- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сапунки в най-гледаното време
Става въпрос за сериала по бтв от 20.00 часа "Перла" как е възможно в най-гледаното време да пускат сапунки с глупостите, че сериала бил хитов дрън, дрън, на кой му пука изобщо, ще седне някой да им гледа забутаните сапунки в 20.00 часа, тая тв се превърна в електронен пенсионерски клуб! Отвратена съм![]()
![]()
One 21 GunS
В 20:00 съпунки..? До къде стигнахме..? Баси и тъпото .. по добре-да сложат "Монк" ; "Отчаяни съпруги" ; "От местопрестъплението" или каквото и да е друго Но да е интересно.. (за мен тея филми НЕ са сапунки а прекрасни продукции) но да ми лепнат някфо подобие на "дързост и красота" хахаха..ще им спадне рейтингът ряско .. щът не щът ще го махнат..
съгласна,. това са качествени продкукции а не ефтини турски сериалиПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
![]()
![]()
One 21 GunS
Да,да и аз съм съгласна с вас.Дейба тия гадни турски сериали,напълниха и Нова и Бтв ... Тия са луди.![]()
Резаците им плащат на хората и така.Тва е ненормално.
Първоначално написано от BoCupycake
И на всичкото отгоре сериала е турски !![]()
супер е гаден, безинтересен, изобщо отврат и наистина и по нова тв дават турски с няква Шехерезада и тая сутрин в "На Кафе" с Гала обсъждаха тоя гаден сериал![]()
One 21 GunS
Не съм седяла да го заглеждам тоя сериал ама щом е турски явно е като оня по Нова за Шехерезада и Онур дето един път по принуда трябваше да го гледам с баба ми ...![]()
Голяма тъпотия... Баш в най-гледаното време да пуснат сериал... Ама то като им падне рейтинга и до 1-2 седмици ше го махнат, сигурна съм
Иначе напоследък по БТВ само сапунки са напускали... ама то в 11 на обяд, в 13:00, в 14:00, после от 15:30 СМС - него го гледам ама не го имам за сапунка
и след това онова тъпото предаване с малоумната водеща Лина - Любовни игри
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ТУРСКААААА ПУМИЯЯЯЯЯЯ....
По добре да пускат някой български филми бе.. то така или иначе сегашното поколени хал хабер си няма...![]()
![]()
Тъпи продуценти..тъп народ...
Точнооо.Всичко бих преживяла,но не и 1 серия от тази сериал.Първоначално написано от LovEsIckk
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
защо ви интересува изобщо..
и защо изобщо гледате насраната телевизия..
щото сме БЪЛГАРИ и ни пука за това което излъчват по националната тв, да не говорим за новините на турски по БНТ![]()
One 21 GunS
те преди само испански ,ся пък турски . един прост филм не давати ако дават го повтарят . особенно по Коледа всяка година едни същи филми
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сериалчето си е много хубаво даже.И изобщо не ме бърка,че е турско.По-добре него отколкото оная пълна измишльотина "Забранена любов".Писна ми да гледам сапунки,бедни откъм сценарии,сюжет и с некадърни актьори.Предпочитам нещо качествено и смислено без значение кой го е създал.
От тези турски филми можем да научим много.Хората са на светлинни години пред нас,защото държат на семействата си и взаимоотношенията в тях.В България изобщо не е така.Затова сме достигнали до това положение...
хич не ми пука , квото искат да дават , и без тва телевизия не гледам![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
да си държат на семействата, ама в Турция, да се махат от тука, а колко турски храмове има построени на територията на България, не знаеш!Първоначално написано от BlueGirl
One 21 GunS
Този сериал "Перла" е хитов, ама имат да мечтаят. Предпочитам да бяха пуснали някое реалити.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Съгласна съм ...Първоначално написано от BlueGirl
В крайна сметка не можем да съдим само по расата и цвета на кожатаима толкова фактори ,по които да съдим за човек , а най малко са това дали той е турчин , китаец , американец или от друга народност.Честно казано , да , и аз ненавиждам турците и то не защото персонално са ми навредили , а защото ми е вродено. Въпреки това не ми пречи да призная , че филма ми харесва , наистина е изпипан.. Просто се замислете
![]()
Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .
+1Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
По телевизията отдавна не дават нищо интересно, аз гледам само Дискавъри, VH1 иии Foxlife/HBO, когато няма какво да правя или ми се гледа нещо неангажиращо. Обаче чат-пат съм попадала на "Забранена Любов" и всеки път си казвам, че тоя път нещо ще ме заинтригува и всеки път оставам разочарована. Представям си сапунките, за които говорите, колко са зле...