- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли съм ?
Това не е точно проблем ... но мен ме е страх да не стана някъв ебач още от малки години. Имам си гадже и го правихме ... аз съм на 13 тя на 14. И след време пак ще се отдаде възможност. Какво да правя ? Не искам да си мисли, че искам само секс от нея ... все пак съм на 13 ! Не казвам, че не е хубаво или че ме е страх, защото не е така. Просто съм доста объркан !![]()
Поезията е храна за душата !!!
Намери си друго хоби...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Отговарям ти директно. И двамата сте прекалено малки за секс.
![]()
Мбааа ... Къде оттидеха количките и куклите
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
порастни още малко няма да съжеляваш !
Похвали се !!Първоначално написано от Deggar
Доволен ли си сега ?!
![]()
Ти на 14 ако си си играл/а с колички ...Първоначално написано от summerlove66
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
0оо господи накъде отива светът се питам азз....?
Подкрепям.Първоначално написано от dimitar_ak
..[ No pain Inside ME !! ] ...
Mарш да циклиш УоУ 1-2 години после мисли за тва.
разбира се, че си малък
на 13 секс ше ми праЙ
шшшшшшш ЕЕЕЕЕЙ
Офффффффффффф ега ти обезумелите пубери.....Ако мислите само за секс идете да го направите на шосето.....Вместо да мислите за приятели и училище,вие мислите за секс и наркотици...Още гърди нямате![]()
Ne go kazah v bukvalniq smiylПървоначално написано от eXpl0d3
.. No za vseki sloychai na 13 godini ne sm se ebala s gadjeto si , koeto e na 14
.. Nqma si vryzka ..
P.S sry za latinicata , no sym na daskalo tyk nqma kirilica !!![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
като гледам и ти не си много голям/аПървоначално написано от summerlove66
Какво ви бърка кога са почнали децата да правят секс? Едно време и нашите родители не са имали компютри,но ние сега имаме дори сегашните дечица които са под 10 годишна възраст разбират повече от родителите ни.Когато пораснат естествено пц-тата няма да са им интересни и е нормално да са или с приятели или с гаджето апък то като стоиш с някой много време и като няма какво да си кажете не е чак толкова лошо да си легнетеАпък какво толкова като им харесва на децата да си го правят на вас да не ви е лошо ?!?!?! Възрастовите граници са били "едно време" сега няма нищо общо с "едно време".
Life is cool,when is not yours....
Вместо да мислиш как да я зарадваш с жест или цвете,или една целувка...Той отсега говори за...........
Щом те е страх да не станеш "ебач" спри да го правиш,за да не пуснеш след време "Не и идва,помощ"
Ем,да,прекалено сте малки...най-лошото е,че още от сега като практикувате секс ще ви омръзне и някакси ще си изживеете живота още от сега..![]()