.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    София

Ела и кажи какво мислиш за България

Голям фен Аватара на RaZzer
    Прекрасна страна, посрана държава...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    +1..Да,има прекрасна природа,прекрасна страна е-обаче наистина е малко посрана държава
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ЙЙ

RaZzer написа:

+1..Да,има прекрасна природа,прекрасна страна е-обаче наистина е малко посрана държава

Град
    Plovdiv
    Каква природа бе хора сравнете брой турсисти например в Гърция , където съм по-запознат там годишно ходят 7 мил. туристи . Това е колкото 1 България , а при нас самите Българи ходят по различни държави , защото нашето море е занимарено . Защо тогава хиляди българи отиват в Турция , Испания , Гърция и тн , а не ходят по нашето Черно море?
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на ZipFail
    Тази година в България туристите са били повече от Гърция, малоумнико ^

Град
    Plovdiv
    ХАХАХАХАХАХА били повече от на Гърция хахахахахахахахахахахаха нененененен хахаха
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от RaZzer

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Тази година в България туристите са били повече от Гърция, малоумнико ^
    Не съм сигурна как по-точно някой ще го изчисли това, но факта, че има турсити ме радва порпинцип. Аз съм от Варна и знам, че лятото бъка от руснаци и германци.. не е като да ги няма.

Красива държава,с потенциален,изстрадал и озлобен народ.Кофти политика.Още по-кофти е 4е нищо не правим,за да променим положението.Не обичам голите приказки,а всички(вкл. аз) говорим...и нищо не предприемаме да си помогнем...

Град
    Пловдив
    Както казаха хубава държава посрана държава! : ))
    Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))

Град
    Пловдив
    ИСКАХ ДА КАЖА ХУБАВА СТРАНА ПРОСРАНА ДЪРЖАВА
    Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Каква природа бе хора сравнете брой турсисти например в Гърция , където съм по-запознат там годишно ходят 7 мил. туристи . Това е колкото 1 България , а при нас самите Българи ходят по различни държави , защото нашето море е занимарено . Защо тогава хиляди българи отиват в Турция , Испания , Гърция и тн , а не ходят по нашето Черно море?
    Не мога да се съглася, че държавата ни няма хубава природа, ако това имаш предвид.Толкова малка страна като нашата, а си имаме всичко0-планини, море, полета.Едни от най-добрите продукти за ядене виреят точно в България, жалкото е, че ние си похабяваме цялата красота на държавата.
    С едно обаче съм съгласна - морето ни наистина е занемарено, но проблема не идва от природата, а отново от нас, хората.Ако не бяхме ние да го замърсяваме всичко щеше да е чудесно.Плажовете ни са наистина хубави, но ние ги рушим и бетонираме с хотели, магазини ресторанти и т.н.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    То по тая логика,защо туристите ходят в Гърция,а не си стоят в техните държави ... Е*ах ти логиката ...
    А и един въпрос - наистина ли си толкова тъп?!Нашето море било занемарено?! От кога Черно море е само наше и от кога цялата ПРИРОДА на България е просто една плажна ивица и вода?!
    Чувал ли си за Рилските езера,за пещерите ни,за Белоградчишките скали,за Крушунските водопади,за резервата Сребърна,и т.н.,и т.н.,и т.н. ... Това,че в България идвали по-малко туристи (между другото няма да е зле да разбереш значението на думата турист преди да тръгваш да обясняваш как българите не харесвали природата ни и ходели в чужбина на почивка) НЕ ОЗНАЧАВА,че природата не е хубава ...

По темата:Мисля,че България е едно прекрасно и красиво място.Красива природа,интересни забележителности,но за съжаление е пълно с алчни хора,които само гледат как да си пълнят джобовете ... Обещават промени,но бъдат ли избрани забравят всичко казано и гледат само как да изсмучат повече пари
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

За България

Чудесна страна, пълна със зеленина......обикновенно така се описва. Само че в България нямаме шанс за бъдеще, разберете го. Колкото и да се опитваме България вече не е за българите. Ако си турчин, чужденец, ром....тя ще ти предложи много възможности. Но ако си българин ще те смаже.
    Бла-бла-бла. Напоследък виждам само това :P

СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ е била велика държава, родина, отечество, майка, България днес е един срам благодарение на нас гражданите и цветущите ни политици. Много болна тема.

Град
    Лондон baby
    Съгласен съм с Noja
    Да живее Ф1 и Фернандо Алонсо!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си