.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Бебешко олио :)

Здравейте.Лятото почти дойде и по принцип след всяко къпане се мажа с лосион за тяло, но сега искам нещо по различно.Та искам да си купя бебешко олиo, но да не е в шишенце с църкащо, защото шишенцето ми става мазно и се дразня, ами с пръскащо като парфюм.Нещо такова: http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/209680290.Jpeg Е препотъчайте ми марка???

Avon имат такова олио.
    [i][b]When it

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ами "Johnson's baby" според мен са най-хубави.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз имам на Johnson's baby с лавандулата, но си е като шампоана, а не с помпичка.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Аз имам на Johnson's baby с лавандулата, но си е като шампоана, а не с помпичка.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Johnson's

А защо просто след като ползваш нормалното олио не забърсваш шишенцето със салфетка и няма да е мазно

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Колко струва бебешкото олио на Johnson's ?

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Johnson's

А защо просто след като ползваш нормалното олио не забърсваш шишенцето със салфетка и няма да е мазно
    Защото просто е толкова мазно, че етикета пада, бърша ама при нанасяне ме дразни как се олива и за това искам с помпичка, която пръска.Аз одеве бях до аптеката и видях на джонсънс с помпичка която пръска, около 6 лева струваше и след 4-5 дена ще си купя, като майак ми даде пари

Цитирай Първоначално написано от LittleWoman
    Avon имат такова олио.

Не го препоръчвам.Не стига,че попива ужасно трудно,ами ми излязоха и малки пъпчици от него.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Avon имат такова олио.

Не го препоръчвам.Не стига,че попива ужасно трудно,ами ми излязоха и малки пъпчици от него.
    Мерси, карче аз от ейван вече не пазарувам

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Avon имат такова олио.

Мерси, карче аз от ейван вече не пазарувам

Е другите им неща не са толкова зле.Само лосионите, душ-геловене на Naturals и това олио ми предизвикват дразнения на кожата и не ги използвам.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Днес отидах в аптеката и имаше само едно бебешко олио което беше с пръскащо и беше на Jonson's baby и си го купих за 7.50.Ето такова беше, ама не розова, а зелено http://www.echemist.co.uk/ProductMedia/209680290.Jpeg

Град
    София
    Аз си взех, само че без "пръскало" ;д, лилавото, мирише божествено...

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    А защо просто не си купиш в обикновено шишенце и после да си го пресипеш в такова,каквото искаш.

Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    А защо просто не си купиш в обикновено шишенце и после да си го пресипеш в такова,каквото искаш.
    Защити нямам такова каквото искам и не можах да си намеря.И за това си купих с пръскало и като ми свърши бебешкото олио ще си купя пак, но в шишенце без пръскало и ще си го пресипя

Град
    Wonderland
    и кво,хубаво ли е?

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    и кво,хубаво ли е?
    Ми още не съм го пробвала, защото днес го взех, но си сложих на ръката и мирише мн яко, ипше, че е с алое.И мн мека и е кожата там където си намазах.Което значи, че ще е хубаво.

Само 1 ще ви кажа: лосионите на Avon изоб6о не са боклуци, това че при некой хора не попива не значи ни6о, то лесно мога да кажа че и продуктите на Wash&Go, Shauma, Panten и т.н. са боклуци, но това зависи от типа кожа, коса и прочие!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summerche
    Само 1 ще ви кажа: лосионите на Avon изоб6о не са боклуци, това че при некой хора не попива не значи ни6о, то лесно мога да кажа че и продуктите на Wash&Go, Shauma, Panten и т.н. са боклуци, но това зависи от типа кожа, коса и прочие!!!
    На AVON нещата са боклуци по презумпция. Как може едни продукти да се одобряват от масова част от хората, макар и да са с различен тип кожа, коса, а на тия каталоговите само малцинството (което се явява някакви дистрибутори главно) да твърди, че козметиката им е страшна работа...

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз си взех, само че без "пръскало" ;д, лилавото, мирише божествено...

Ахъ иначе искам да си купя жълтото,защото една приятелка казва,че е най-хубаво,но всеки път го няма в аптеката и се принуждавам да си купя друго.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    мм по-добре не си взимай на Jonson's baby при всичките дерматолози , при който съм ходила.. (а те са много) като казах ,всеки ми препоръчва да не си го взимам.. не били хубави за кожата и т.н но твой си е избора.. ако искаш си го вземи :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    мм по-добре не си взимай на Jonson's baby при всичките дерматолози , при който съм ходила.. (а те са много) като казах ,всеки ми препоръчва да не си го взимам.. не били хубави за кожата и т.н но твой си е избора.. ако искаш си го вземи :P
    Ми нз колко не е хубаво, но сестра и си взе за бременноста и си маза само корема и не и се нацепи корема, а е забравила да си маже газа и циците и точно кадето не се е мазала се е нацепила.Така, че прави си заключения...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ми нз колко не е хубаво, но сестра и си взе за бременноста и си маза само корема и не и се нацепи корема, а е забравила да си маже газа и циците и точно кадето не се е мазала се е нацепила.Така, че прави си заключения...
    емии незнам може и да има добър ефект при някой.. като иска да вземе и да пробва
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

емии незнам може и да има добър ефект при някой.. като иска да вземе и да пробва
    Ta аз вече взех, а и преди години го бях ползвала това олио и бях доволна, карче сега сиг са го променили, нощом на сестра ми и действа добре, значи и на мен. Еднаква ни е кожата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си