- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ!!!
Здравейте! Харесвам от досто отдавна един мой приятел ,искам да му го кажа но немога ,страх ме е ,че ако не отвърне на чувствата ми ще се развали приятелството ни ,но пак ако отвърне рано или късно ще скъсаме и пак ще се провали приятелството между нас. Какво да правя?
Не е задалжително рано или късно да скъсате кой знае може да излезе нещо.Аз бих опитал ако наистина си струваПървоначално написано от lileto123
Успех
Ако го чувстваш много близък,му признай чувствата си.Не вярвам да ти се разсърди,за това,че го харесвашМисля,че ще те разбере.Все пак на всеки може да се случи,и той можеше да е в твойта ситуация и да те харесва и да иска да си станете гаджета, и мисля,че ти би го разбрала.
![]()
В живота нищо не е сигурно. Действай !Първоначално написано от lileto123
![]()
Ако не пробваш и останеш така и така сама, влюбена и нещастна ще боли, ако ти откаже ще боли . . кое предпочиташ?Аз първото - поне ще съм опитала ,пък може и да ти каже да /за което се надявам/
Успех!
Ми риск печели ... риск губи ..По същата логика защо ядеш след като рано или късно всичк оотива в канала?
![]()
Важното, е че ще си щастлива за колкото и време да е ... а не само да се надяваш излишно и да криеш ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ви благодаря на всички!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитай... след време иначе ще се чудиш какво щеше да е ако беше опитала,така че можеш само да спечелиш![]()
Според мен ако не опиташ няма да разбереш какво точно е положението![]()
подкрепям... и му кажи всичко, което мислиш и чувстваш, включително и това, че дори и да не отвърне на чувствата ти, не искаш да си разваляте отношениятаПървоначално написано от mey_si
![]()
И аз бях така преди време. Не исках да разкрия чувствата си пред момчето, с което съм сега, защото се страхувах, че ще го загубя, но вече сме заедно пет месеца.Опитай..кажи му всичко, кой знае може да се получи нещо..А дори и да не се получи мисля, че ако ти е приятел наистина би трябвало да те разбере и да няма промени в отношенията ви![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Хора всичко се обърка! Тъкмо щеше да му кажа......... и го видях да се целува с 1 момиче ,разплаках се и избягах.После провалих всичко от ревност претставете си скарах му се и той ми се развика и каза ,че ме мрази и неиска вече да сме приятели!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В 4-5 клас е така..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нямаш право да му викаш след като ти е само приятел в момента. И аз да бях и аз бих ти казала, че не искам да те виждам повече.
Stay up all night with the stars *
LittlePrincess знам но ппросто не издържах зощото много го обичам ама сега заради голямата ми уста.........
Голямата уста не е лошо нещоПървоначално написано от lileto123
Ако и гърлото ти е дълбоко ...
ммммм
![]()