Чудех се вече как да го озаглавя това чудо...
Ето какъв ми е проблемът:
Септемри като започна учебната година, аз вече бях в университет, и се паднах по един сладур по латински език. Още от първия път го харесах, макар че не е кой знае какво. Последвстие с помощта на колега се събрах с него. Като поговорихме малко с учителят, се оказа, че и той си падал доста отдавна по мен, но нямало как да ме заговори да излезем.
Както и да е - тръгнахме, бяхме заедно кажи-речи 3 месеца и той заговори за брак. аЗ КАТЕГОРИЧНО КАЗАХ, ЧЕ НЯМА ДА подпиша и, че не искам да се заробвам толкова рано. Той се съгласи с това и... месец по-късно на думи прикючихме. Казвам на думи, защото само така си казвахме помежду си, а отношенията се задълбочаваха адски много. До тогава като ходех у тях не спяхме заедно а в отделни стаи. Откакто "прикючихме, запоянахме да спим на едно легло, а 2 месеца по-късно и други работи. Родителите му мислят, че ще подпишем скоро. И... се радват заради това. После аз се върнах в България и... мислех, че това ще доведе до край на всичко (както и той това мислеше). Но уви - през ден или всеки ден валяха смс-и по телефона, обаждания... и последва едно затишие за седмица. Аз бях побесняла през това време, но не исках да му досаждам и не пишех смс-и. След това затишие ми писа, че ще идва в България. Пак казва, че си оставаме най-добри приятели и въпреки всичко продължава да ме търси и желае като нещо повече от приятел...
Лошото е, че съм толкова хлътнала, че няма накъде повече и.. не мога да мисля трезво върху ситуацията.
Говорих с кого ли не. С майка ми като говорехме тя ми каза, че иска да люполучи българско гражданство, затова настоява да подпишем, и че всичко това го прави с цел да склоня.
Приятелка, с която живеем в общежитието казва, че ще продължим и че всъщност прекалени много е свикнал с мен, затова е така.
Не смея да кажа, че иска да ме използва само за секс, защото ако беше така, нямаше да ме апознае с родителите си, нямаше всичките му познати да знят за мен и всичко останало... Нямаше да ходим в Карпатите, нямаше да ми помага във всичко. Щеше само да търси изгода и.. нямаше да ми каже за една жена, на която той бил "хвърлил око" и искаше моето съгласие.
Абе хора, толкова съм объркана, че.. няма накъде повече.

Ps: Мисля, че от писнията ми стана ясно, че не уча в България. А.. разликата ни е 5 години с въпросната личност. Бях негова студентка само 2 месеца, след това ни пое една жена. Принципно няма нищо незаконно в цялата работа, защото аз съм над 18 И това не повлиява по никакъв начин на учебната работа. (казвам го да не почнете с.. "ти луда ли си, това е незаконно")