от секс говорихме по тази тема

Супер фен
    хах...първо си взимате ''приятел с привилегии'' ,после очаквате от него отношение като към любимата му...
    еми..тееегаво ... сещайте се по-отраничко как стоят тези нещица

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    хах...първо си взимате ''приятел с привилегии'' ,после очаквате от него отношение като към любимата му...
    \/

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от radoslav4o
    \/
    оооо да..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Това е. Вие сте "Приятели с привилегии" и нищо повече. Не е длъжен всеки път да ти откликва на поканите. + че може да е искал да разнообрази. На теб ще ти писне, ако ядеш само ягоди ( примерно) , нали?

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Не знам дали сте го правили и преди, но ако не сте - уплашил се е.. или го е досрамяло нещо и е решил да се направи на ударен.. иначе наистина нямаш право да се оплакваш при тези обстоятелства..

Ами някоя вечер го попитай пак или по скайпа го попитай
    защо не е искал може да е бил неразположен

Приятел и алкохол в нужда не се оставят !!!

Оффф ми,ако го е боляло главата

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Варна
    щото не му се е искало...пък и винаги ли трябва да идва като му кажеш...нали все пак сте "приятели с привилегии"-наблегни на първата част ПРИЯТЕЛИ,като негова приятелка можеш да го разбереш нали...не сте гаджета така че не е нужно постоянно да си огаждате един на друг
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от banbina
    щото не му се е искало...пък и винаги ли трябва да идва като му кажеш...нали все пак сте "приятели с привилегии"-наблегни на първата част ПРИЯТЕЛИ,като негова приятелка можеш да го разбереш нали...не сте гаджета така че не е нужно постоянно да си огаждате един на друг
    освен ако не са просто "хора с привилегии" или по друг начин казано - разгонени тийнове..

+1 Как да не се съглася с теб като казваш истината.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си