Това с гърците не е расизъм , просто мразят българите , защото с е мислят за нещо повече от нас . МРазят ни, защото жените са ни по хубави , защото са прости и защото много българи са избягали в гърция и им взимат работата ;]
Мизерници .
Зависи от самия емигрант а и до някъде държавата![]()
Аз си мисля, че им е вродено да ни мразят.Първоначално написано от Machine123
Подкрепям напълно!Първоначално написано от Auby
В Испания по селцата са расисти спрямо мароканците най-вече, иначе по градовете всичко е нормално, няма толкова простаци![]()
В Англия пък забелязах някаква омраза към опакистанците и индийците.
хора вие правите ли разлика между расизъм и национализъм... тцтц
расизмът дели хората о това каква раса са... а национализма каква националност са... piece![]()
Всички сме в канавката,но някои от нас гледат към звездите.
Расизмът е защитен механизъм на нацията/народа.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тук в Гърция ,не ..
Но бих казала ,че хорат си изграждат мнение от това което правиш .. ,а не от това от къде си (;![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Живея в България , но съм ходила в Русия .. лично към мен нямаха никакъв расизъм , но много мразят негрите и мангалите !
Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))
Расизъм към мен не ;д Но към черните - ДА! В Америка съм ;д
Расизмът трябва да бъде национална идеология за нашата страна !![]()
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
аз съм в Италия расизъм няма докато не им кажа че сам от бг реакцията е ооооооо и се от дръпват мислят ни за 2-ра ръка хора и аз малоумници.![]()
Интересно то е че те са малоумниците учил съм в тяхно училище буквално не знаят как се инсталира Mozilla имаше един случаи дето ученик попита учителя в коя държава е избухнала атомната централа на Чернобил и учителя каза не знам което ме разби![]()
.
П.П Аз се намирам в Калабрия
в италия са некфи флегми и сичките хърби като пръчкиПървоначално написано от crazymen
там не знаят какво е хляб
![]()
Расизъм има в почти всяка държава.Зависи все пак от манталитета на хората!
Също някой трябва да каже на народа ,че да мразиш цигани не значи да си расист.Такива промити мозъци да се научат да не вярват на всичко казано им по новините!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
а какво е расизъм тогава ако не това да мразиш хора от други етноси?Първоначално написано от reich
![]()
![]()
ми аз попаднах на един такъв''виртуален''хотел,мал о съм расистка,особенно ако ме пренебрегват,и като искам да си говоря с разни хора,те НАРОЧНО започнаха да говорят някакви норвежки глупусти(разни nyan котки,бла бла)аз тогава избухнах и им казах да си теглят майната на работата и се отеглих.ами като са расисти техен си е проблемът![]()
![]()
![]()
![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
Може би имате в предвит дискриминация, а не расизъм. Расизмът е да те игнорират заради етническата ти принадлежност към дадена група, не мисля примерно, че с англичаните сме от различни раси. Въпреки това съм се сблъсквала с негативно отношение от към тяхна страна(говоря още за англичаните), някой от тях ни иамт за втора ръка хора
все още не съм посещавала друга държава и нямам представа кой как се отнася с другите хора и как гледа на тях. Според мен всичко идва от начина на мислене на един човек .. в крайна сметка всички сме хора .. това , че едни сме устроени по един начин , а други по друг не означава, че трябва да се обиждаме и да бъдем скептици .. Неможе да дойде турчин в България и само защото преди години сме били поробени от тях и трябва да гледаме с лошо око на тези хора ! Това не е начина .. В крайна сметка по телевизията гледаме ТУРСКИ сериали и по Планета ТВ дават ЦИГАНИ , които пеят .. много груб пример ще дам , но Софи Маринова не е българка .. и какво от това ? Някой да се замисля каква е докато слуша музиката й ?? НЕ !! Няма значение какъв си и от къде си .. важно е какво имаш във себе си : )
Зависи от човека : ))
Интеграция + Глобализация.
Светът се глобализира, хората трябва да приемат другите раси, за да се получи интеграция в този глобализиран свят.
От расизмът ефекта е никакъв. Историята го е доказала.
Преди не бях расистка, но станах, след като група цигани пребиха един приятел. Спрели го и му искали телефона, той бил много пиян и им го дал и тръгнал, след което те го настигнали и го пребили. Бяха му избили 4 зъба и и двете му очи бяха насинени. Колко плаках като го видях...БОКЛУЦИ
![]()
![]()
ЗСТДГБЙК
не съм расиска, не съм предубедена към хора, принадлежащи към друга раса
Пълно с расисти в Англия(освен Лондон. където аз не съм...).. Тоест.. не че е пълно с расисти, но се усеща някво много остро поведение от някои хора(да кажем 5-10% от хората), че съм от страна, която те не са чували.. Дори усещам МНОГО остър расизъм от учителя ми по История?! (това не го очаквах, ама е истина..)