- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо лято...
Хм очертава се едно наистина тъпо лято няма да е предишното с гаджето ми сме разделени вече 5 месеца окончатело бяхме решили да ходим на море,но уви в живота ми имаше и друг човек за който имаше 5 теми тук но естествено той реши отново да се държи тегаво и та сещате се че ми останаха само приятели иии обаче ейто го и проблема всички са по двойки викат ме на море но кой 3 години ходи с гаджето си кой една кой две и аз къде оставам сама като сираче направо ебати гадното, а и се чувствам толкова самотнакакво бихте направили на мое място при такова тегаво положение ?
Може би бих тръгнал с приятелите си, а там на морето бих си намерил нещо... "лятно" по-този начин се очертава да бъде забавно, след като си разделена с настоящия.
Ами освен да дойда с теб - друг изход не виждам!![]()
Спокойно и сама да отидеш, не знам защо си мислиш, че няма да си искараш приятно?!?! И с приятели е весело, пък и повече свобода ще имаш...![]()
Смътно си спомням другите теми, но мисля че сама си си го дкарала. Е трябва и да се плаща за грешкитеПървоначално написано от beb4yy
![]()
На морето ще си намериш нещо ,спокойно.![]()
То ако нямаше лято ко ли щеше да стане?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
хах някои хора дори приятели нямат? Няма кой да ги покани, а ти си оплакваш, че си сама...Нека ти поясня нещо .. докато всички са "вързани" с гаджетата си ти на воля можеш да забиваш хубавите момченца на плажа...
![]()
Е кажи ми не си ли на оферта?
![]()
![]()
Отиди с тях .. тук ако останеш няма да ти е по-весело сама...А за морето... нищо не се знае..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
има хора,които въобще нямат гаджета..наистина се чустват самотни и отблъснати..за тях не само лятото е тъпо,а и зимата,прослетта и есента..така,че има и по лошо![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Кой е виновен,че сте се разделили с твоя?Нали е имало и друг човек?Сама си се прецакала.
тфа покана ли е няква за моренце![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Е не се оплаквай ще си свободна .. все ще намериш нещо на морето.![]()
Аз пък бих отишла с приятелите![]()
Всичко си е до нагласа.. ако мислиш колко тъпо ще ти е - еми някак да ти е якоНо ако си позитивно настроена не виждам защо да не си изкараш приятно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бих отишла на морето и бих се забавлявала, туко виж съм срещнала някое мило момче![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не бих пропуснала море заради това. А и няма как да ти е гадно при хубаво време, плаж, мореОтиди, не пропускай едно хубаво море, заради това, че си сама
Лятото ще е такова, каквото си го направиш. Това, че нямащ гадже, не значи, че не можеш да си изкараш добре. Погледни го от добрата страна - свободна си за летни свалки.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мерси на всички който ме нахарниха и на тези който не меа който иска да дойде с мен да пише да се опознаем да става купон
... Ако сте до Варна казвай ние там ще ходим ...Първоначално написано от beb4yy
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да дойда с теб ?
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Изискванията е да е сам да е момче хаха ииии да е сериозен пичага да не е курвар и да се лигави отвреме на време не постоянноПървоначално написано от kofti_nick
![]()
че то там има толлллллллкова много самотни момченца, все ще си хванеш някого![]()
Ми извикай някой познат,който няма гадже и готово,а и не мисля,че ще ти е скучно
Все пак едва ли приятелите ти ще те зае*ът заради половинките си ...
Не е задължително да имаш гадже,за да си прекарваш добре през лятото...с компания приятели е тооолкова забавно![]()
Късмет и приятно прекарване.
мила,аз имам същия проблем,но не защото нямам гадже а замина за чужбина за лятото и сме заедно то 10 месеца... При мен е същото всички те ми приятели за по двойки ,но това не ме спря да отида на море с тях.. Все пак те ме разбират и уважават и когато бяхме там не стояха смао с гаджетата си не се гушкаха много,а напротив бяхме заедно збавлявах ме се и всичко беше Ок..А ти щом си свободна какво по иделано време за лятно флиртче край моренцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()