.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    plovdiv

Телефонът ми се прецака

Незнам къде е мястото на тази тема, но ще пиша тук.. днес открих че, телефонът ми не може да изпраща съобщения. Преди си пращаше, но сега нещо му прищрака. Не съм го изпускала, гледах настройките, но не става, не се оправя. Телефонът ми е Нокиа 6600. Кажете каква може да е причината? Смених батерията, понеже се беше подула и дори пречеше на капачето да се затваря. Ако някой е имал такъв случай да казва как да го оправя моля ви.

http://www.thg.ru/technews/images/20...-nokia6600.jpg

Виж пак настройките! Нали знаеш, че трябва да се въведе един код на оператора за да можеш да пращаш и получаваш съобщения?

Една приятелка имаше същия проблем, но отиде до магазин на доставчика (в нейния случай м-тел) и и го оправиха там.
    Така и не й обясниха какво точно му имало...
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Виж пак настройките! Нали знаеш, че трябва да се въведе един код на оператора за да можеш да пращаш и получаваш съобщения?
    и аз мисля че проблема е там :P

Ако си пращала смс-и и след това си си сменила тарифния план/картата отиваш в магазина вдигаш им скандал (псуваш ги по възможност) и им казваш да ти пуснат настройките на сим картата... ако не се е случило това значи проблема е в телефона и пак правиш същото но им казваш да ти оправят настройките на телефона и си готова...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Обади се на оператор и й кажи да ти прати настройките за смс-ите.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Е не може ли да отскочиш до близкия магазин за телефони и да ти го оправят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си