.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на joannalof

Рибена кост - кАк?

Искам да се сплета на рибена кост, та после да ми се начупи косата - да, ама като не знам как / и майка ми не може/. Винаги съм искала да се сплета така, следователно, ако можете - помагайте със обяснение, снимки,видео и ... т.н.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Мии, малко е трудно за обяснение, но летс трай...

Взимаш кичур коса най-отгоре на главата и го разделяш на три, като за плитка. Тръгваш да сплиташ, и при всеки следващ кичур взимаш коса от ляво или от дясно (в зависимост на коя страна е ред ;д/...

Ии така до долу..

Май изобщо не го обясних като хората, амаа..
    What you give is what you get!

Град
    blg
    http://vbox7.com/play:26476449 дано помогне
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Под слънчевите лъчи...
    ^да аз примерно мога да плета др хора ама себе си е трудно

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    . . ^Ии аз така. .а като я гледам мацката рак так и се изплете, аз седях 20 минути пред огледалото и нищо не направх ;xx
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен
    Аз току що си направих, ама на нищо не прилича Успях на петия път може би, така че не се отказвай. Просто започваш отгоре като нормална плитка, и преди сплитането на всеки кичур вземаш от съответната страна по още един, като го добавяш към предния. Уф трудно се обяснява, аз за първи път го видях в едно списание преди много години. Помня, че се мъчех да си сплитам куклите

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Re: Рибена кост - кАк?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Искам да се сплета на рибена кост, та после да ми се начупи косата - да, ама като не знам как / и майка ми не може/. Винаги съм искала да се сплета така, следователно, ако можете - помагайте със обяснение, снимки,видео и ... т.н.
    И с обикновенни плитки ще ти се получи чупливия ефект.

На други хора мога да плета(не се получава много гладко,но пак става)ама на себе си ми е трудно.Трябва доста да се поопражняваш.

Ами аз те съветвам да помолиш някой (приятел, роднина ... ), който може да те направи. Колкото до накъдрянето на коса - става с по-едри плитки и с маша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си