- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лещи за очи
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
angelche,
харесвам!
Много нежни очи имаш и лещите стоят добре.
По принцип не се вижда толкова кафявото около зеницата нали?Сега се вижда повече заради светкавицата?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
На светло доста се вижда по принцип, но при нея пак е добре.
Цветните лещи са най-вече за вечерни излизания.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Дам и аз така си мислих.
А твоите са само с контур,който е близък до твоя цвят?
Досега не съм виждала такива и ми е интересно.
За това което писа за лягането с лещи , аз го правя често(знам че не бива) ,но най-странното е като си отвориш очите как са изсъхнали и някак си ти стягат окото,може и да се разместят и да паднат.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Моите бяха с контур, който подчертава естественият цвят на окото, но решиха да се скъсат.Имах и pure hazel, които пак са с контури, и са ми любимите.
Мда, нещо такова, ама още не ми се е случвало да падат... най-лошото е, когато не си ги свалял 72 часа и така са ти се впили в окото, че настъпва някакъв ужас, докато ги махнеш. Иначе се къпя с тях, бъркам си в очите и всякакви такива... хората излишно се плашат, че е някаква голяма философия.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз искам нещо таковаили
ако въобще има разлика, но ако има тя е 1 нюанс
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Слагала съм си лещи ама само безцветни .. Искам да пробвам сини или зелени (очите ми са тъмнокафяви). А иначе не е гадно само трябва да свикнеш с тях и след това не ги чувстваш:P
Аз си взех тъмно зелени върху кафявите ми очистрахотно е, но наистина е кофти слагането и махането :P
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
МерсиПървоначално написано от RAWRRR
На тази снимка сигурно заради светкавицата си личи кафявото,но по принцип на мен почти не ми личи и ми казват,че много добре и естествено ми седят.
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
ето такива ми се иска, но и със сегашните не се оплаквам http://img391.imageshack.us/i/eye3314he3.jpg/
One 21 GunS
не бих си сложила. Харесвам си очите - тъмно зелениКато гледам мненията май това е най-мечтаният цвят.