- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подражавате ли на някого?
Стремите ли се да изглеждате точно както свой любимец например?Готови ли сте да легнете под ножа,за да заприличате на него...Мислите ли,че това може да се отрази на здравето ви...И на околните?
Физически не. Но професионално искам да се развия като един мой любим политолог.
не ми харесва идеята... възхищавам се на красивите за мен.. но чак да се стремя да изглеждам като тях... мисля, че е глупаво....защото всеки има нещо хубаво в себе си и трябва да се харесваме такива каквито сме, дори и да не сме с дълги крака, големи гърди, прекрасни коси и т.н....
+1Първоначално написано от Mi6inka
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Каквото и да се говори, всеки черпи поне по една идея от различни хора и в края на краищата става човек със собствен стил, но благодарение на заобикалящите го.
Да, понякога се стремя да изглеждам като някой друг, но не говоря за звезди...
ДамПървоначално написано от Bianca
..
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Много хубаво се изказа!Подкрепям.Първоначално написано от Bianca
Не.
Меги, защо?Първоначално написано от paulwalker
Подкрепям!!Първоначално написано от Bianca
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не подражявам на никого, харесвам се такава каквато съм имам собствен стил, поведение и характер, глупаво е да имитирам някой, въпреки че понякога черпя идеи от различни хора, например за прическата
One 21 GunS
Не подражавам на никого, защото си имам собствен стил и съм на мнение, че всеки човек е различен.
Не, на никой.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
има идна меги в класа миПървоначално написано от hottie
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не!Обичам да съм уникална![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
На Азисопределено не подражавам,понякога черпя идеи просто всеки човек си е уникален и е глупаво да искаш да приличаш на някой друг
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Чак да подражавам не, но мисля,че всички черпим идеи от другите и то не само от известните личности .... , а и на околните, но иначе да имам някакъв кумир и да се стремя да изглеждам точно като нея не... все пак според мен най-хубавия стил е собствения изграден.. с времето. Всички сме правили доста опити и с прически и дрехи и обувки много, от които неуспешни, за да изградим стила си..
много рядко и това е по външен вид ,но просто това не съм аз . правя го за ден два и просто немога . аз съм си аз
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.