- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 14 ?
Шом се чувстваш готова за полов живот няма лошо.Наи-важното е да си сигурна,че го искаш![]()
много лесничък отговор - мисля, че си лапе и ти е рано да правиш секс ако ще и да имаш 'сериозна' връзка от 10 годиниПървоначално написано от anonimno123456
![]()
лека нощ
абе ей дечко я ходи да си играеш пред блока с кукли....Първоначално написано от anonimno123456
![]()
искам тва дето го написа да го кажеш на майкати и баща ти.
пикла
<N>
Първоначално написано от Ilikeliljon
омг.. самия организъм търси и иска секс.. хх
абсолютно нормално е.. не зна какви са тия разбирания.. Единствения проблем с ранния секс при хората е, че едно тдете пречи на образование и кариера.. друго нищо няма. Щом на момичето му е дошъл цикъла, значи тялото е сигнализирало, че е готово да износи дете т.е. тя е готова да прави секс. Важно е тоя момент да съвпадне и със психическата нагласа дали го иска и дали има с кого. В секса от ч4 нагоре няма нищо лошо..
Преди мислех като тебе, но ако спреш да се стряскаш и се замислиш на чисто първично ниво тя е готова дори на 12..
също така.. прави любов, а не сексза това сме хора, а не животни
![]()
Щом си готова никой не може да ти каже не.
Проблем ще е ако той е над 18 и родителите ти решат, че си още малка за тия неща т.е. за него съд->затвор и тн.
Ти си решаваш де
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
аве кво и е готовото на 14 годинки веееееее, кретени
<N>
Аз бях в абсолютно същото положение и го направих.. не съжалявамПървоначално написано от anonimno123456
![]()
Готова на 14?!![]()
![]()
Аз също съм на 14 и физически съм добре развита. Не там е най-важния въпрос.
Остави си факт, че ние тийновете (особено тези на по 14-15) мислят почти през цялото време за секс, но психически изобщо не сме готови за тази стъпка. Не отричам - аз самата си имам доста мръсни и извранетени мечти, фантазийки, сънища и т.н., нито пък казвам, че няма да ми е приятно да "полудувам" с някое момче, но секс?! Не мисля...
Има ли смисъл да бързаш?
Както казах, на твоите години съм, но смятам, че ако изчакаш няколко години нищо няма да ти стане. Даже може да е по-хубаво и със сигурност тогава ще си по-готова.(Това ще кажат по-големите.)
Все пак решението си е твое. Живота си е твой. Грешките са си твой. (Не казвам, че със сигурност секса на тази възраст ще е грешка за теб! Нито пък обвинявам тези, които са го направили!)
the naughty look. <3
ем прочети там ко пишеПървоначално написано от anonimno123456
ne mi zvu4i dobre ama ne 6toto si na 14 a 6toto nqma da e s men
xD
И аз на 14 си мислех, че знам всичко. Изживей си детството, защото после няма да можеш.Първоначално написано от anonimno123456
![]()
When you dream anything can happen.
Питаш, щото и ти не знаеш.Утре като цъфнеш при мама с положителен тест за бременност пак си задай тоя въпрос колко си подготвена.И като си толкоз готова кво си се разпитала по форумите. Аман от лапета. Купи си куклички и изчакай още някоя друга година,щото секса няма да ти избяга.Първоначално написано от anonimno123456
Старата любов ръжда хващала
az bihh..![]()
Абе почвайте да се чукате още преди да сте проходили... мамка ви...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
абе деца..вие още не сте се развили като хора..секс ще ми правите![]()
Радвам се че излезнах от запзената марка13-14 годишните
![]()
Целият ми клас са курви...8 съм![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Всеки път, когато прочета нещо такова, ми става жал, че живея в такива времена.Първоначално написано от pifiella
When you dream anything can happen.
Според мен . щом се чустваш готова и си намерила подходящия човек възраста няма значениеНяма нищо лошо :P
Секса не е само да те отворят и да се свърши,секса е отговорност ти сама преценяваш дали си готова.![]()
Амиии .. и аз съм на 14. Не съм правила секс и за мен лично,малко ти е раноНо ако имаш доверие на приятеля си и се чувстваш напълно готова ... Все пак ти си решаваш .. За мен лично ти е рано
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
Първоначално написано от anonimno123456
Принципно бих ти строшила главата ако ми беше дъщеря![]()
Лично според мен-рано ти е .Най -добре изчакай още година 2![]()
оф разбирасе че бих го направила нз вие кво толкова се впрягате като е на 14 аз съм на 13 и сигурно ще почнете да ме оплувате че съм малка но не ми пука тя като се чувства готова нека го направи !!!![]()
![]()
![]()
![]()