- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите, когато ви отсвирят ?
Айде тука всеки да каже къде отаява мъката, след като са го зарязали.
Аз слушам тъжни балади или свиря на китара.![]()
\
/
Самосъжалявам се , слушам тъжни песни и се чудя ,защо съдбата ме наказва ...![]()
![]()
--------------------------------------------------------
.. схухвам се .. слушам тъжна музика ... плача ... изкарвам си яда на мене си ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
одя при чичо Милко Калайджиев
нищо не прая зяпам мадами![]()
еми както всеки нормален на моята възраст...(НЕ прибягвам до алкохол и наркотици) всеки си го изживява по различен начина и зависи от зарязването,ако е зарязване чрез предателство..тогава е много лошо
![]()
Я ПИЯ
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Като ме зарежат се кефя, че пак съм свободен. Почвам да се оглеждам за нещо ново.Първоначално написано от nosunshine
Плача... търся си хоби и се забучвам в него до степен, в която бившето гадже отива на заден план![]()
До сега не се е случвало и не знам кво бих правила,дано не ми се налага и да разбирам![]()
1 път ми се случи. Продължих към следващия. За което днес съжалявам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това рядко ми се случва защото почти аз зарязвам ..Но все пак ми се е случвало .. тогава обикновенно по цяла вечер съм в някоя дискотека най-често удавям мъката .. и се напивам или пък си хващам някъв много як сладур и се постаравам бившия ми да види ..
![]()
не са ме отхвърляли..ама кой знае за в бъдеще..иначе сигурно ще се почуствам гадно и ще взема после да" натривам носа"
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Седя си в нас по няколко дни,ако ми е много гадно.
next и толко ебати кво му придавате важност в крайна сметка всичко си има край ако отначало се залъгвам че няма после е тъпо ама като го очакваш нямаш проблем![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Някой път и аз.Първоначално написано от Hilary_
В другите пъти си казвам "Пф едно момче" и продължавам ,отивам някъде ,пия или се праа доволна с нещо за пушене така, и след това ми е айляк и се радвам, че съм се отървала от много проблеми =)
Мен не ме отсвирват,аз ги отсвирвам![]()
Слушам тъжни песни и ям шоколад или пък сладолед![]()
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първите няколко дни слушам тъжни балади, пиша стихове или рисувам, след това излизам колкото се може повече и се забавлявам напук на всичко![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Казвам си:"Много риба има в морето"![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Сядам с лист и химикал в ръка и започвам да си припомням моментите с нея и да отбелязвам грешките. След като ги отбележа всичките се старая да ги поправя. (А и ако сме скъсали гадно... еми последния път си счупих раката без да искам..)
пуша.цигари
употребявам.разни.забранен и.неща
къпя.се.адски.много
желанието.ми.за.излизания.и .купони.се.засилва
прекалявам.с.алкохола
изяждам.по.2-3.бели.китката.дневно
лакирам.се,жаждата.ми.за.от ъщение.нараства
общо.взето.вярвам,че.така.б х.могла.да.се.разсеям.и.да.п рогоня.сдухващите
мисли.и.чувства
по-добре.така,отколкото.да.сед я.сама.в.нас.и.да.рева
Продължавам напред и се опитам поне за миг да изтрия от паметта си съществуването на дадения човек.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
честно ли? първо рева
второ ПИЯ ВОДКА
трето рева и са тръшкам, защото как може да съм стигнала до това положение
но от всичко най-голямата грешка, която правя, е че в деня на напиването винаги съм на ток, винаги го чупя и винаги рева що съм го счупила... и така... тежко го понасям... емоционална съм![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
...300 едри каракуди, много много паламуди....Първоначално написано от BaiToq
По една известна песен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House