.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Космите на ръцете растат ли по принцип?

Здравейте
    преси месец някъде си изрусих космите на ръцете с Блондор. Отначало всичко беше 6, даже отначало мислех, че са опадали щото не се виждаха въобще. Обаче напоследък гледам избиват черни корени. Това дали е от блондора или те по принцип си растат и без да ги бях изсветлила? Примерно преди да ги изруся не съм забелязала да стават по-дълги. Сега също не знам дали са по-дълги, но се подават черни корени ;( Дали е възможно да са изгорели от блондора и затова да растат, че много силен дойде сякаш (докато чаках да изсъхне чак ме сърбеше кожата :Д ) Дали с кислородна вода и амоняк пак така ще стане, ако опитам??

П.П. НЕ ми казвайте да си ги махам с кола маска или епилатор, няма да ги махам.

Аз като си гледам моите косми по рацете са си със същата дължина както преди 10 години.

е, не говоря в такъв смисъл. Те от преди 10 години сигурно 50 пъти са опадали и пак са порастнали. Имам предвид дали от блондора самата дължина се променя. Или си въобразявам.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    при мен същата работа ся даже съм на кичури и мен ме сърбеше после тва с корените ами нз... мисля че самия блондор "пада", измива се щото първо бяха корените, сега имам косми които са си направо черни и други , които са си руси... ам занимавка си е.. трябва секи месец да го правиш тва с блондора че да няма разлики..

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На кичури...тва ме разби
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    На кичури...тва ме разби
    мдам така им викам жалко че са демоде вече всъщност повечето са ми черни и покрая има тук таме руси косми...а за мен няма решение тчва с изрусяването за мен е вятър работа.. пък не мога да ги махам.. щото докъдето и да спра винаги ще стои като ръкав.. просто няма някъде прекъснато място.. има мъх който не се вижда но той е чак на рамото.. демек до там тря ги махам.. пък имам много фр които ги махат и сички ги махат до лакътя (щото на горе нямат) ебаси късметлийките

Cruel Intentions

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    самия блондор "пада", измива се
    и според мен е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си