Кво става, играете ли на симс 3 , изтеглихте ли го?
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
аз преди към 30 минути дръпнах, и ся се тегли...и по-яко е от симс 2?![]()
Ами има по-хубава графика определено.Особено водата е като истинска.При правенето на симове има много повече опции и при мебелите,дрехите и косите има да си избираш от най-различни десени и цветове.Не като при двойката.Иначе има неща които не ми харесват.Опциите за общуване с друг сим са много малко и вече си нямат спомени.Самите симове изглеждат леко странно.
КАто луд дългогодишен фен на симс, бях много разочарована от тройката... Симс 2 със всички експанжъни и 10 гигабайта custom content е много по- добра. Симсовете са много пластмасови и очите им са супер странни. Опциите за общуване са малко, предметите също... Графиката е ок, но защо ми е реалистична вода като барбитата на сестра ми са по- реалистични от горките симсовеВярно е, че са сложили слайдъри някви, но всички симсове изглеждат еднакво, в Боди Шоп към двойката имаше много повече опции за промяна на външния вид...
А начина за управление на камерата ме изнервя супер много.![]()
Добра черта са ертите от характера, но не достатъчно да продължа да играя- днес я деинсталирах. Ще играя симс 2 докарто се появят хакове и експанжъни за тройката... И докато се намери начин да се вкарат създадени от играчи кожи, очи, коси и т.н.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Мда така е,но за да се правят трябва да има Body Shop,а все още го няма.Тези симове ти се струват грозни просто защото си свикнал да играеш с теглени неща.Ако ги сравниш с тези от Максис в двойката то определено тези в Симс 3 са по-реални.Особено краката и ходилата.Първоначално написано от rosskata
Ммм дамм .. супер яка е , даже я намерих за телефон и си цъкам в час![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
нененее адски съм разочарована.Бъобще не ми харесва и двойката е 100 пъти по-добра.Може просто да не съм и свикнала ама мноу ме дразни
С параметрите на компа ми и Sims 1 едва играя.
oo sims.. reshih da si izteglq 3kata ima mnogo novi neshta obache tui kato e 10 gb che i nagore super bavno mi zarejda ii mi se bagva kompa
![]()
Играя и аз,добавих си и втория град,но това е още бета версията,не знам пълната излезнала ли е?!
Според мен не е зле,има доста повече екстри от 1цата и 2ката.Това,че може да се обикаля без да ти зарежда по 5 мин е доста добро като решение.Има някои пропуски и недостатъци,но предполагам,че когато излезне официалната версия ще бъдат коректирани.Друго какво да кажа,човешките характери са доста интересни,има разширен избор при оформянето на външния вид,когато излезнат и допълненията към играта,тогава вече ще може да се даде обективна оценка.Лично на мен ми харесва![]()
симс 1 го казах на шега, тои иска 128мб рам и директх 8-9 че може и 7, според мен е глупост че не го пуснаха симс3 на директх10 ама те си знаят и от 2ри е официално в продажба а не само бета верия![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
може ли някои да ми каже код за щастие в симс 3
^за щастие незнам но за пари - motherlode Добавя $ 50, 000 .
Мм..иначе..аз си изтеглих sims 3 но на следващия ден го изтрих .Особено не ми хареса И работеше бавно,въпреки че имам голяма памет и се изтегли за няколко минути..
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти