.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Тема: Секс на 14 ?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Toлкова ти и разбира малката тиква.Безсрамницата5....Мдам ,на 13 години какви елеменртарни никове си измислят,като се имат за голямата работа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Абе те имената са им много подходящи..кат са ги минали 100 човека вече..

of boje nikoi ne me e minal i tva che nick-a mi e taka nishto ne znachi sa kvo se zaqjdate s men we

Честно казано сшпоред мене(също съм на 14) щом си пуснала темата и щом има нещо което да те притеснява(дори и вазраста да е )не си готова ! Без да се обиждаш това си е мое мнение и аз ти го давам като савет ,когато и вазраста е те притеснява тогава си готова!

ем да щом си готова и си развита защо не

но можеш да изчакаш и още малко

според мен с всяко поколение децата се развиват все по барзо и т.н.
    Такаче смятам, че щом се мислиш за готова прави

..

Ами и според мене е рано . На 14 не може да се каже , че си развита колкото и голям бюст да имаш А и с момчето , с което си , не се знае колко време още ще сте заедно .. все пак си на 14 не може да се очаква някаква сериозна връзка . Аз съм на 15 , но според мен е още рано и въпреки това ти си решаваш !

Град
    Bubble Land ((:
    И аз съм на 14 и честно казано не бих правила...колкото и нормално да се въприема според мен е малко рано...

Hip hop dance club Bubble Gums

Мега фен Аватара на machoka
    Няма такива филми 'ако се чувстваш сигурна и готова - действай'... на 14 двете понятие 'чувствам се готов и можещ' и 'това е редно' най-често се различават основно.

Така че, 2 мнения по въпроса няма - прекалено рано е, изчакай. Любовта не означава секс, още повече на тази възраст нито едно от двете не е достатъчно истинско.

Край на дискусията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си