- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли съм ?
Айде голямата кака сеедно ти имаш повече от 15 ..Първоначално написано от zoreto
![]()
Първоначално написано от Deggar
смях...
К'во прайш ти бе MEN... направо ме шашна.![]()
Не живея за утре, а живея за момента!!!
умно .. такива са 20-30% от 7 и 8 клас. Няма как да няма девствени, като постоянно се говори за секс и т.н. Момче, не си единствен, но те съветвам да направиш някаква пауза от около поне година, в която не правиш секс отново. След това 100% ще си намериш друго момиче и вече ще си по-пораснал. УспехПървоначално написано от teenems
Ще се очудиш,ама повечето момичета знаем само това.Аз си работя с word,power point,corel photoshop и това е.За игри-Симс и Neverwinter nights 2.Ама надали на някое момиче ще му е гот да е с теб,ако само говориш за компютри и колко яка е новата Фифа или нещо си там.Първоначално написано от m33333
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако ти не знаеш дали си малък, мога аз да дойда да ти обясня как стоят нещата...
Ако искаш да пораснеш ела при батко, ше ти покажем каде е сервиза...
Ако все пак мислиш че си малък, що не земеш да пораснеш?!?
BTW майка ти, какво мисли по въпроса?!?
Double BTW, на колко е майка ти, че вчера един приятел ми се хвалеше че е забил няква млада...
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Тцтцтц, срам и резил! Вземи прочети една книга, велики ''ебачо''. Някви лапета, които още не знаят за кво им е това отдолу, тръгнали да се ебат! След някоя година и тия в 3 клас ще се проебат! Господи, накъде отива света.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Прекалено малкА е за секс.. малки момчета за секс няма, 95% от момчетата са мастурбирали преди да навършат 12 години! Аз лично бях 3-ти клас, нито крив ми порасна, нито нищо!Първоначално написано от slaveto1989
Обаче при момичетата е друго.. аз както бях 3-4 клас и някоя мома ми беше налетяла, дали нямаше да и пусна ? Много ясно, че щях.. обаче помня по-късно в годините, като почнахме да обарваме момичетата - бягаха като дявол от тамян и се правиха на недостъпни и срамежливи, пък сега... те сами се натискат!
Сега като се сетя, какви съм ги вършил... срам...![]()
На майната си...Първоначално написано от evangelinelilly
+1Първоначално написано от noproblembitch
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не!Първоначално написано от Deggar
Малка ти е пишката!![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
На 13 години си бе момче, трябва още да си играеш на колички, а ти си тръгнал секс да правиш..нямам думи![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ооооо страховееее не искал да става ебач![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Лелееееее . Да не станеш ебач , абе какво е това е , какво означава да станеш ебач ?! Да не би да е лошо да си правиш кефа . Аз мисля че си поредния пубер горд със свойте сънища , ако ли не си ще е хубаво че не искаш да правиш секс ( или приятелката ти да си мисли това ) . Но това е най - добрата стратегия да накараш момиче да правите секс , просто да се правиш че не го искаш (: май малко се отплеснах от темата но .....
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Той го напрвил,а сега пита..Божее ето заради какви хора България ства един голям УЙ
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ебати лапето, ти незнаеш още дали ти се е*е или ти се пикае ама тръгнал да топи чушката
..![]()
![]()
Отчайвам се ..
![]()
![]()
![]()
Ако на 13 ти е яко да праиш секс ... браво ... похвално ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз също съм на 13 и според мен сме още малки въпреки, че има такива дето са се проебали на 11, 12![]()
+3Първоначално написано от shell
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Според мене,годините не трябва да са някаква граница.Ако усещаш и ако имаш нужда от това .. :P прави го ,но така като те гледам .. как се чудиш "да го правя ли ? " "да не го ли правя" ..Не си готов все още , но може да греша дз
Summer (h)
и кой кондом ще стане на някое 13 годишно лапе . Щял да става ~ебач абе пич ти сперма имаш ли ..Първоначално написано от FreeDom9
![]()
много си малък не сериозно наистина си малъкПървоначално написано от Deggar
не се води по модата изживей си и малкото ти останало детство после всичко закономерн оси идва на мястото
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Първоначално написано от WhyNot
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring