- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бебешко олио :)
Здравейте.Лятото почти дойде и по принцип след всяко къпане се мажа с лосион за тяло, но сега искам нещо по различно.Та искам да си купя бебешко олиo, но да не е в шишенце с църкащо, защото шишенцето ми става мазно и се дразня, ами с пръскащо като парфюм.Нещо такова: http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/209680290.Jpeg Е препотъчайте ми марка???
Ами "Johnson's baby" според мен са най-хубави.
Аз имам на Johnson's baby с лавандулата, но си е като шампоана, а не с помпичка.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз имам на Johnson's baby с лавандулата, но си е като шампоана, а не с помпичка.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Johnson's
А защо просто след като ползваш нормалното олио не забърсваш шишенцето със салфетка и няма да е мазно![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Защото просто е толкова мазно, че етикета пада, бърша ама при нанасяне ме дразни как се олива и за това искам с помпичка, която пръска.Аз одеве бях до аптеката и видях на джонсънс с помпичка която пръска, около 6 лева струваше и след 4-5 дена ще си купя, като майак ми даде париПървоначално написано от Boot
![]()
Първоначално написано от LittleWoman
Не го препоръчвам.Не стига,че попива ужасно трудно,ами ми излязоха и малки пъпчици от него.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Мерси, карче аз от ейван вече не пазарувам
![]()
Първоначално написано от foreverr
Е другите им неща не са толкова зле.Само лосионите, душ-геловене на Naturals и това олио ми предизвикват дразнения на кожата и не ги използвам.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Днес отидах в аптеката и имаше само едно бебешко олио което беше с пръскащо и беше на Jonson's baby и си го купих за 7.50.Ето такова беше, ама не розова, а зелено http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/209680290.Jpeg
Аз си взех, само че без "пръскало" ;д, лилавото, мирише божествено...![]()
А защо просто не си купиш в обикновено шишенце и после да си го пресипеш в такова,каквото искаш.
Защити нямам такова каквото искам и не можах да си намеря.И за това си купих с пръскало и като ми свърши бебешкото олио ще си купя пак, но в шишенце без пръскало и ще си го пресипяПървоначално написано от lunichkataaa
![]()
Ми още не съм го пробвала, защото днес го взех, но си сложих на ръката и мирише мн яко, ипше, че е с алое.И мн мека и е кожата там където си намазах.Което значи, че ще е хубаво.Първоначално написано от guinessgirl
Само 1 ще ви кажа: лосионите на Avon изоб6о не са боклуци, това че при некой хора не попива не значи ни6о, то лесно мога да кажа че и продуктите на Wash&Go, Shauma, Panten и т.н. са боклуци, но това зависи от типа кожа, коса и прочие!!!
На AVON нещата са боклуци по презумпция. Как може едни продукти да се одобряват от масова част от хората, макар и да са с различен тип кожа, коса, а на тия каталоговите само малцинството (което се явява някакви дистрибутори главно) да твърди, че козметиката им е страшна работа...Първоначално написано от summerche
Първоначално написано от Goddess
Ахъ иначе искам да си купя жълтото,защото една приятелка казва,че е най-хубаво,но всеки път го няма в аптеката и се принуждавам да си купя друго.
мм по-добре не си взимай на Jonson's baby при всичките дерматолози , при който съм ходила.. (а те са много) като казах ,всеки ми препоръчва да не си го взимам.. не били хубави за кожата и т.нно твой си е избора.. ако искаш си го вземи :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ми нз колко не е хубаво, но сестра и си взе за бременноста и си маза само корема и не и се нацепи корема, а е забравила да си маже газа и циците и точно кадето не се е мазала се е нацепила.Така, че прави си заключения...Първоначално написано от rosencetooo
емии незнамПървоначално написано от foreverr
може и да има добър ефект при някой.. като иска да вземе и да пробва
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от rosencetooo
Ta аз вече взех, а и преди години го бях ползвала това олио и бях доволна, карче сега сиг са го променили, нощом на сестра ми и действа добре, значи и на мен.
Еднаква ни е кожата....