- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли съм ?
тукаа в форума едните пишат че са правили секс като са били малки и съжеляват, а другите - че не са правили секс големи и пак съжеляват ..
ако питате мене е по добре да сте от пъривте и да не си изтървате възможностите.пък тва за изчакването не е много добра идея.. все едно да дойде при мене едно момиче (дето се вижда че много и се е*е) и аз да я върна щото съм малък.. ЕМИ НЯА ДА СТАНЕ !!![]()
стига сте мърморили невярвам по малките да откажат (така де момчетата имам в предвид) ако им предложат секс..
затоваа F*ck `N' EnjoY![]()
и двамата сте малки
Fighting for nothing is what you're born for.
аз съм на 14 и правя секс,но го правя с 21- годишен ,няма да станеш ебач споко,ти таака или иначе вече си опитал от вкуса такаче няма кво да те е страхПървоначално написано от Deggar
Обичам Андриан
ще сте объркани яПървоначално написано от Deggar
секса, колкото и хубаво нещо да е, той някак си не подхожда на 13годишните
за вашата възраст не е нормално да мислите, камо ли да правите секс.
п.п. все повече се убеждавам, че тая телевизия и интернета вредят прекалено много на идващите поколения![]()
Аз съм на 14.Изнасилиха ме на 11 и оттогава не ме е страх да го правя.Но....НЕ го правя.На 13 не си достатъчно голям за това.Просто не можеш да усетиш цялото удоволствие.Сигурна съм.Може да не съм много по-голяма,просто съм абсолютно сигурна.Порасни и тогава почни.Първоначално написано от Deggar
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
KkkKKkaAa@kkK 6шшsHhsHS siIiIiI maLyyYyЪъЪъЪkKkKk BbbBEeE piChhHЧччЧ daЖжЖJe S$sIIiIi MnOoOOlL zAkYsnQl![]()
![]()
Da MiiIiiI paDnEeEeE NeRazZzPorEnnOooTo00 ti GyЪъZeEeE :P
![]()
нЕ мИ сЕ пРаЙ нА гЪзАрКа сЯкА вЕчЕр жУлИш зА 100кА,МаЛкУ уТпРеД,мАлКу УтЭаД с НяКоЙ чИчКо БоГаТ!КфО Ми Се НъДуФаШ Я сЕ вЕж К*ЧкО КоЛкУ сТрУвЪш..