.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Рецепти

Град
    София

Рецепти

Обичате ли да готвите вкъщи?
    Мен нещо ме хвана тъпотията тези дни и реших да сготвя нещо и се оказа забавно /но не и толкова вкусно, но тва е др тема /
    Споделете някакви лесни рецепти

Чорба....Във вряща вода слагаш нарязязани картофи, моркови, чушки, джоджен и ориз. Добавяш олио, а след като сварят домати и сол.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    аз най-много обичам да правя пържени филийки значи 1-во:взимаш една купа и в нея слагаш : чупиш 2 сурови яйца,след това добавяш 1 чаена лъжичка сода бикарбонат добавяш и една чаша кисело мляко,и малко брашно за да заприлича на боза и взимаш филии хляб отделяш и една 1чиния така след тва палиш котлона слагаш в един тиган олио ии после взимаш филийки топиш ги в сместа слагаш вТоплоТо оЛио!! обръщаш ги като станат кафяви вадиш ги итей следващите докато не свървив като свършиш оправяш квот си взел и бон апетит

Пържен картоф.

режеш картофите и пържиш.Добавяш сирене или кашкавал и воала

Не сериозно не ме бива в готвенето.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kinkygirl
    аз най-много обичам да правя пържени филийки значи 1-во:взимаш една купа и в нея слагаш : чупиш 2 сурови яйца,след това добавяш 1 чаена лъжичка сода бикарбонат добавяш и една чаша кисело мляко,и малко брашно за да заприлича на боза и взимаш филии хляб отделяш и една 1чиния така след тва палиш котлона слагаш в един тиган олио ии после взимаш филийки топиш ги в сместа слагаш вТоплоТо оЛио!! обръщаш ги като станат кафяви вадиш ги итей следващите докато не свървив като свършиш оправяш квот си взел и бон апетит

Да'м става вкусно.. :P

Палачинки
    Порции: 12
    Продукти:

1 л. прясно мляко
    600 г. брашно
    4 яйца
    1 к.л. сол

Начин на приготвяне:
    Яйцата се разбиват, добавя се млякото, брашното и солта. Бърка се до хомогенна смес. На тефлонов тиган се изсипва 1 черпак от сместа. Пържи се от двете страни.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Рецепти можеш да намериш и от :
    http://www.gotvetesmen.com/
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бърза пица от стар (2-3 дена) хляб:
    продуктите са: хляб, кренвирши (2 за най-добър резултат), 1 яйце, 4-5 лъжици кисело мляко, подправки на вкус (и мирис ) и сирене

намазваш тава (размера зависи от каква пица ше правиш) с олио, нареждаш филиите хляб в тавата и после от други такива изрязваш частици да запълниш дупките. За да стане блат, смесваш 1 суров яйце с 4-5 лъжици кисело мляко в една купа и заливаш наредените филии така, че да е равно навсякъде, да няма дупки и т.н. Слагаш във фурната и... не мога да ти кажа колко време, но около 5-7 минути печеш... абе докато не стане готово (гледаш да не го прегориш). Вадиш тавата с вече готовия блат и намазваш с доматено пюре да покриеш блата, слагаш отгоре предварително нарязаните на кубчета кренвирши, стържеш с някакво ренде сирене, слагаш подправките на вкус... ако искаш за по-екзотичен вид, можеш да сложиш чушки, кашкавал вместо сиренето, маслини и каквото си прецениш... слагаш отново във фурната за около 6-8 минути... отново докато стане готово, все пак каквото направиш, такова ще ядеш, нали? и това е

колкото и дълго да е описанието, цялата пица е готова за по-малко от 30 минути, лично тествано (а аз не съм много сръчен в ръцете)...

Приятен Апетит!

обичам да готвя, но никога не съм пробвал и не мога
    но е яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си