.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Град
    `In Hell`
    Ми чукай я бе .. щом вече си го правил

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    хах я си пусни някое детско по-добре
    Айде голямата кака сеедно ти имаш повече от 15 ..

Град
    Великобритания

Re: Малък ли съм ?

Цитирай Първоначално написано от Deggar
    Това не е точно проблем ... но мен ме е страх да не стана някъв ебач още от малки години. Имам си гадже и го правихме ... аз съм на 13 тя на 14. И след време пак ще се отдаде възможност. Какво да правя ? Не искам да си мисли, че искам само секс от нея ... все пак съм на 13 ! Не казвам, че не е хубаво или че ме е страх, защото не е така. Просто съм доста объркан !

смях...

К'во прайш ти бе MEN... направо ме шашна.
    Не живея за утре, а живея за момента!!!

Цитирай Първоначално написано от teenems
    май си доста малък за СЕКС ? баси 13 годишен ,големия ебач разбираш ли ..

човек направо си смешен
    умно .. такива са 20-30% от 7 и 8 клас. Няма как да няма девствени, като постоянно се говори за секс и т.н. Момче, не си единствен, но те съветвам да направиш някаква пауза от около поне година, в която не правиш секс отново. След това 100% ще си намериш друго момиче и вече ще си по-пораснал. Успех

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от m33333
    Цитирай Първоначално написано от nimfoman89
    Какво ви бърка кога са почнали децата да правят секс? Едно време и нашите родители не са имали компютри,но ние сега имаме дори сегашните дечица които са под 10 годишна възраст разбират повече от родителите ни.Когато пораснат естествено пц-тата няма да са им интересни и е нормално да са или с приятели или с гаджето апък то като стоиш с някой много време и като няма какво да си кажете не е чак толкова лошо да си легнете Апък какво толкова като им харесва на децата да си го правят на вас да не ви е лошо ?!?!?! Възрастовите граници са били "едно време" сега няма нищо общо с "едно време".
    тук много грешиш. как така естествено няма да са им интересни?! това да не са бебешки играчки. може да не са им интересни ако знаят само да пускат скайпа..
    Ще се очудиш,ама повечето момичета знаем само това.Аз си работя с word,power point,corel photoshop и това е.За игри-Симс и Neverwinter nights 2.Ама надали на някое момиче ще му е гот да е с теб,ако само говориш за компютри и колко яка е новата Фифа или нещо си там.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Sofia
    Ако ти не знаеш дали си малък, мога аз да дойда да ти обясня как стоят нещата...
    Ако искаш да пораснеш ела при батко, ше ти покажем каде е сервиза...

Ако все пак мислиш че си малък, що не земеш да пораснеш?!?
    BTW майка ти, какво мисли по въпроса?!?
    Double BTW, на колко е майка ти, че вчера един приятел ми се хвалеше че е забил няква млада...
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Тцтцтц, срам и резил! Вземи прочети една книга, велики ''ебачо''. Някви лапета, които още не знаят за кво им е това отдолу, тръгнали да се ебат! След някоя година и тия в 3 клас ще се проебат! Господи, накъде отива света.........
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    По темата - ПРЕКАЛЕНО малки сте за секс,ама то като гледам тенденцията, не правите изключение
    Прекалено малкА е за секс.. малки момчета за секс няма, 95% от момчетата са мастурбирали преди да навършат 12 години! Аз лично бях 3-ти клас, нито крив ми порасна, нито нищо!
    Обаче при момичетата е друго.. аз както бях 3-4 клас и някоя мома ми беше налетяла, дали нямаше да и пусна ? Много ясно, че щях.. обаче помня по-късно в годините, като почнахме да обарваме момичетата - бягаха като дявол от тамян и се правиха на недостъпни и срамежливи, пък сега... те сами се натискат!
    Сега като се сетя, какви съм ги вършил... срам...

Цитирай Първоначално написано от evangelinelilly
    0оо господи накъде отива светът се питам азз....?
    На майната си...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Цитирай Първоначално написано от evangelinelilly
    0оо господи накъде отива светът се питам азз....?
    На майната си...
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Малък ли съм ?
    Не!
    Малка ти е пишката!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

На 13 години си бе момче, трябва още да си играеш на колички, а ти си тръгнал секс да правиш..нямам думи
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Монтана
    Ооооо страховееее не искал да става ебач
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Лелееееее . Да не станеш ебач , абе какво е това е , какво означава да станеш ебач ?! Да не би да е лошо да си правиш кефа . Аз мисля че си поредния пубер горд със свойте сънища , ако ли не си ще е хубаво че не искаш да правиш секс ( или приятелката ти да си мисли това ) . Но това е най - добрата стратегия да накараш момиче да правите секс , просто да се правиш че не го искаш (: май малко се отплеснах от темата но .....
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Град
    морската столица
    Той го напрвил,а сега пита..Божее ето заради какви хора България ства един голям УЙ

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Голям фен
    Ебати лапето, ти незнаеш още дали ти се е*е или ти се пикае ама тръгнал да топи чушката

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. Отчайвам се ..
    Ако на 13 ти е яко да праиш секс ... браво ... похвално ...

Аз също съм на 13 и според мен сме още малки въпреки, че има такива дето са се проебали на 11, 12

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Отговарям ти директно. И двамата сте прекалено малки за секс.
    Подкрепям.
    +2
    +3
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Според мене,годините не трябва да са някаква граница.Ако усещаш и ако имаш нужда от това .. :P прави го ,но така като те гледам .. как се чудиш "да го правя ли ? " "да не го ли правя" ..Не си готов все още , но може да греша дз
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от FreeDom9
    Абе на 13 години ми изглежда доста ранна възраст за секс... и като цяло леко измислена история ми звучи. Но ако верно си почнал прави си с момичето, само използвай гума да не стане някой гаф
    и кой кондом ще стане на някое 13 годишно лапе . Щял да става ~ебач абе пич ти сперма имаш ли ..

Град
    varna

Това не е точно проблем ... но мен ме е страх да не стана някъв ебач още от малки години. Имам си гадже и го правихме ... аз съм на 13 тя на 14. И след време пак ще се отдаде възможност. Какво да правя ? Не искам да си мисли, че искам само секс от нея ... все пак съм на 13 ! Не казвам, че не е хубаво или че ме е страх, защото не е така. Просто съм доста объркан !
    много си малък не сериозно наистина си малък не се води по модата изживей си и малкото ти останало детство после всичко закономерн оси идва на мястото
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Go Skate Day ! ! !

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    много си малък не сериозно наистина си малък не се води по модата изживей си и малкото ти останало детство после всичко закономерн оси идва на мястото
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от FreeDom9
    Абе на 13 години ми изглежда доста ранна възраст за секс... и като цяло леко измислена история ми звучи. Но ако верно си почнал прави си с момичето, само използвай гума да не стане някой гаф
    и кой кондом ще стане на някое 13 годишно лапе . Щял да става ~ебач абе пич ти сперма имаш ли ..
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си