.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Лунички

Голям фен Аватара на girl4eety

Лунички

Намерих в интернет няколко рецепти за махане на лунички .. едни от тях бяха с кисело мляко,лимон и т.н... Но пишеше също така:
    3.Намазване се с олио преди лягане.Има много добър ефект.

Мислите ли, че наистина с мазането на олио може да се махнат?
    Кажете си мнението.Пишете само по темата.И не ми казвайте, че са сладки,защото мои не са!!!

П.П. Сори, че ви занимавам с глупостите си
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Ами не знам дали помагат и честно казано не ми се вярва(особено ако имаш много и са тъмни),но нищо не ти пречи да опиташ.Аз имам лунички по нослето,но са бледи и си ги харесвам

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Обожавам лунички. Според мен е много сладко. Една приятелка преди имаше много,сега и се махнаха,но не знам от само себе си ли...Ще я попитам и ще пиша,отново.

А луничките се появяват от много слънце

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не се появяват, а потъмняват от слънце. Ако нямаш, няма как да ти излязат от слънцето, просто могат много повече да си личат от него. Относно олиото не знам дали може да се махнат, но ако толкова ги мразиш защо не пробваш?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не се появяват, а потъмняват от слънце. Ако нямаш, няма как да ти излязат от слънцето, просто могат много повече да си личат от него. Относно олиото не знам дали може да се махнат, но ако толкова ги мразиш защо не пробваш?
    И това е възможно,защото като си пека лицето ми се появяват някакви нови,а след време изчезват.

Супер фен
    Град
    Своге
    Хмм , недей с олио в никъв случай ! Едно момиче от класа ми така се мажеше с олио (само че тя за пъпките) и така , след две седмици толкова много черни точки и гноини пъпки ... ужас .

Тъй че , има и други методи . Пробвай с магданоз . Аз преди имах , но от само себе си се махнаха . Но виж като изляза на слънце се появяват тук-таме , но не е както беше .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    София
    Намерих го по шкафовете, не е мое следователно не мога да ти дам гаранция , че ще стане.
    Направо ти го снимах, защото не мога да разбера кой от всичките надписи е името на продукта

http://i159.photobucket.com/albums/t...a/S7303787.jpg

Отзад пише, че избелва кожата, маха лунички и др петна и придава натурален тен.

ПС- мама като се прибере ще я питам как се казва, обаче не давам гаранция, че ще си спомни

с магданоз пробваи той има много витасмини и това ще ти помогне да ги махнеш.. изтискаи магданоз в няква чашка и сяка сутрин и вечер се мажи в продължение на 1 2 месеца и ще изчезнат, след това от слънцето от време на време ще излиза по някоя ама няма проблми тогава

Град
    CrazyLand
    бих дала всичко да имам лунички а ти искаш да ги махаш
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Не се заяждам,но ти през 1-2 седмици пускаш теми я за отслабване(тоооолкова много до сега),я за прически,хранене,няк'ви тъпи и безсмислени диети и още какво ли не.
    Приеми се такава..каквато си.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    боже мой как ще ги махаш бе луничките са най-якото нещо на света....Както казва Пипи като вижда мехлема срещу лунички "Когато получите мехлем за още лунички ми запазете цял буркан"
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не се заяждам,но ти през 1-2 седмици пускаш теми я за отслабване(тоооолкова много до сега),я за прически,хранене,няк'ви тъпи и безсмислени диети и още какво ли не.
    Приеми се такава..каквато си.

Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    боже мой как ще ги махаш бе луничките са най-якото нещо на света....Както казва Пипи като вижда мехлема срещу лунички "Когато получите мехлем за още лунички ми запазете цял буркан"
    за мен кашон моля
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Зарежи бабините рецепти. Ефект може да имаш от избелващ крем (Мелабел, Кокона и Майка) Само, че избелващите продукти се използват през есенно-зимния сезон, защото правят кожата фоточувствителна. Винаги след избелващият продукт нанасяй и защитен фактор за лице. И както казах - от Септември нататък, защото ако започнеш сега да се мажеш най-много да има обратния ефект.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Крем Ахромин и магданоз тези съм ги опитвала и знам , че имат ефект ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Защо не дадеш снимчица да те видим..сиг съм че не е чак толкова зле.В моя клас едно момиче има и изобщо не е грозно..даже стои сладко и й утиват.

Аз също имам,но са малко и като си слагам пудра не се личат,но съм чувала,че с магданоЗ има ефект Успех!

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз имам много ама си ги обичам, иначе познати са си ги махали с магданоз..!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Пробвай с крем Ахромин.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз ползвам Мелабел... не виждам ефект, но предполагам е рано още Ползвам го от 3 седмици горе-долу...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Сички само ми говорат че много харесват лунички ((аз иммам СЪВСЕМ малко по носа и бузите)) а на мен изобщо не ми харесват луничките.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    На мен също не ми харесват Гадни тъмни петна

Град
    [На Метри От Земята]
    Офф знам какво ти.. ноо за съжаление тфа си е до ген.Единственото решение аку толкова мн не ги искаш е да ги криеш с фдт ,коректори пудри и кфо ли още не ,иначе... щи си така
    Просто аз

И аз имам лунички и много,много ама много ги мразя..
    Както ти казах и преди за крем Ахромин, ползвам го, като че ли има ефект ама не много но пробвай при всеки е различно
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си