- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човекът преди теб. <--- Това, което ме вбесява.
Не, ама имам приятели, които вече са Човеците, и сестра на 13...Първоначално написано от EarthShaker
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
![]()
В статията пише нещо, към което и аз съм се придържал винаги - НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ.. каквото и да стане![]()
Съгласна съм, айде старото поколение добре може да са песимисти, но младите защо са?? Живота е пред нас бе хора! Вместо да се тюхкаме младите ли са пропаднали, старите ли са моралисти, кой ни е виновен, и т.н, нека гледаме себе си повече... И какво можем да направим , а не какво не можем.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Човекът преди теб може да е само Човек, който може да ти е родител. А.к.а. предишното поколение. Сестра ти като е на 13 пак влиза в нашето поколение, макар че най- вероярно не я засягат тези проблеми все още.
Обаче всички се стегнаха, все едно като си 20 + си супер пораснал и голям и т.н. .
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не съм съгласна, аз се оплаквам, и като се оплача и ми олеква. Или някой ми бие един шамар да се съвзема и да се заема с нещо вместо да мрънкам, или ми се измива някой и ми обяснява защо това за което се оплаквам не е всъщност толкова зле... И се оправямПървоначално написано от EarthShaker
Някои хора имат нужда да се оплакват просто...
![]()
Първоначално написано от hardball
Аз не съм казала, че съм Човекът, аз съм от младото поколение, но смятам, че ако си Човек, и имаш деца които за теб не са все едно от друга планета, няма как да смяташ че младите за нищо не стават... Тва са някакви злобни лелки и ччичковци, които си изкарват на другите за своите неуспехи, и ги е имало и ще ги има. Но не смятам, че това е правило за хората преди нас, а по- скоро изключение.
Колкото за тва след 20 - аз съм си същия келеш, разликата е какво се случва около теб и какво се очаква. Като се заженят приятелите, с които доскоро сте люпили семки пред блока, изведнъж се чувстваш адски дърт - без основателна причина...Акъла ми откакто бях на 16 не е еволюирал изобщо...
не мисля, че тук става въпрос за нашите родители. много ясно е, че те винаги ще ни подкрепят, ще ни помагат и ще вярват в нас. това е напълно естетсвено.
но да, като слушам баща ми какво говори за моето поколение разбирам, че той е краен песимист. мисли, че връсниците ми са глупави, елементарни и пропаднали, той не вижда бъдеще в тях.
което е жалко, защото това не е моето мнение, но е факт, че ме обременява и аз съм значително по-черногледа в сравнение с хората около мен.
та нормално е да ни отричат, както и ние рядко се ползваме от опита им. но това не бива да спира прогреса си. "много сме, силни сме".
бегай към Норвегия, примерно Фленсбург(добра бира прават), изглежда и тия са ти много!!!Първоначално написано от hardball
Миналата седмица цял ден седях навън на 25 градуса и изгорях, ся съм с тен![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Добра, добра, ама от 60 крони нагоре- 6 евро за бира, и ти и викаш да бяга към НорвегияПървоначално написано от TERRORMACHINE
Аз едвам избягах оттам
![]()
Фленсбург се намира в ГерманияПървоначално написано от rosskata
http://en.wikipedia.org/wiki/Flensburg
Въобще не го знам Фленсбург къде е, само казвах че в Норвегия е гадно за алкохолиците... А и твоето изречение предразполагаше да мисля, че за Норвегия говориш...[ "Бегай към Норвегия, примерно..."Първоначално написано от TERRORMACHINE
Не само е в Германия, любимият ми хандбален отбор е Фленсбургския![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!