- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой какъв е.......Според аватара и подписа.....?????
прави се на жертва, а всъщност и тя е кабаретера
6б3З10
Позитивно човече .. обича музиката .. и се кефи на живота. *предполагам*
дразнител
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
харесва готини мацки и се кефи на живота ;д ...
Фенка. Приятна личност.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ох само като видя аватара и подписа и много се радвам.EMINEM <3
. Приятна личност.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Емиии..готин човек.. предопалагам.. любител на музиката ии е от Пловдив, там познавам много готини хора!!
.. момиче е![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Фенка на Eminem.Като цяло е много готина.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Същото мога да кажа и за тебеХубав човек
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Фенка на Eminem![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Фен* (само да поправяПървоначално написано от hlopar
)
Мъжко съм.
Нищо не мога да кажа. +![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Фен на еминемМоя грешка
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Готин .![]()
сладка :P
точна мацка
Пълен педал![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
позер
луд/а:P