.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    Целта му може да е била точно такава - да ти прави тъпо... Има ги и такива... Идва ми на ум, че като е страдал от бившата е решил, че ще си го изкарва на всички други момичета.. Знаеш ли го - всякакви ги има..
    да може и аз правя така понякога,но той по начало е мн по сериознен по добър човек колкото и да казва че той е лош човек и ан него не може да мусе има доверие не го мисля....защо все ме зяпа тфа ме кара да мисляче му харесвам и си мисля някфи неща

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    Целта му може да е била точно такава - да ти прави тъпо... Има ги и такива... Идва ми на ум, че като е страдал от бившата е решил, че ще си го изкарва на всички други момичета.. Знаеш ли го - всякакви ги има..
    да може и аз правя така понякога,но той по начало е мн по сериознен по добър човек колкото и да казва че той е лош човек и ан него не може да мусе има доверие не го мисля....защо все ме зяпа тфа ме кара да мисляче му харесвам и си мисля някфи неща
    Казах ти, че не всичко, което някой гледа му харесва.. Ти като гледаш някой учител примерно - харесва ли ти? И аз зяпам мнооооооооого хора, някои дори ме отвращават, ама това, че ги зяпам не означава, че ги харесвам.. Зяпам всички.. Зяпам каквото ми падне... От къде знаеш, че не е лош, след като той сам ти е казал, че те е лъгал? Няма да мога да ти натикам истината в главата.. В момента просто си търсиш оправдания, за да не спираш да тичкаш след него... Внимавай.. Скоро можеш да станеш за него "момиче на повикване"....

като е в стаята си и като ме види излиза веднага това как го обясняваш?? и защо като ме гледа иа з го видя си извърта главата а после пак продължава...не иска да видя,че го виждам

като е в стаята си и като ме види излиза веднага това как го обясняваш?? и защо като ме гледа иа з го видя си извърта главата а после пак продължава...не иска да видя,че го виждам
    Сигурна ли си, че не гледа нещо друго? Мога да ти го обясня и така.. След като е решил, че ще отмъщава на всички други след бившата, си поддържа теорията, че те харесва, за да успее да ти направи още мръсно...

Сигурна ли си, че не гледа нещо друго? Мога да ти го обясня и така.. След като е решил, че ще отмъщава на всички други след бившата, си поддържа теорията, че те харесва, за да успее да ти направи още мръсно...
    tfa e bilo predi dve godini...i ne ne gleda nishto drugo gleda me v o4ite a kato me vijda 4e i az go gledam si izvyrta poslega s otvryshtenie e ne to4no otvryshtenie no edin vid az sam golqma rabota nedostijim!

tfa e bilo predi dve godini...i ne ne gleda nishto drugo gleda me v o4ite a kato me vijda 4e i az go gledam si izvyrta poslega s otvryshtenie e ne to4no otvryshtenie no edin vid az sam golqma rabota nedostijim!
    ХЕххйхьхйьхйхьхаяхяхяхаха хахаахахах... Я го оставяй този... Само се прави пред теб... Недостижим - глупостииииии... Щом така ще се извръща няма какво да тичкаш след него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си