- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл???
Имам малък проблем. Закъснява ми, дойде ми за 1-ви път на 1 април тази година и искам да ви питам колко най-много може да ти закъснява? На вас по колко най-много ви е закъснявало? моля ви отговорете, защото съм малко притеснена! на 14 съм!![]()
Раздела не е точния, но карай. Цикъла ти ще се нормализира за минимум 2 години (при повечето момичета). Имаш време, докато започне да ти идва редовно. Цикъл имам от 5-ти клас и още не ми е напълно точен.. След първия може да те пропусне и няколко месеца. На братовчедка ми, ако не се лъжа, близо половин година не й беше идвало след първата менструация.Не се притеснявай излишно, нормално е. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
При мен след първата менструация не ми идваше 7 месеца.. Кфо си се притеснила.. почети малко поинтересувай се и ще видиш че само си вкарваш излишни филми в главата...![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
няма страшно първите няколко години ще бъде така.
След като ми дойде първия път ми го нямаше около 5-6 месеца след това почна да си идва редовно споко![]()
хмм...при мен е като почасовник,но пък при всеки е различно.Може да ти дойде всеки момент или пък да прескочи няколко месеца.Дай си време,организмът ти тепърва започва да се развива.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Малка си.Не,че ти закъснява,а още не ти е редовен.Спокойно,има време ще се нормализира.Повод за притеснение имаш ли,например като нежелена бременност?
Няма място за притеснение (ако не водиш полов живот) нормално е цикъла ти да не е редовен.На мен лично ми прескочи 7-8 месеца,но с времето се нормализира![]()
ами просто си носи превръзка в теб винаги защото в началото може да се изненадва много ! на мен първия ми цикъл беше ден и половина , а следващия беше след 3 седмици .Прави си каквото иска ако не водиш полов живот няма какво да се шашкаш