.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Голям фен Аватара на Naik1
    тукаа в форума едните пишат че са правили секс като са били малки и съжеляват, а другите - че не са правили секс големи и пак съжеляват ..
    ако питате мене е по добре да сте от пъривте и да не си изтървате възможностите.пък тва за изчакването не е много добра идея.. все едно да дойде при мене едно момиче (дето се вижда че много и се е*е) и аз да я върна щото съм малък.. ЕМИ НЯА ДА СТАНЕ !! стига сте мърморили невярвам по малките да откажат (така де момчетата имам в предвид) ако им предложат секс..
    затоваа F*ck `N' EnjoY

Град
    Страната на Чудесата
    и двамата сте малки
    Fighting for nothing is what you're born for.

Re: Малък ли съм ?

Цитирай Първоначално написано от Deggar
    Това не е точно проблем ... но мен ме е страх да не стана някъв ебач още от малки години. Имам си гадже и го правихме ... аз съм на 13 тя на 14. И след време пак ще се отдаде възможност. Какво да правя ? Не искам да си мисли, че искам само секс от нея ... все пак съм на 13 ! Не казвам, че не е хубаво или че ме е страх, защото не е така. Просто съм доста объркан !
    аз съм на 14 и правя секс,но го правя с 21- годишен ,няма да станеш ебач споко,ти таака или иначе вече си опитал от вкуса такаче няма кво да те е страх
    Обичам Андриан

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от evangelinelilly
    0оо господи накъде отива светът се питам азз....?

Мега фен Аватара на iiirish

Това не е точно проблем ... но мен ме е страх да не стана някъв ебач още от малки години. Имам си гадже и го правихме ... аз съм на 13 тя на 14. И след време пак ще се отдаде възможност. Какво да правя ? Не искам да си мисли, че искам само секс от нея ... все пак съм на 13 ! Не казвам, че не е хубаво или че ме е страх, защото не е така. Просто съм доста объркан !
    ще сте объркани я секса, колкото и хубаво нещо да е, той някак си не подхожда на 13годишните за вашата възраст не е нормално да мислите, камо ли да правите секс.
    п.п. все повече се убеждавам, че тая телевизия и интернета вредят прекалено много на идващите поколения

Боцкай наред доакто ти става

Аз съм на 14.Изнасилиха ме на 11 и оттогава не ме е страх да го правя.Но....НЕ го правя.На 13 не си достатъчно голям за това.Просто не можеш да усетиш цялото удоволствие.Сигурна съм.Може да не съм много по-голяма,просто съм абсолютно сигурна.Порасни и тогава почни.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Малки сте

KkkKKkaAa@kkK 6шшsHhsHS siIiIiI maLyyYyЪъЪъЪkKkKk BbbBEeE piChhHЧччЧ daЖжЖJe S$sIIiIi MnOoOOlL zAkYsnQl Da MiiIiiI paDnEeEeE NeRazZzPorEnnOooTo00 ti GyЪъZeEeE :P
    нЕ мИ сЕ пРаЙ нА гЪзАрКа сЯкА вЕчЕр жУлИш зА 100кА,МаЛкУ уТпРеД,мАлКу УтЭаД с НяКоЙ чИчКо БоГаТ!КфО Ми Се НъДуФаШ Я сЕ вЕж К*ЧкО КоЛкУ сТрУвЪш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си