- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човекът преди теб. <--- Това, което ме вбесява.
Това, което най- много ме вбесява на тоя свят прочетох в една статия. И понеже не може да бъде казано по- добре, направо ви я пускам, сканирана, по повод друг частен разговор,- реших да ви споделя.
Защото ме вбеси днес, ще ме вбеси утре и най- вероятно ще ме вбесява докато има "човек преди мен."
---->Скан<----
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Разбирам за какво говори(ш), но противно на заключението, все още подкрепям тезата на Командарев. Много сме, силни сме! И все в този дух:Д
Това е антипод на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255221![]()
Тук обаче съм напълно съгласен. Проблемно в България е не толкова подрастващото поколение, колкото застаряващото.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Генчо, питай гугъла за Wertewandel.
Това, за което се вбесявате е нещо съвсем нормално. Човек оценява според собствената си ценностна система и му е доста трудно да приема различна от неговата.
Grumpy old madman
Мхм.Пък и не съм съгласна много с автора.Бабите ви може и да ви говорят,че сте парцали,обаче родителите ви по-скоро псуват Човекът преди тях.Така и трябва,а не обратното.Първоначално написано от Canis_Dirus
Няма да забравя как в един форум,май беше на днес.бг,един човечец беше написал следното - 'Млади хора,простете ни!Простете на мен и на моето поколение,че заради нас вие сте принудени да бягате на запад,да оставяте семейство и приятели с едничката цел да получите по-добро образование и по-добър начин на живот!' (нещо такова беше)
Та мисълта ми е,че поне от това,което аз съм видяла в България(а тези,които ме познават са наясно,че не живея от едно известно време там),та забелязала съм,че хората обвиняват своите родители(ака комунягите) за сегашното дередже,а не се нахвърлчт на децата си с 'ти си провал' и т.н..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тая статия ме обнадежди деа.
Мерси за линка.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Моля![]()
Само аз ли пък съм получавала от възрастните НЯМА СМИСЪЛ? След "Няма смисъл" идва НЯМА НАЧИН. Ако има начин то е ред на ГРЕШКА Е ?
Всъщност от 5 отговора, 2 са на хора, които не са в БГ. Ваште не са ли ви казали "няма смисъл/грешка е да учиш в България" ?
Някак си на мен никой не ми се извинява. Някак си човекът преди мен ме вбесява. Човекът преди е мен, е този, който не вярва, че мога, който ме съветвам да не опитвам.
Няма смисъл.
Няма начин.
Грешка е.
Зе фъкин' глас в главата ти, който те спира.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
о, тази статия е много далеч от мен
нищо такова никога не съм почувствал
явно не съм заслужил приказки, че не мога, пия и се друсам
залитането в тази крайност, че предишните са виновни за сегашното е чисто и просто оправдание за бездействието
война между поколенията няма, а просто дрязги
останалото е пренавиване
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255221 А това какво е ? :Д Lol.
Мен не са ми казвали, защото съм пиела или друсала, а когато съм се опитвала да направя нещо градивно, когато съм правила неща изискващи позиция и отдаденост.
Чудно ми е как повече хора не асоциират с това. Не очаквах индиферентни отговори. Оу уел.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първоначално написано от hardball
Определено,не си само ти,на всеки се е случвало.Само,че идва и другото - дали ще избереш да се вържеш или просто да пробваш.Както се казва - ходи си троши главата,прави собствените си грешки и пак ще си заслужава дори и след това да чуеш 567937529 пъти - "Kазах ли ти?"
Първоначално написано от angellove
ами хубаво, де
за нищо сериозно никой не ми е казвал : няма смисъл
замисли се, че това може да е проблем на единиците около теб, не на всички
както виждаш явно никой друг няма твоите проблеми
освен автора...
На мен никога не са ми казвали "не можеш", "няма да успееш", "ебати парцала си" и т.н.
Винаги съм получавала подкрепа от човека преди мен, даже повече от необходимото... в крайна сметка сама съм се отказвала и съжалявам за което, така че мога да виня само себе си. И са ме мъмрили за неща, за които пак аз съм си виновна.
Дори не се сещам за родител на мои приятели/познати, който да ги ограничава с такива реплики, да не говорим за действия. Даже напротив.
Та както в темата за бъгавото младо поколение, така и в тази статия, нещата ми се виждат доста пресилени.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от global
В неделя всички пред парламента да агитираме за ДОИП!!!
Иначе по темата какво да кажа - досега не съм се връзвал на някакви 40 годишни чичковци и лелки зависи от алкохола, с 300 лева заплата и не постигнали нищо в живота. Да не говорим за някои озлобени от живота даскалици... Няма и да им се връзвам.![]()
Мен това ме изненадва, точно затова в крайна сметка е форум, да си изравним представите малко или много.Първоначално написано от OtherDimension
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Moga da kaja, 4e sym volevi 4ovek, a otkym nadejdi i veri daje prelivam. I, za da sym 4estna, samo Raybeez na tozi svqt me e obezverqval![]()
Maika mi e ot onezi, otkazalite se hora, nqma nujnata i vytre6na sila da se bori sys sveta. Tova me drazni, ponqkoga mi se 6te da polu4avam podkrepa, 4e i nqkakvo nadyhvane ot neq, no uvi, taka stoqt ne6tata, stari moi priqtelyu.
PS: ne moga da si smenq ezika, izvinqvam se.
Що пък Raybeez? Той все още се води от нашето поколение някак си![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Жегите... тук през деня се въртят около 10-15 градуса температурите, сутрин като тръгвам за даскало - около 7.
Само жегите ще са![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ами за мен точно тази статия дъха на песимизъм...
Именно хората преди мен ми дават оптимизъм, както и желание за промяна. Те са жертва на времето си, също както сме ние, но за тях е прекалено късно да се променят, и прекалено късно за да са оптимисти.
Аз виждам моите родители, които до 30тата си годишнина са живели в един различен свят, който се е сринал пред очите им. За тях кризата днес е нищо в сравнение с времето, когато са чакали по 8 часа на опашка за да купят мляко за мен и сестра ми, които сме били бебета, а мляко просто е нямало... И времето, в което всеки един бабаит с бухалка можеше да те пречука на улицата защото си го погледнал накриво...А вкъщи 2 часа имаш ток и 2 нямаш - и зиме, и лете. И времето когато като вземеш заплата, купуваш храна за цял месец, защото след една седмица с тези пари не можеш да купиш нищо- а по това време имаха вече 3 деца. И времето, в което и двамата бяха без работа заради приватизацията... И днес, когато всичките им надежди за промяна не струват вече нищо.
Аз лично съм склонна да простя песимизма на тези хора и да им се възхищавам, че все пак са оцелели, защото с целия оптимизъм на света аз не мисля, че бих могла.
Не знам какъв е проблема на автора със старото поколение, много лесно е да обвиняваш някого заради гледната му точка към света, но ако се замислиш през какво е живял човека преди теб, ще видиш откъде идва тази нагласа.
И не е вярно, че човекът не те харесва. МОже би не те познава добре, но определено вярва в теб. И ако в него е останал грам надежда, той ще ти я даде веднага.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
шхх тоя global е като бот едно повтаря пак и тва дето тия преди нас винаги е било така и ние ще сме същите
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Не говоря само за родители, за предното поколение, тези, които ни обучават, управляват, лекуват и т.н.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Според мен темата е по- скоро за старото поколение като цяло, не точно за родителите. Моите родители ме подкрепят дори повече отколкото заслужавам, и винаги са вярвали в мен... Ако имаш деца и ги познаваш, едва ли ще говориш за младото поколение така- за нищо не стават...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.