- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя го !
...
//[I found a lovэr for thэ first timэ in my lifэ,you took mэ out of thэ wildэrnэss!]// .. [h] ..
МРАЗИШ ГО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми кажи му, че е намерил еееее....
близко е до акъла
действай
казваш му 'мисля, че намери момиче за море'![]()
Само НЕразбрах....вие гаджета ли сте ,или не?
И ,ако не сте има право да си търси момиче за море....
Сигyрно не му е хрумнало теб да покани....![]()
Подкрепям горното мнение^^^
А и все пак не знаеш дали не е имал теб предвид като е писал това на скайп.
moje bi e trqbvalo ti da si tova momi4e, da se be6e setila. ..
Майната му на скайп. Ти говорила ли си изобщо с него? Ако нямате връзка нямаш никакво право да се цупиш. Да не говорим, че нямаш никаква представа какво и кой е имал предвид с това съобщение. Но иначе даааа, много го мразишЕгати лиглите дето сте се навъдили
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре де защо сега веднага хукваш да плачеш и да казваш че го мразиш вместо да отидеш и да го попиташ дали наистина това което е написал е вярно.Не ти ли мина през акъла че може това момиче да си ти,но да го е срам да те попита и затова го е написал ?? Първо го питай вместо да си правиш погрешни изводи ... защото така до никъде няма да стигнеш![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
ох абе ще ме спукате с подобни теми
![]()
както казаха повечето що не го пита дали е сериозно тва от профила
и ако да да те взима теб
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Първо, може да е шега.
Второ, може да иска точно теб, но да го е срам.
Трето - говори с него. Не в скайп.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Скайпа е вреден![]()
Или поговори с него и му кажи, че го харесваш (ако още не си му го казала) или пък и ти си напиши "Търся момче за море" ..![]()
Какво по дяволите?!Я се стегни. Скайп не си е работа. Просто говори с него.
Ама вие на колко сте?
Може просто да се е*бава ? Аз един път си бях написал че се продавам за стек студена бира. (офертата е още валидна
)
ACϟDC
много евтино се даваш
![]()
По темата: О .. М... Г.. момичеее..![]()
какво се впрягаш за такива глупости, че чак и го мразиш?! Момчето не ходи с теб, че да внимава какво пише на скайпа си- Боже, това е само един скайп бе! Я се съвземи и му пиши да взима теб за плаж и да не си прави оглушки
![]()
Ако съм на теб бих му писала ,дали иска може би твоята компания!?Как не се сети!?Пък и ти от сега такива кризи имаш ,заради нещо дребно, а даже не ходите.Ти като ходите сигурно всеки ден ще му приоверяваш телефона!?
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от Lysit0
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ехххх този скайп... Ама и вие няма да се научите, че по скайп нещата не се оправят, а още по-зле стават....... Говори с него на 4 - ри очи.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ахх тоя скайп ... съсипа ни животаа...![]()
Случайно да ти мина през акъла, че може ти да си това момиче...Аз бих му писала "Охо не ме търси .. аз съм тук някъде на близо ...
" ... да видим дали няма да му стане ясно а ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може би просто не го обичаш... Почти съм убедена... Обръщаш внимание,на човек,който те е глезил,държал се е с теб по начин,който те кара да мислиш че си специална,наричал те е "миличко","бебче"... и т.н.т... И аз смятам,че ти просто се радваш на тва внимание и си набиваш филми...
А това отношение или влечение,което той е имал към теб... Смятам,че е моментно...И вече е отминало....
И все пак дано да греша... : )
Ако имаш възможност-пиши му че ти си момичето му за море...да видим как ще се развият събитията...
Но така,както ти чета писанията,не мисля че си на повече от 14-15....и би било редно ваще да не те пускат на море с момче на тия години...
И все пак успех...
Макар че най-добре би било да порастнеш и да не превръщаш в обич и любов всяка свалка..
Но опитът учи най-добре,честно казано и аз бях склонна да отдавам на разни връзки и взаимоотношения много по-голямо значение,отколкото отсрещната страна...И все пак както казах,опитът учи...
Успех... : )
Дейстай бе " мозък " ... той даже може нарочно да го е написал![]()
Яко си се филмирала...напиши му:"колко странно..ти си търсиш момиче за море,а аз си търся момче"
И следи за реакция...