.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Чувството да си самотен..

На вярно на всеки му се е случвало да се чувства самотен. Ето, че този момент при мен дойде отново. Трудно ми е без нея, признавам си, но като че ли от една страна съм по спокоен. Гледам и обмислям всичко, не реагирвам импулсивно. На това се научих от тази връзка - че не трябва да реагирам прибързано. Научих, че колкото и да показваш, че обичаш някого, ако той не чувства същото ще изглежда, че го задушаваш. Интересно ми е защо когато човек обича, истински, то бива нараняван от хората, които най-малко очаква? Защо повярвах ? Защо повярвах на нейните думи, че няма да ме нарани ? Защо така се получиха нещата ? Та аз исках да бъда само с нея и тя само с мен, а то какво стана.. Чувствам се много объркан, искам време за всичко. Искам да се откъсна от този шибан град, от тези шибани интриги в които ме замесват. Да отида на морето ако трябва за 3 месеца на почивка, но просто да не виждам хората, които ме нараниха. Които ме накараха да се затворя дълбоко в себе си и да страдам от несподелена любов. Повярвах, че я открих. Тя ми го доказа по такъв начин, че да повярвам..но вярвах като малко дете ?
    В момента в мен се крият чувства на любов, омраза, яд и отвращение така да го кажа. Знам, че я обичам и то много при това. Мразя я затова, че се подигра с мен и ме остави без обяснение. Яд ме е, че толкова време пропилях, но поне не съжалявам, защото научих много работи за живота. Едно от които е да не вярваш на 100%, да се отдадеш, да живееш за нея..Отвращението получих към нея, когато разбрах какви неща е правила.. Съжалението ми към нея е, че казах думи, които не заслужаваше тогава, но от ярост ги казах.. Направих неща, за които ще съжалявам може би близките 2-3 години докато я виждам... Дано един ден ми даде шанса..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Чувството да си самотен..

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Интересно ми е защо когато човек обича, истински, то бива нараняван от хората, които най-малко очаква?
    Бях го написала в една друга тема, ще го напиша и сега - най-често срещаната грешка в любовта е, че не оценяваме човека до себе си, това че той дава всичко за нас, че ни обгражда с любов и внимание, а ние го тъпчем едва ли не На мен ми се е случвало, това което и на теб (давах любов, но в замяна на това не получавах) и знам как се чувстваш, самата аз в момента също се чувствам самотна, но просто живота продължава и трябва да го живеем такъв какъвто е.
    Според мен е по-добре, че си се разделил с това момиче, защото човека до теб освен да взима трябва да знае и да дава, а явно твоето момиче не го е правило. Знам, че ти е трудно, но не губи надежда и не изпадай в отчаяние, добро момче ми се виждаш и съм сигурна, че ще намериш момичето, което ще ти пасне идеално. И пак ти казвам - не се депресирай, а просто се радвай на живота, защото е само един Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

И аз се чувствам така .. Да избягаме двамата ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Братле разбирам те на 100% сякаш аз съм писал тези думи.Знам колко е трудно знам колко боли и че най боли от чувството че си предаден излъган.Просто такива неща се случват само това мога да кажа и си го повтарям сам на себе си за да не се ровя колкото повече исках да знам да разбера защо толкова повече болеше.ОТ един месец не съм спал повече от 4-5 часа.Но не се предавам не го прави и ти просто ако трябва напук го прави но продължавай да живееш не съм открил как да се измъкна от проклетата ситуация но знам че ако стоя няма и да намеря.Просто стискай зъби търпи и се бори ако имаш нужда да поговориш с някой насреща съм
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Варна
    Аз винаги съм бил самотен,никога несъм имал гадже или приятелка,свиква се

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Братле разбирам те на 100% сякаш аз съм писал тези думи.Знам колко е трудно знам колко боли и че най боли от чувството че си предаден излъган.Просто такива неща се случват само това мога да кажа и си го повтарям сам на себе си за да не се ровя колкото повече исках да знам да разбера защо толкова повече болеше.ОТ един месец не съм спал повече от 4-5 часа.Но не се предавам не го прави и ти просто ако трябва напук го прави но продължавай да живееш не съм открил как да се измъкна от проклетата ситуация но знам че ако стоя няма и да намеря.Просто стискай зъби търпи и се бори ако имаш нужда да поговориш с някой насреща съм
    И аз съм попадал в същото полужение... Много е кофти така и много боли, но след време става по добре! Живота е жесток в кякои отношения и към някои хора. Преди няколко месеца и аз се чудих къде сбърках и защо всичко се обърна с главата на долу - искаше ми се да върна времето на зад! Точно като автора на темата и аз не съжалявам за нищо, защото разбрах доста неща от вичко което преживях!

