- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хемороиди помощ
Момиче на 18 съм.Днес видях, че имам нещи като хемороиди,точно в началото на ануса.Усещам лек сърбеж.Мн ме е страх,че като отида на лекар и ще разберат,че съм отворена в гъза.Искам да ви попитам.
Може ли лекаря като ме преглежда да разбере, че съм отворена анално?Мога ли да правя анален секс?Колко струва самото лечение..смисъл колко е прегледа лекарствата долу горе колко са..?
ако не се стигне до лечение какви мерки да предприема..
моля ви отг ми
Няма как лекарят да разбере, че си правила анален сексНо отиди, защото ако не се лекуваш може да стане по-лошо. Лечението ще струва спроед това, което ти предпише. Може да е около 10лв, мож еи повече.
няма как да разбере.. това е най-малкия пробрем
отиди защото ако са хемероиди по-нататък ще почнат да те болят . . .![]()
лечението зависи от клиниката и от степента на проблема
и споко-щом още не те боли;а е само сърбеж;значи си хванала проблема в началото и ще се излекуваш по-лесно и бързо![]()
успех!
и кажи после какво ти е било ; ))
Можете ли да ми дадете примери за такива центрове и д/г колко струва прегледа?
С риск да бъда критична, ще изразя мнение.Първоначално написано от tgbyhnujm
Първо - на 18 си, правиш секс и не си наясно,че няма такова нещо,като "анално отваряне".Никой няма как да разбере дали практикуваш анален или не.
Второ - няма как да ти кажат тук колко струва лечението,при положение,че не се знае дори какво ти е точно.Иди на лекар, ще те погледне и ще каже какво ти и евентуално ще ти изпише нещо.
Трето - Лекарят ще ти даде компетентно мнение и съответно как да процедираш.
Последно - няма от какво да те е срам.На доктора не му пука какво правиш,работата му е да лекува хората,а не да ги упреква какъв секс правят.
Успех!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...