- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не ми тръгват игрите...
Понеже съм със лаптоп отскоро и преди ден два си дръпнах една игра само че не ми тръгва приятели от даскало ми казаха че ми трябва някаква програма дет ги хаквала и тръгвали някои има ли си напредстава за какво става въпрос..?![]()
![]()
Ще съм Ви мнооого благодарна ако ми кажете какво да си дръпна че да тръгват игрите..
Като цъкна на самата игра ми илиза че този файл неможе да се отвори и че е "Бин фаил" Не разбирам мн мн от тея неща.. и..
Ем за всички игри които си дръпна ..
П.П обикновенно дърпам или от Zamunda или от Arena
Еми не мога да говоря за всички игри. Обикновено се инсталират с помощта на DaemonTools програма която прави виртуални дискове. Моунтваш дисовете и инсталираш там даваш скорост на некст. После идва ред на крака. Даваш дясното и опен на диска и там трябва да има папка crack заменяш оригиналното exe с крака и си готова.
Програма, която ги хаквала![]()
![]()
Тия твои приятели или са много зле и нищо не разбират или са се гъбаркалипо-скоро второто. Както и да е Genetix ти е обяснил всичко необходимо. Програмата е Daemon Tools...
предполагам че нищо няма да разбереш като ти кажат Deamon Tools тъй че реших че това (цък) ще ти е от полза... но имай в предвид че това с това чудо само ще успееш да ги инсталираш... Доста от тях да не кажа всички след това искат и кракване... което също е лесно просто файловете от крака трябва да ги копираш и заместиш с оригиналните им в папката на играта ... и можеш да играеш![]()
![]()
За кво ти е лаптоп като ще ограеш игри![]()
![]()
![]()
!!!!Малко ъкъл се иска на днешно време,еййййй!Взимайте си ПЦ и си играите квото искате без проблеми,кво ми се правите на модерни с латопите
![]()
![]()
!!!
Имам си и Pc../. просто се прецака..апък не ми са дават пари да го оправям след като си взех лаптоп..а за игрите тфа си е мое решение .. като ми стане скучно да имам с какво да си запълвам времето .. така че.. като не знаеш ако обичаш НЕ се обаждай.>!