П.С. - Дръж се човече, защото живота е пред теб! Най-хубаво е да го споделяш с момиче който те приема такъв какъвто си и ти дава това което и ти и даваш, а именно ЛЮБОВ!!!

Всичко беше така, както ти го казваш. Всеки даваше любов на другия. Но от край време се карахме доста и аз не смеех да сложа края, защото знаех, че ще се оправим. Но тя го сложи..без да ми даде шанс и без нищо..явно така е било писано.

Абе момче я се стегни. Знам че си страдал и страдаш. И аз съм страдал. Не си прави грешни изводи отведнъж. Тя не е единственото момиче на света, че да смяташ, че това, което тя е направила е мерило за всички жени. Просто преценявай, усещай и ще видиш, че така ще ти е по-лесно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

И аз съм самотен

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Абе момче я се стегни. Знам че си страдал и страдаш. И аз съм страдал. Не си прави грешни изводи отведнъж. Тя не е единственото момиче на света, че да смяташ, че това, което тя е направила е мерило за всички жени. Просто преценявай, усещай и ще видиш, че така ще ти е по-лесно
    Така е ти си прав но нали знаеш отначало първите 1-2 месеца как те наляга едно много гадно и тегаво чувство.Чувството че тя е била единствената и ще си умреш сам.То естествено не е така но с просто с времето отминава това чувство.Така че не го "съди" че страда доста и се чувства така напълно е нормално нека се настрада и тоя период ще отмине
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    И аз съм попадал в същото полужение... Много е кофти така и много боли, но след време става по добре! Живота е жесток в кякои отношения и към някои хора. Преди няколко месеца и аз се чудих къде сбърках и защо всичко се обърна с главата на долу - искаше ми се да върна времето на зад! Точно като автора на темата и аз не съжалявам за нищо, защото разбрах доста неща от вичко което преживях!

П.С. - Дръж се човече, защото живота е пред теб! Най-хубаво е да го споделяш с момиче който те приема такъв какъвто си и ти дава това което и ти и даваш, а именно ЛЮБОВ!!!
    Изпитвал съм болката и също знам какво ти е... НО ...."Дръж се човече, защото живота е пред теб! Най-хубаво е да го споделяш с момиче който те приема такъв какъвто си и ти дава това което и ти и даваш, а именно ЛЮБОВ!!!" <--ето за това си заслужава да се бориш...а именно,до откриеш истинската любов!

Аз винаги съм бил самотен...Винаги съм искал едно,единствено момиче и винаги съм си казвал:"Може би някой ден тя ще запълни тази самота".Но ето,че мина доста време и е все същото ;( Но продължавам напред с последното ми останало нещо:надеждата ;(

Град
    in your dreams ;p
    Цитирай Първоначално написано от cskar43t0
    Аз винаги съм бил самотен...Винаги съм искал едно,единствено момиче и винаги съм си казвал:"Може би някой ден тя ще запълни тази самота".Но ето,че мина доста време и е все същото ;( Но продължавам напред с последното ми останало нещо:надеждата ;(
    Брат няма незаменими хора
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Брат повярвай има...Някой ден ще разбереш и ти Просто не си в моята ситуация...да отделиш на 1 момиче 1 година и накрая нещата да се завъртят по възможно НАЙ СЛОЖНИЯ начин..и въпреки това продължавам да я искам и да отказвам да други момичета...Но не съжелявам..бих я чакал още 10 години ако трябва...найстина за мен е Незнаменима и надеждата ми да я имам не умира...Попринцип съм силен човек...поне така са ми казвали...но тя ми е слабото място

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    И аз съм самотен
    и аз... бах мааму мн сме ве ше превземеме света

П.П. Много ми хареса това което си написал авторе

Аз избягах, а файда никаква.

спомням си това 4увство....
    когато бившия ме заряза се 4увствах като най-самотното въщество на Земята.Но мина време и се нау4их да бъда щастлива и без него.Даже сега съм си по-добре отколкото когато ходихме.Спокойно,времето лекува.А ина4е идеята за по4ивка е много добра-дано успееш да се уредиш
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

