.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*

Сапунки в най-гледаното време

Става въпрос за сериала по бтв от 20.00 часа "Перла" как е възможно в най-гледаното време да пускат сапунки с глупостите, че сериала бил хитов дрън, дрън, на кой му пука изобщо, ще седне някой да им гледа забутаните сапунки в 20.00 часа, тая тв се превърна в електронен пенсионерски клуб! Отвратена съм
    One 21 GunS

В 20:00 съпунки..? До къде стигнахме..? Баси и тъпото .. по добре-да сложат "Монк" ; "Отчаяни съпруги" ; "От местопрестъплението" или каквото и да е друго Но да е интересно.. (за мен тея филми НЕ са сапунки а прекрасни продукции) но да ми лепнат някфо подобие на "дързост и красота" хахаха..ще им спадне рейтингът ряско .. щът не щът ще го махнат..

Аз съм направо възмотена от този филм.Нестига че е адски тъп ами и все едно филма е правен преди 30 години.Забелязала съм ,че тея от btv напоследък само се излагат с филми(нестига че само ги повтарят ами и други глупави ще пускат) и скоро ще заприличат на канал 1.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    В 20:00 съпунки..? До къде стигнахме..? Баси и тъпото .. по добре-да сложат "Монк" ; "Отчаяни съпруги" ; "От местопрестъплението" или каквото и да е друго Но да е интересно.. (за мен тея филми НЕ са сапунки а прекрасни продукции) но да ми лепнат някфо подобие на "дързост и красота" хахаха..ще им спадне рейтингът ряско .. щът не щът ще го махнат..
    съгласна,. това са качествени продкукции а не ефтини турски сериали
    One 21 GunS

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Да,да и аз съм съгласна с вас.Дейба тия гадни турски сериали,напълниха и Нова и Бтв ... Тия са луди.

Резаците им плащат на хората и така.Тва е ненормално.
    http://www.youtube.com/watch?v=hL35X...eature=related
    Цитирай Първоначално написано от bababe
    Ай зеха да ми излизат едни много гадни косми по корема и около гърдите.
    Чудя се да ги махам ли ,но с какво

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Да,да и аз съм съгласна с вас.Дейба тия гадни турски сериали,напълниха и Нова и Бтв ... Тия са луди.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И на всичкото отгоре сериала е турски !

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    супер е гаден, безинтересен, изобщо отврат и наистина и по нова тв дават турски с няква Шехерезада и тая сутрин в "На Кафе" с Гала обсъждаха тоя гаден сериал
    One 21 GunS

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм седяла да го заглеждам тоя сериал ама щом е турски явно е като оня по Нова за Шехерезада и Онур дето един път по принуда трябваше да го гледам с баба ми ... Голяма тъпотия... Баш в най-гледаното време да пуснат сериал... Ама то като им падне рейтинга и до 1-2 седмици ше го махнат, сигурна съм Иначе напоследък по БТВ само сапунки са напускали... ама то в 11 на обяд, в 13:00, в 14:00, после от 15:30 СМС - него го гледам ама не го имам за сапунка и след това онова тъпото предаване с малоумната водеща Лина - Любовни игри
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз ето за това не гледам телевизия

ТУРСКААААА ПУМИЯЯЯЯЯЯ....
    По добре да пускат някой български филми бе.. то така или иначе сегашното поколени хал хабер си няма...

Тъпи продуценти..тъп народ...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Точнооо.Всичко бих преживяла,но не и 1 серия от тази сериал.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Wonderland
    защо ви интересува изобщо..

и защо изобщо гледате насраната телевизия..

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    щото сме БЪЛГАРИ и ни пука за това което излъчват по националната тв, да не говорим за новините на турски по БНТ
    One 21 GunS

Мега фен Аватара на teenems
    те преди само испански ,ся пък турски . един прост филм не дават и ако дават го повтарят . особенно по Коледа всяка година едни същи филми
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Турски новини,турски филми...
    Нещо друго турско да измислят турско,за да го пуснат по някоя от ефирните телевизии в най-гледаното време?
    Да вземат да направят и една турска радиостанция,а българите направо могат да ни изселят някъде в пустинята.

Сериалчето си е много хубаво даже.И изобщо не ме бърка,че е турско.По-добре него отколкото оная пълна измишльотина "Забранена любов".Писна ми да гледам сапунки,бедни откъм сценарии,сюжет и с некадърни актьори.Предпочитам нещо качествено и смислено без значение кой го е създал.
    От тези турски филми можем да научим много.Хората са на светлинни години пред нас,защото държат на семействата си и взаимоотношенията в тях.В България изобщо не е така.Затова сме достигнали до това положение...

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    защо ви интересува изобщо..

и защо изобщо гледате насраната телевизия..

Супер фен
    Град
    Своге
    хич не ми пука , квото искат да дават , и без тва телевизия не гледам
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от BlueGirl
    Сериалчето си е много хубаво даже.И изобщо не ме бърка,че е турско.По-добре него отколкото оная пълна измишльотина "Забранена любов".Писна ми да гледам сапунки,бедни откъм сценарии,сюжет и с некадърни актьори.Предпочитам нещо качествено и смислено без значение кой го е създал.
    От тези турски филми можем да научим много.Хората са на светлинни години пред нас,защото държат на семействата си и взаимоотношенията в тях.В България изобщо не е така.Затова сме достигнали до това положение...
    да си държат на семействата, ама в Турция, да се махат от тука, а колко турски храмове има построени на територията на България, не знаеш!
    One 21 GunS

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Този сериал "Перла" е хитов, ама имат да мечтаят. Предпочитам да бяха пуснали някое реалити.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от BlueGirl
    Съгласна съм ...
    В крайна сметка не можем да съдим само по расата и цвета на кожата има толкова фактори ,по които да съдим за човек , а най малко са това дали той е турчин , китаец , американец или от друга народност.Честно казано , да , и аз ненавиждам турците и то не защото персонално са ми навредили , а защото ми е вродено. Въпреки това не ми пречи да призная , че филма ми харесва , наистина е изпипан.. Просто се замислете
    Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    40 Miles from the Sun
    По телевизията отдавна не дават нищо интересно, аз гледам само Дискавъри, VH1 иии Foxlife/HBO, когато няма какво да правя или ми се гледа нещо неангажиращо. Обаче чат-пат съм попадала на "Забранена Любов" и всеки път си казвам, че тоя път нещо ще ме заинтригува и всеки път оставам разочарована. Представям си сапунките, за които говорите, колко са зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си