КАто луд дългогодишен фен на симс, бях много разочарована от тройката... Симс 2 със всички експанжъни и 10 гигабайта custom content е много по- добра. Симсовете са много пластмасови и очите им са супер странни. Опциите за общуване са малко, предметите също... Графиката е ок, но защо ми е реалистична вода като барбитата на сестра ми са по- реалистични от горките симсове Вярно е, че са сложили слайдъри някви, но всички симсове изглеждат еднакво, в Боди Шоп към двойката имаше много повече опции за промяна на външния вид...
А начина за управление на камерата ме изнервя супер много.
Добра черта са ертите от характера, но не достатъчно да продължа да играя- днес я деинсталирах. Ще играя симс 2 докарто се появят хакове и експанжъни за тройката... И докато се намери начин да се вкарат създадени от играчи кожи, очи, коси и т.н.
Мда така е,но за да се правят трябва да има Body Shop,а все още го няма.Тези симове ти се струват грозни просто защото си свикнал да играеш с теглени неща.Ако ги сравниш с тези от Максис в двойката то определено тези в Симс 3 са по-реални.Особено краката и ходилата.