На вярно на всеки му се е случвало да се чувства самотен. Ето, че този момент при мен дойде отново. Трудно ми е без нея, признавам си, но като че ли от една страна съм по спокоен. Гледам и обмислям всичко, не реагирвам импулсивно. На това се научих от тази връзка - че не трябва да реагирам прибързано. Научих, че колкото и да показваш, че обичаш някого, ако той не чувства същото ще изглежда, че го задушаваш. Интересно ми е защо когато човек обича, истински, то бива нараняван от хората, които най-малко очаква? Защо повярвах ? Защо повярвах на нейните думи, че няма да ме нарани ? Защо така се получиха нещата ? Та аз исках да бъда само с нея и тя само с мен, а то какво стана.. Чувствам се много объркан, искам време за всичко. Искам да се откъсна от този шибан град, от тези шибани интриги в които ме замесват. Да отида на морето ако трябва за 3 месеца на почивка, но просто да не виждам хората, които ме нараниха. Които ме накараха да се затворя дълбоко в себе си и да страдам от несподелена любов. Повярвах, че я открих. Тя ми го доказа по такъв начин, че да повярвам..но вярвах като малко дете ?
    В момента в мен се крият чувства на любов, омраза, яд и отвращение така да го кажа. Знам, че я обичам и то много при това. Мразя я затова, че се подигра с мен и ме остави без обяснение. Яд ме е, че толкова време пропилях, но поне не съжалявам, защото научих много работи за живота. Едно от които е да не вярваш на 100%, да се отдадеш, да живееш за нея..Отвращението получих към нея, когато разбрах какви неща е правила.. Съжалението ми към нея е, че казах думи, които не заслужаваше тогава, но от ярост ги казах.. Направих неща, за които ще съжалявам може би близките 2-3 години докато я виждам... Дано един ден ми даде шанса..
    Ще ти даде шанс да те изгаври пак ли ??!! А бе пич !! Ти си луд бе !!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Чувството да си самотен изчезва, като животът те удари с някой нов проблем. Предпочитам да съм самотен.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Вече повече от 5 месеца съм в същото положение, изпитвам същите чувства и все още не мога да намеря правилния път...не знам и дали ще го намеря.Сега се надявам нещата ми да се получат и заминавам за 2-3 месеца на морето, за да се оттърва от всичко тук или поне да се опитам.Винаги съм твърдял, че на един мъж слабото място му е точно жената..може да го съсипе за отрицателно време и така качествено че да обърне целия му светоглед.... и никога, нищо да не е същото...
    Пожелавам ти успех и дано по-скоро се отърсиш от всичко, което ти тежи!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Идеята да заминеш нанякъде е добра,НО трябва да направиш така,че хем да преосмислиш нещата,хем да се позабавляваш.Опитай нови неща.Така постепенно поне малко ще я позабравиш.Или ако не,то поне чувствата ти към нея ще се променят...Не нзам какво друго да ти кажа.Ако ти кажа да се стегнеш,както правят всички останали,или пък точно обратното-с думите си да те натъжавам все повече и повече няма да постигна нищо.Най-добре ще е наистина да си дадеш малко почивка,но качествена.Не просто да се шляеш.Опитай...Успех от мен!...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

:)

Всеки преминава през това... а вече от харектера си зависи дали ще го преодолееш бързо/бавно,дали ще я забравиш и така аз лично съм от тия които се привързват много и не свикват с промените така,че си приличаме....но както и да е аз го преодолях . Успех и на теб

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Интересно ми е защо когато човек обича, истински, то бива нараняван от хората, които най-малко очаква?
    Бях го написала в една друга тема, ще го напиша и сега - най-често срещаната грешка в любовта е, че не оценяваме човека до себе си, това че той дава всичко за нас, че ни обгражда с любов и внимание, а ние го тъпчем едва ли не На мен ми се е случвало, това което и на теб (давах любов, но в замяна на това не получавах) и знам как се чувстваш, самата аз в момента също се чувствам самотна, но просто живота продължава и трябва да го живеем такъв какъвто е.
    Според мен е по-добре, че си се разделил с това момиче, защото човека до теб освен да взима трябва да знае и да дава, а явно твоето момиче не го е правило. Знам, че ти е трудно, но не губи надежда и не изпадай в отчаяние, добро момче ми се виждаш и съм сигурна, че ще намериш момичето, което ще ти пасне идеално. И пак ти казвам - не се депресирай, а просто се радвай на живота, защото е само един Успех
    Напълно те подкрепям !
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

И аз бях в такова състояние, депресирах се, мислих си , че след като го загубих няма да намеря никой друг. Че ТОЙ беше единствения, момчето за мен, че друг по-добър от него няма и сега съм загубила всичко - и знаеш ли какво стана? Осъзнах, че греша. Осъзнах, че живота е такъв - мачка те, събаря те, връхлита точно , когато си най-щастлив и ти отнема всичко и за какво? За да те научи да бъдеш по-силен и да приемаш нещата по -лесно. Не се отчайвай! Всеки има период в който губи ценни за него хора, губи половината си живот за тоя дето духа.. Погледни от добрата страна. Хората не на празно са казали - една врата се затваря, други две се отварят. Сега ще ти е болно, да, но един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш, че няма смисъл, че живота е пред теб, риби в морето бол и то къде къде по- добри от предната.
    Ще намериш момичето, което ще те обича, но не можеш да очакваш да ти падне от горе ,докато се самосъжаляваш и потъваш в депресии.
    Живота е гаден, направи го хубав :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си