Сигурно ви се е случвало да се почувствате самотно и тъпо е така без никой приятели и така нататък незнам, защо все на тези който нищо не са направили им се случва лошото а на тези който не им дреме егоисти, лицемери и така нататък. ЖИВОТА ИМ Е ПЕРФЕ сега се замислям всеки мисли за собствения си гъз ДОРИ ПРИЯТЕЛКАТА МИ Е ТАКА ИМА СИ ГАДЖЕ РЕШИ ЧЕ ШЕ ЗАМИНЕ С НЕГО НА МОРЕ И НЕКЪДЕ СИ, а аз кфо уж заедно уж всичко и к/р за мене остаам сама цяло лято бахти приятел нямам за сега защотото последния НЕЩАСТНИК С КОЙТО ходех 9 месеца решил че му трябва разнообразие и кво излиза цяло лято сама като глупак ще си седа а винаги тичам за всички като кученце да ти помогна нам там а на мене никой не ми помага гледа собвствения си гъз ! Направо незнам утре ще се виждам с нея и се чуда как да и подметна че е постъпила тъпо като аз кат се замисля винаги ама винаги БИХ НАПРАВИЛА ВСИЧКО ЗА НЕЯ ЕБАТИ БОЖЕ ТВА ВСИЧКОТО СЕ СЛУЧВА НА МЕН..... реших да го напиша тук да споделя със всички вас няма с кой друг на нея като и казах че ми сдухано страх ме е да не остана сама лятото ТЯ СЕ ИЗСМЯ И КАЗА хаха ти ме разбиваш! Пп: Някой ще ме нахранят други ще се изсмет но просто реших да споделя проблема ми винаги съм разчитала на този сайт много ми е помагал БЛАГОДАРЯ ВИ !