.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Това с гърците не е расизъм , просто мразят българите , защото с е мислят за нещо повече от нас . МРазят ни, защото жените са ни по хубави , защото са прости и защото много българи са избягали в гърция и им взимат работата ;]
    Мизерници .

Зависи от самия емигрант а и до някъде държавата

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами то зависи ти какъв си , и между какви хора попаднеш. Аз тук, във Франция не съм имала проблеми ( да, понякога са се закачали на шега, но дотам ). Но пък познавам едни румънци, които са на мнениче, че фанцузите са с много лошо отношение към чужденци.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Това с гърците не е расизъм , просто мразят българите , защото с е мислят за нещо повече от нас . МРазят ни, защото жените са ни по хубави , защото са прости и защото много българи са избягали в гърция и им взимат работата ;]
    Аз си мисля, че им е вродено да ни мразят.

Град
    Benejúzar
    Цитирай Първоначално написано от Auby
    Вие оставете мнението на другите към Българите! Аз силно се възмущавам от мнението на БЪЛГАРИТЕ за другите? Аз лично мразя това, че цялото ми семейство са расисти, както и всички приятели.. тук във франция се срещат хора от всякакви народности, но най-много има черни. Хубаво, французите са си ги приели като техни хора, и без това притежават половин Африка, ама това, че дори не мога да се сприятеля с някой от тях без да има скандали?! Все пак всички сме хора, всеки си има характер - това което всеки човек трябва да гледа! Няма значение дали сме черни или бели, и от къде идваме.. незнам какво повече да кажа, само че аз лично МРАЗЯ РАСИЗМА!
    Подкрепям напълно!
    В Испания по селцата са расисти спрямо мароканците най-вече, иначе по градовете всичко е нормално, няма толкова простаци
    В Англия пък забелязах някаква омраза към опакистанците и индийците.

хора вие правите ли разлика между расизъм и национализъм... тцтц
    расизмът дели хората о това каква раса са... а национализма каква националност са... piece
    Всички сме в канавката,но някои от нас гледат към звездите.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Расизмът е защитен механизъм на нацията/народа.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Тук в Гърция ,не ..
    Но бих казала ,че хорат си изграждат мнение от това което правиш .. ,а не от това от къде си (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Град
    Пловдив
    Живея в България , но съм ходила в Русия .. лично към мен нямаха никакъв расизъм , но много мразят негрите и мангалите !
    Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))

Град
    WonderLand .. **
    Расизъм към мен не ;д Но към черните - ДА! В Америка съм ;д

Расизмът трябва да бъде национална идеология за нашата страна !
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

аз съм в Италия расизъм няма докато не им кажа че сам от бг реакцията е ооооооо и се от дръпват мислят ни за 2-ра ръка хора и аз малоумници.
    Интересно то е че те са малоумниците учил съм в тяхно училище буквално не знаят как се инсталира Mozilla имаше един случаи дето ученик попита учителя в коя държава е избухнала атомната централа на Чернобил и учителя каза не знам което ме разби .

П.П Аз се намирам в Калабрия

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от crazymen
    аз съм в Италия расизъм няма докато не им кажа че сам от бг реакцията е ооооооо и се от дръпват мислят ни за 2-ра ръка хора и аз малоумници.
    Интересно то е че те са малоумниците учил съм в тяхно училище буквално не знаят как се инсталира Mozilla имаше един случаи дето ученик попита учителя в коя държава е избухнала атомната централа на Чернобил и учителя каза не знам което ме разби .

П.П Аз се намирам в Калабрия
    в италия са некфи флегми и сичките хърби като пръчки там не знаят какво е хляб

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Расизъм има в почти всяка държава.Зависи все пак от манталитета на хората!
    Също някой трябва да каже на народа ,че да мразиш цигани не значи да си расист.Такива промити мозъци да се научат да не вярват на всичко казано им по новините!
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от reich
    Расизъм има в почти всяка държава.Зависи все пак от манталитета на хората!
    Също някой трябва да каже на народа ,че да мразиш цигани не значи да си расист.Такива промити мозъци да се научат да не вярват на всичко казано им по новините!
    а какво е расизъм тогава ако не това да мразиш хора от други етноси?

