- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рибена кост - кАк?
Искам да се сплета на рибена кост, та после да ми се начупи косата - да, ама като не знам как / и майка ми не може/. Винаги съм искала да се сплета така, следователно, ако можете - помагайте със обяснение, снимки,видео и ... т.н.![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мии, малко е трудно за обяснение, но летс трай...
Взимаш кичур коса най-отгоре на главата и го разделяш на три, като за плитка. Тръгваш да сплиташ, и при всеки следващ кичур взимаш коса от ляво или от дясно (в зависимост на коя страна е ред ;д/...
Ии така до долу..
Май изобщо не го обясних като хората, амаа..![]()
What you give is what you get!
http://vbox7.com/play:26476449 дано помогне
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
^да аз примерно мога да плета др хора ама себе си е трудно
Аз току що си направих, ама на нищо не приличаУспях на петия път може би, така че не се отказвай. Просто започваш отгоре като нормална плитка, и преди сплитането на всеки кичур вземаш от съответната страна по още един, като го добавяш към предния. Уф трудно се обяснява, аз за първи път го видях в едно списание преди много години. Помня, че се мъчех да си сплитам куклите
![]()
![]()
И с обикновенни плитки ще ти се получи чупливия ефект.Първоначално написано от joannalof
![]()
Ами аз те съветвам да помолиш някой (приятел, роднина ... ), който може да те направи. Колкото до накъдрянето на коса - става с по-едри плитки и с маша![]()