- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лещи за очи
Вие сте.
А какъв цвят бихте си сложили ако ще носите?
Running is my drug and I am overdosed ..
Черни или такива- http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/01...1_120162_b.jpg
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз бих пробвала даже смятам това лято да си вземаможе би сини не знам
![]()
Аз нося от 6-7 месеца,само че безцветни..
Не развалят очите,ако се грижиш както трябва за тях,слагаш ги и ги махаш с чисти ръце,промиваш ги най-малко по 4 часа и ги сменяш,когато трябва.
Бих си сложила зелени,защото ще ми стоят най-естествено.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
По принцип не бих,харесвам си очите и все пак искам да се видя със зелени и червени![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не бих си сложила, харесвам си цвета на очите (синьо - зелени).
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ако имах възможност бих си сложила зелени , но някак си гадна ми се вижда тая процедура със лагането.
(иначе си харесвам моите - кафеви)
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ии да кажа и аз : мойте пък са синьо-сиви![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Бих искала да се видя с едни тъмно зелени очи.![]()
Всеки, който иска да се види с друг цвят очи, може да го направи в някоя оптика... обаче ако не купиш лещите, май се плаща.![]()
Та аз нося лещи от 3-4 години, в последните 2 съм с някви с контур и ала-бала.
Самото слагане изглежда гадно, но се свиква, не е кой знае кво. По-ужасното е, когато си спал с лещи и си ги махнеш след това - все едно си отлепяш окото, странно е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Бих носила със удоволствие лещи
Винаги съм искала кафеви или тъмно зелени очи
моите са синьо-сиво-зелени
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Иска ми се да се видя със зелени или лилави очи. А моите са синио - сиви![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Защо не, бих си сложила.
Носила съм преди,но не ми беше много приятно,иначе сега обмислям дали да не си взема...искам синьо-сиви.![]()
Ами харесвам си цвета,а сега и още повече като всички казаха,че искат зелени![]()
![]()
![]()
Иначе бих си сложила само,ако имам проблем с очите и се налага.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
зелени са ми очите.
искам лещи,червени примерно.![]()
Нося цветни с диоптер...така и така нося лещи с диоптер реших поне да са цветни...цвета им е синио-сив и ми отиват![]()
Едва ли някога ще си сложа такова чудо,но определено ми се ще да се видя с такива :![]()
или с такива :![]()
Аз се гледах в един сайт (в който можеш да си променяш прическата, очите) и нищо, освен естественото ми (тъмно кафяво) не ми ходи.
Бих искала да имам зелени очи, но не бих си сложила лещи.
Страх ме е при самото слагане![]()
А и няма да ми ходят.
+ Това много си харесвам очите, може да са кафяви, но блестят различно![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз си взех за бала преди около половин година тъмно синички и много си ги харесвам. В началото беше много гадно слагането и особено махането, но свикнах вече![]()
Аз нося безцветни, с диоптър и съм решила да си взема цветни. Единственото, което ме притеснява е, че очите ми са тъмни и ако си сложа светли лещи сигурно ще ми се вижда като кафяфо кръгче около зеницата. А за цвета - бих си взела зелени или синьо-зелени.
всички ми казват,че имам мн хубави дълбоки кафеви очи,НО моята мечта винаги и сега още е да бъда синеока,затова да бих си сложила
Внимавайте с избора на лещи. За цветни лещи, би било по-добре да са твърди и гледайте дали имат газопропускливост, това също е много важно. И въпреки всичко не си струва да си тормозите очите, заради красотата.
синиииииии![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns