- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възраст....помощ!
cherinka, вече е лято момичето няма да учи, ваканция е, няма изпити ..
еми кви ангажименти има можеш ли да ми обясниш?Дали ще излиза да се вижда с приятелки, или с гаджето си е едно и също ,.. даже с гаджето си няма да е нон-стоп.. ще се виждат , ще излизат с приятели , те не са тръгнали да имат сериозна връзка и още малко да заживеят заедно .. Нали се сещаш на 12 години ква връзка може да има? Не виждам някъв проблем и за кво така се нахвърляш ..Вярно е че е на 12, ама има момичета, които на нейната възраст и деца ще раждат , така чее не е чак толкова трагично .. Ще се държат за ръчичка, цуни-гуни и тва е ..Кое му е толкова лошото не знам ..
Actions speaks louder then words .. >.<
По принцип 3 години не са много голяма разлика,но пък точно във вашия слачай са.Тя все още е дете а ти вече си тиин.И това което написа,че ще я чакаш 3-4 годняма начина да ти повярвам(още повече щом вече си правил секс,няма как да се откажеш лесно от него за такъв дълаг период от време).А и май разликава ви не е точно 3 години,щом тя е 5 а ти 9 клас,ама хайде.Вземи си харесай някое момиче 7-8 клас,по-нормално ще е.
ПЕТИ КЛАС Е, ЗА БОГА! П-Е-Т-И! Вие какво правехте в пети? Защото нормалните деца играят пред блока на криеница, стражари и апаши, etc. Аз не помня да съм мислела за гаджета в пети клас, което е нормално, защото съм била прекалено малка. И това момиче е прекалено малко. Само си представете едно малко дете, което дори в пубертета не е навлязло, как обикаля с тоя недевствен (явно той иска да се наблегне на тази част) retard. Гадно, нали?
ако сте цигани (дори и по душа), не виждам нищо необичайно
И аз тва правех в 5ти клас, ама сега като ги гледам са по-отворени от мен, за тва че не се учудвам ..Сяя гледат коя по-къса поличка да сложат, да се нагримират и да излезнат с токчетата на мама ..Първоначално написано от AFT
![]()
С какво тя привлече вниманието ти ?
И защо смяташ, че е сериозна ?![]()
Сигурно само тя му е навитаПървоначално написано от xoxi
![]()
Да,забавни сте всички,като няя ко да кажетe,МОЛЯ,не пишете
Бе като се харесвате - ходете. Аз ли се да ви давам акъл![]()
Нормално е в 5ти клас да имаш гаджета. Всяко поколение се изменя в зависимост от околната среда, сега е ненормално на тая възраст да играеш пред блока явно.Първоначално написано от vesSynkaa
Иначе се чудя защо изобщо авторът е написал тази тема, като се харесват да тръгват и това е.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ами щом толкова я харесваш а очевидно и тя теб дерзай![]()
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Е и?Какво като е 5 клас се пак 3-4 години не е нищо...Пробвай се с мацката...и толкова.![]()
Смърта е сигурна,живота не..!!!
Първоначално написано от NotMyEmergency
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие извратени ли сте, какви сте? Та тя е дете във всеки един аспект.Първоначално написано от NotMyEmergency
Cherinka го написа много добре, напълно я подкрепям.
Глупости, глупости и отново глупости. Тук става въпрос за 12 годишно ДЕТЕ, което я има цикъл, я няма. Тя дори не се е развила. Нейната работа не е да се занимава с момчета, а с уроци и игри. Дори ми е гнусно да си помисля за интимни отношения между деца на такава възраст.Срещал съм хора на по 13-14 години, които са много по-съзрели от 18-20 годишни.
Страшното е, че подобни безумия започват да се приемат все повече и повече. Много бързате да пораснете и изобщо не се наслаждавате и радвате на детството си, а това е голяма грешка.
You're frozen
When your heart's not open..
Аве ей кви са тея прости,смешни въпроси дето задавате?Не ви ли е ясно,че щом се харесвате и обичате трябва да питате някого.Гледайте себе си и отговорите се крият във вас самите,недейте питайте за такива неща останалите....прави това което смяташ за добре.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А ти след като искаш мнения по въпросите ти се научи да приемаш и положителни и отрицателни отговори.Първоначално написано от radybt
И все пак.. исках да ти дам съвет, но явно си сметнал въпросите ми за подигравка или пък не можеш да отговориш.. Все тая.. успех с детето![]()
Как го каза :Д детето ся доста го претесни човекаПървоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Serendipitys, за кви интинми отношения говориш , бе човек ?![]()
Ква си мислиш , че ще е тяхната "връзка" ? Не че нещо искам да обидя
момчето, просто си казвам .. момиче на 12 год едва ли може да му даде нещо освен "дай да те цунам милу" .. кво се впрягате толкова ..
Много по-добре е момчето да си намери момиче на неговата възраст,но
като си е харесал тва , къв е проблема ? Че не е зряла, не е .. А тва за
18-19 год е вярно .. има такива индивиди просто , че ..![]()
Оставете момчето като я харесва да я хваща и тва е, няма да я изнасили![]()
Кат са обичЪт младите - Нек са земЪт
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
ами според мен е малка, 4 години разлика за тая възраст не ми се нрави, тя е 5клас и едва ли знае кво иска, ти си 9, правил си секс, не ми се вярва да я чакаш много, пък и 2,3 г. да я чакаш пак ще е малка, 14годишна да прави секс не е мн нормално. Ама както искаш де, твоя си работа. Все пак, мойто мнение е, че е малка за теб, ако беше поне две години по-голяма, щеше да е супер
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз викам "ся ще кажеш 10 години по-малка" пък ти за 3 години ли си?! плюс това де 15, де 12 при тийнчетата е все едно и също
![]()
ТОва щеше да е забавно... "Купи ми кукла и ще те цункам по бузката"Първоначално написано от iiirish
![]()
Та по темата:
3 години не е голяма разлика,ама де да знам защо си мисля,че ще издържите около 3 месеца5 клас .... аз тогава се чудих с кой да тичам навън ...
![]()