.

Виж резултатите на анкетата: Да тръгна ли с захарчето?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Щом се харесвате,грях е да сте далеч един от друг!

42 66,67%
  • Неее,малка е за теб!

21 33,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    < 33
    cherinka, вече е лято момичето няма да учи, ваканция е, няма изпити ..
    еми кви ангажименти има можеш ли да ми обясниш?Дали ще излиза да се вижда с приятелки, или с гаджето си е едно и също ,.. даже с гаджето си няма да е нон-стоп.. ще се виждат , ще излизат с приятели , те не са тръгнали да имат сериозна връзка и още малко да заживеят заедно .. Нали се сещаш на 12 години ква връзка може да има? Не виждам някъв проблем и за кво така се нахвърляш ..Вярно е че е на 12, ама има момичета, които на нейната възраст и деца ще раждат , така чее не е чак толкова трагично .. Ще се държат за ръчичка, цуни-гуни и тва е ..Кое му е толкова лошото не знам ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

По принцип 3 години не са много голяма разлика,но пък точно във вашия слачай са.Тя все още е дете а ти вече си тиин.И това което написа,че ще я чакаш 3-4 год няма начина да ти повярвам(още повече щом вече си правил секс,няма как да се откажеш лесно от него за такъв дълаг период от време).А и май разликава ви не е точно 3 години,щом тя е 5 а ти 9 клас,ама хайде.Вземи си харесай някое момиче 7-8 клас,по-нормално ще е.

Град
    40 Miles from the Sun
    ПЕТИ КЛАС Е, ЗА БОГА! П-Е-Т-И! Вие какво правехте в пети? Защото нормалните деца играят пред блока на криеница, стражари и апаши, etc. Аз не помня да съм мислела за гаджета в пети клас, което е нормално, защото съм била прекалено малка. И това момиче е прекалено малко. Само си представете едно малко дете, което дори в пубертета не е навлязло, как обикаля с тоя недевствен (явно той иска да се наблегне на тази част) retard. Гадно, нали?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ако сте цигани (дори и по душа), не виждам нищо необичайно

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ПЕТИ КЛАС Е, ЗА БОГА! П-Е-Т-И! Вие какво правехте в пети? Защото нормалните деца играят пред блока на криеница, стражари и апаши, etc. Аз не помня да съм мислела за гаджета в пети клас, което е нормално, защото съм била прекалено малка. И това момиче е прекалено малко. Само си представете едно малко дете, което дори в пубертета не е навлязло, как обикаля с тоя недевствен (явно той иска да се наблегне на тази част) retard. Гадно, нали?
    И аз тва правех в 5ти клас, ама сега като ги гледам са по-отворени от мен, за тва че не се учудвам ..Сяя гледат коя по-къса поличка да сложат, да се нагримират и да излезнат с токчетата на мама ..

Мега фен Аватара на xoxi

С какво тя привлече вниманието ти ?
    И защо смяташ, че е сериозна ?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

С какво тя привлече вниманието ти ?
    И защо смяташ, че е сериозна ?
    Сигурно само тя му е навита

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Да,забавни сте всички,като няя ко да кажетe,МОЛЯ,не пишете

Град
    Враца
    Бе като се харесвате - ходете. Аз ли се да ви давам акъл

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И аз тва правех в 5ти клас, ама сега като ги гледам са по-отворени от мен, за тва че не се учудвам ..Сяя гледат коя по-къса поличка да сложат, да се нагримират и да излезнат с токчетата на мама ..
    Нормално е в 5ти клас да имаш гаджета. Всяко поколение се изменя в зависимост от околната среда, сега е ненормално на тая възраст да играеш пред блока явно.
    Иначе се чудя защо изобщо авторът е написал тази тема, като се харесват да тръгват и това е.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ами щом толкова я харесваш а очевидно и тя теб дерзай
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

Е и?Какво като е 5 клас се пак 3-4 години не е нищо...Пробвай се с мацката...и толкова.
    Смърта е сигурна,живота не..!!!

Цитирай Първоначално написано от NotMyEmergency
    Е и?Какво като е 5 клас се пак 3-4 години не е нищо...Пробвай се с мацката...и толкова.

Аз желая само едно да попитам: ти ли си на аватара?

Цитирай Първоначално написано от NotMyEmergency
    Вие извратени ли сте, какви сте? Та тя е дете във всеки един аспект.
    Cherinka го написа много добре, напълно я подкрепям.

Срещал съм хора на по 13-14 години, които са много по-съзрели от 18-20 годишни.
    Глупости, глупости и отново глупости. Тук става въпрос за 12 годишно ДЕТЕ, което я има цикъл, я няма. Тя дори не се е развила. Нейната работа не е да се занимава с момчета, а с уроци и игри. Дори ми е гнусно да си помисля за интимни отношения между деца на такава възраст.
    Страшното е, че подобни безумия започват да се приемат все повече и повече. Много бързате да пораснете и изобщо не се наслаждавате и радвате на детството си, а това е голяма грешка.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]3 години не са толкова много ако се харесвате тръгваите

Аве ей кви са тея прости,смешни въпроси дето задавате?Не ви ли е ясно,че щом се харесвате и обичате трябва да питате някого.Гледайте себе си и отговорите се крият във вас самите,недейте питайте за такива неща останалите....прави това което смяташ за добре.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    А ти след като искаш мнения по въпросите ти се научи да приемаш и положителни и отрицателни отговори.
    И все пак.. исках да ти дам съвет, но явно си сметнал въпросите ми за подигравка или пък не можеш да отговориш.. Все тая.. успех с детето

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    А ти след като искаш мнения по въпросите ти се научи да приемаш и положителни и отрицателни отговори.
    И все пак.. исках да ти дам съвет, но явно си сметнал въпросите ми за подигравка или пък не можеш да отговориш.. Все тая.. успех с детето
    Как го каза :Д детето ся доста го претесни човека
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    < 33
    Serendipitys, за кви интинми отношения говориш , бе човек ?
    Ква си мислиш , че ще е тяхната "връзка" ? Не че нещо искам да обидя
    момчето, просто си казвам .. момиче на 12 год едва ли може да му даде нещо освен "дай да те цунам милу" .. кво се впрягате толкова ..
    Много по-добре е момчето да си намери момиче на неговата възраст,но
    като си е харесал тва , къв е проблема ? Че не е зряла, не е .. А тва за
    18-19 год е вярно .. има такива индивиди просто , че ..
    Оставете момчето като я харесва да я хваща и тва е, няма да я изнасили

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Кат са обичЪт младите - Нек са земЪт
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами според мен е малка, 4 години разлика за тая възраст не ми се нрави, тя е 5клас и едва ли знае кво иска, ти си 9, правил си секс, не ми се вярва да я чакаш много , пък и 2,3 г. да я чакаш пак ще е малка, 14годишна да прави секс не е мн нормално. Ама както искаш де, твоя си работа. Все пак, мойто мнение е, че е малка за теб, ако беше поне две години по-голяма, щеше да е супер
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на iiirish
    аз викам "ся ще кажеш 10 години по-малка " пък ти за 3 години ли си?! плюс това де 15, де 12 при тийнчетата е все едно и също

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    аз викам "ся ще кажеш 10 години по-малка "
    ТОва щеше да е забавно... "Купи ми кукла и ще те цункам по бузката"

Та по темата:
    3 години не е голяма разлика,ама де да знам защо си мисля,че ще издържите около 3 месеца 5 клас .... аз тогава се чудих с кой да тичам навън ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си