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    ми аз попаднах на един такъв''виртуален''хотел,мал о съм расистка,особенно ако ме пренебрегват,и като искам да си говоря с разни хора,те НАРОЧНО започнаха да говорят някакви норвежки глупусти(разни nyan котки,бла бла)аз тогава избухнах и им казах да си теглят майната на работата и се отеглих.ами като са расисти техен си е проблемът
    Anyone can cook! Angel forever!

Може би имате в предвит дискриминация, а не расизъм. Расизмът е да те игнорират заради етническата ти принадлежност към дадена група, не мисля примерно, че с англичаните сме от различни раси. Въпреки това съм се сблъсквала с негативно отношение от към тяхна страна(говоря още за англичаните), някой от тях ни иамт за втора ръка хора

все още не съм посещавала друга държава и нямам представа кой как се отнася с другите хора и как гледа на тях. Според мен всичко идва от начина на мислене на един човек .. в крайна сметка всички сме хора .. това , че едни сме устроени по един начин , а други по друг не означава, че трябва да се обиждаме и да бъдем скептици .. Неможе да дойде турчин в България и само защото преди години сме били поробени от тях и трябва да гледаме с лошо око на тези хора ! Това не е начина .. В крайна сметка по телевизията гледаме ТУРСКИ сериали и по Планета ТВ дават ЦИГАНИ , които пеят .. много груб пример ще дам , но Софи Маринова не е българка .. и какво от това ? Някой да се замисля каква е докато слуша музиката й ?? НЕ !! Няма значение какъв си и от къде си .. важно е какво имаш във себе си : )

Зависи от човека : ))

Град
    New York
    Интеграция + Глобализация.

Светът се глобализира, хората трябва да приемат другите раси, за да се получи интеграция в този глобализиран свят.

От расизмът ефекта е никакъв. Историята го е доказала.

Преди не бях расистка, но станах, след като група цигани пребиха един приятел . Спрели го и му искали телефона, той бил много пиян и им го дал и тръгнал, след което те го настигнали и го пребили. Бяха му избили 4 зъба и и двете му очи бяха насинени. Колко плаках като го видях...БОКЛУЦИ
    ЗСТДГБЙК

не съм расиска, не съм предубедена към хора, принадлежащи към друга раса

Пълно с расисти в Англия(освен Лондон. където аз не съм... ).. Тоест.. не че е пълно с расисти, но се усеща някво много остро поведение от някои хора(да кажем 5-10% от хората), че съм от страна, която те не са чували.. Дори усещам МНОГО остър расизъм от учителя ми по История?! (това не го очаквах, ама е истина..)

Цитирай Първоначално написано от MarikBG

Светът се глобализира, хората трябва да приемат другите раси, за да се получи интеграция в този глобализиран свят.

Не виждаш ли че циганите немогат да се интегрират, а и явно не искат... Това им е генетично заложено. Писна ми да съм толерантен... ето вземи за пример Саркози. Франция колко цигани екстрадира, от ЕС нищо немогат да им кажат.

Цитирай Първоначално написано от messi710
    Цитирай Първоначално написано от MarikBG

Не виждаш ли че циганите немогат да се интегрират, а и явно не искат... Това им е генетично заложено. Писна ми да съм толерантен... ето вземи за пример Саркози. Франция колко цигани екстрадира, от ЕС нищо немогат да им кажат.
    съгласен съм с месси. Всичките са боклуци. Марик ти си човек, който не е бил явно в ситуацията на приятеля на ruth. Не ти го пожелавам, но май т'ва е единствения начин да спрете да проявявате малоумната толерантност и да ги изтребим като кучета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си