.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Тема: Секс на 14 ?

Шом се чувстваш готова за полов живот няма лошо.Наи-важното е да си сигурна,че го искаш

Re: Секс на 14 ?

Цитирай Първоначално написано от anonimno123456
    Много лесничък въпрос - Какво мислите за секса на 14 при момичетата?
    Чувствам се готова, физически съм развита, имам човек до себе си .. но ме притеснява възрастта ? Бихте ли го направили ако бяхте на мое място?

P.S. Не ме нападаите, че има такива теми. Щом питам, значи има защо.
    много лесничък отговор - мисля, че си лапе и ти е рано да правиш секс ако ще и да имаш 'сериозна' връзка от 10 години
    лека нощ

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Чувствам се готова, физически съм развита, имам човек до себе си .. но ме притеснява възрастта ? Бихте ли го направили ако бяхте на мое място?

абе ей дечко я ходи да си играеш пред блока с кукли....
    искам тва дето го написа да го кажеш на майкати и баща ти.
    пикла
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от wildside
    мойто мнение го казах и в друга тема. Възрастта има много малко значение в случая. Важно е дали си готова, дали го искаш и дали си намерила точния човек. Нещата трябва да дойдат естествено, а не насила и само заради идеята.

Между другото Ilikeliljon не е прав. В България 14 е границата за легален секс със съгласие... и за момчетата и за момичетата. Ако имаш навършени 14 години, няма от какво да се притесняваш чисто правно...
    Не се излагай секса с малолетни в България е забранен от наказателния кодекс. Закона принципно е субективен, трябва да е на 14 и един ден да речем, за да няма последствия. Иначе има!!! Няма такива готова, за душевна готовност си оказва влияние възрастта и развитието, моля те като не знаеш не давай измислена информация. Питай психолози и ще видиш, че на тази възраст не е много зряло да се мисли и прави секс.

омг.. самия организъм търси и иска секс.. хх
    абсолютно нормално е.. не зна какви са тия разбирания.. Единствения проблем с ранния секс при хората е, че едно тдете пречи на образование и кариера.. друго нищо няма. Щом на момичето му е дошъл цикъла, значи тялото е сигнализирало, че е готово да износи дете т.е. тя е готова да прави секс. Важно е тоя момент да съвпадне и със психическата нагласа дали го иска и дали има с кого. В секса от ч4 нагоре няма нищо лошо..
    Преди мислех като тебе, но ако спреш да се стряскаш и се замислиш на чисто първично ниво тя е готова дори на 12..

също така.. прави любов, а не секс за това сме хора, а не животни

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Щом си готова никой не може да ти каже не.
    Проблем ще е ако той е над 18 и родителите ти решат, че си още малка за тия неща т.е. за него съд->затвор и тн.

Ти си решаваш де
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    аве кво и е готовото на 14 годинки веееееее, кретени
    <N>

Град
    ВаРнАаАа

Аз бях в абсолютно същото положение и го направих.. не съжалявам

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City

Готова на 14?!
    Аз също съм на 14 и физически съм добре развита. Не там е най-важния въпрос.
    Остави си факт, че ние тийновете (особено тези на по 14-15) мислят почти през цялото време за секс, но психически изобщо не сме готови за тази стъпка. Не отричам - аз самата си имам доста мръсни и извранетени мечти, фантазийки, сънища и т.н., нито пък казвам, че няма да ми е приятно да "полудувам" с някое момче, но секс?! Не мисля...
    Има ли смисъл да бързаш?
    Както казах, на твоите години съм, но смятам, че ако изчакаш няколко години нищо няма да ти стане. Даже може да е по-хубаво и със сигурност тогава ще си по-готова. (Това ще кажат по-големите.)
    Все пак решението си е твое. Живота си е твой. Грешките са си твой. (Не казвам, че със сигурност секса на тази възраст ще е грешка за теб! Нито пък обвинявам тези, които са го направили!)
    the naughty look. <3

ем прочети там ко пише

ne mi zvu4i dobre ama ne 6toto si na 14 a 6toto nqma da e s men
    xD

И аз на 14 си мислех, че знам всичко. Изживей си детството, защото после няма да можеш.
    When you dream anything can happen.

Питаш, щото и ти не знаеш.Утре като цъфнеш при мама с положителен тест за бременност пак си задай тоя въпрос колко си подготвена.И като си толкоз готова кво си се разпитала по форумите. Аман от лапета. Купи си куклички и изчакай още някоя друга година,щото секса няма да ти избяга.
    Старата любов ръжда хващала

Абе почвайте да се чукате още преди да сте проходили... мамка ви...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

абе деца..вие още не сте се развили като хора..секс ще ми правите

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Радвам се че излезнах от запзената марка 13-14 годишните
    Целият ми клас са курви...8 съм
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Радвам се че излезнах от запзената марка 13-14 годишните
    Целият ми клас са к**ви...8 съм
    Всеки път, когато прочета нещо такова, ми става жал, че живея в такива времена.
    When you dream anything can happen.

Според мен . щом се чустваш готова и си намерила подходящия човек възраста няма значение Няма нищо лошо :P

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Секса не е само да те отворят и да се свърши,секса е отговорност ти сама преценяваш дали си готова.

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Секса не е само да те отворят и да се свърши,секса е отговорност ти сама преценяваш дали си готова.
    +100

Амиии .. и аз съм на 14. Не съм правила секс и за мен лично,малко ти е рано Но ако имаш доверие на приятеля си и се чувстваш напълно готова ... Все пак ти си решаваш .. За мен лично ти е рано
    На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]

Принципно бих ти строшила главата ако ми беше дъщеря

Лично според мен-рано ти е .Най -добре изчакай още година 2

оф разбирасе че бих го направила нз вие кво толкова се впрягате като е на 14 аз съм на 13 и сигурно ще почнете да ме оплувате че съм малка но не ми пука тя като се чувства готова нека го направи !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си