.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: прецакан

Hybrid View

Град
    varna

прецакан

влюбен съм в най добрата си приятелка какво да правяяяя!!!!!!1
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

от личен опит: Пич извинявам се,че съм толкова директен,но помисли дълго дали наистина си влюбен или просто си привързан към нея понеже прекарвате много заедно и тя ти обръща внимание. Аз един път признах с ясната мисъл,че мога да я загубя завинаги и всичко може да се промени. Е приех този риск,но се случи нещо което не очаквах и тя ми отвърна със същата любов,прекарахме една незабравима връзка с много кофти краи за които нямах никаква вина. Сега дори не си говорим... Ти прецени пич,всеки минава през такова влюбване... Успех ти пожелавам

И аз бях така. Ходихми заедно на училище Европа. Откакто и го признах тя почна да страни от мен и сега даже сме само на здравей здрасти. Много кофти се получи

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от NotAnotherBoy
    от личен опит: Пич извинявам се,че съм толкова директен,но помисли дълго дали наистина си влюбен или просто си привързан към нея понеже прекарвате много заедно и тя ти обръща внимание. Аз един път признах с ясната мисъл,че мога да я загубя завинаги и всичко може да се промени. Е приех този риск,но се случи нещо което не очаквах и тя ми отвърна със същата любов,прекарахме една незабравима връзка с много кофти краи за които нямах никаква вина. Сега дори не си говорим... Ти прецени пич,всеки минава през такова влюбване... Успех ти пожелавам
    мерси за отговора и аз до голяма степен си мисля че ако потръгнат нещата няма да си останем приятели накрая

прав си,но и да си прекриваш чувствата не е лесно Ако имаш някакви въпроси питаи ме,преживал съм всякакви драми.

Град
    varna
    прав си,но и да си прекриваш чувствата не е лесно Ако имаш някакви въпроси питаи ме,преживал съм всякакви драми.
    да я загубя и като приятел ме стряска повече отколкото да се прикривам иначе относно твоя опит ще го имам в предвид

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    да я загубя и като приятел ме стряска повече отколкото да се прикривам иначе относно твоя опит ще го имам в предвид
    По-добре малко отколкото нищо

Град
    Таити
    останете си приятели иначе след време дори няма да се поглеждате ! приятелство в обич става но обратното никога
    There is no right or wrong, only fun or boring

Вие май не се научихте как да постъпвате като сте в тази ситуация.
    1-КАжи й какво толкова като ти каже не да не ти пука.
    2-Вземи я покани излезте и й кажи всичко.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами намери начин да разбереш дали и тя не изпитва същото към теб Все пак може да излезе и нещо хубаво. Например пред няколко години имах двама най-добри приятели - момче и момиче, тримата бяхме заедно навсякъде, никога не съм имала по-добри приятели, но аз трябваше да се преместа да живея в друг град и сега се виждаме, 2,3 пъти в годината. Та, след като съм се преместила те двамата са станали гаджета и тогава даже са били малки - 12 годишни, до сега за заедно и не съм виждала по-здрава връзка от тяхната, момичето е на 16, момчето на 17г. Направо имам чувството и че ще се оженят един ден, толкова за свързани и неразделни. Освен това се познават от 2,3 годишни, били са заедно през целия си живот, първо като приятели, сега като гаджета. Не се знае дали и между вас няма да стане нещо такова. Първо трябва да се убедиш че и тя изпитва същото към теб, питай някоя нейна приятелка или нещо такова. Иначе може и да рискуваш и да и го кажеш. Но ако разбереш че не изпитва нищо към теб или че е влюбена в друго момче, изобщо не опитвай, да не се окаже накрая че сте на здравей, здрасти
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Вие май не се научихте как да постъпвате като сте в тази ситуация.
    1-КАжи й какво толкова като ти каже не да не ти пука.
    2-Вземи я покани излезте и й кажи всичко.
    въпроса е че колкото добре да я познавам супер мн се уважаваме и ако опитам нещо подобно наистина не съм сигурен как ще реагира рискът е на лице въпроса е дали си струва

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от anonim4o2
    По-добре малко отколкото нищо
    така е

Мега фен Аватара на iiirish
    в 99% от случеите на "приятелство между момче и момиче" става така колкото и да държите един на друг, вие сте заедно през повечето време, прекарвате почивката си заедно, кефите се на присъствието на другия, и в един момент естествено започваш да се замисляш "абе тя никак не е лоша ииии .... " пък нищо не ти пречи да й го кажеш, даже ако питаш мен по-добре ще стане

В мен беше влюбен най-добрия ми приятел.На него споделях всичко,абсолютно всичко и когато разбрах,че има чувста към мен бях потресена и някак се чувствах зле.Все ми се въртеше в главата как съм му разказвала лични неща с момчетата до мен и т.н. а той се е чудил как да ми каже ,че има чувства...и така приятелството ни се разпадна малко след като разбрах какво била работата...той не успя да понесе,че аз нямам чувста към него и започна да се държи гадно .. някак си като защитна реакция

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    В мен беше влюбен най-добрия ми приятел.На него споделях всичко,абсолютно всичко и когато разбрах,че има чувста към мен бях потресена и някак се чувствах зле.Все ми се въртеше в главата как съм му разказвала лични неща с момчетата до мен и т.н. а той се е чудил как да ми каже ,че има чувства...и така приятелството ни се разпадна малко след като разбрах какво била работата...той не успя да понесе,че аз нямам чувста към него и започна да се държи гадно .. някак си като защитна реакция
    чувствам че нещо подобно ще ми се случи

Защо не кажеш нещо от сорта,представяш ли си ако ние бяхме гаджета,какво ли щеше да е .. ей така на базик.. виж и реакцията просто и си извади изводи от там !

Град
    varna
    Защо не кажеш нещо от сорта,представяш ли си ако ние бяхме гаджета,какво ли щеше да е .. ей така на базик.. виж и реакцията просто и си извади изводи от там !
    тва естествено съм си го мислил но едва ли мога да очаквам някъв сериозен отговор дори да каже ,,да ако бяхме'' примерно разбираш че не е съвсем достатъчно а ако често я ,,бъзикам'' дали няма да се усъмни...благодаря ти все пак за идеята

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    останете си приятели иначе след време дори няма да се поглеждате ! приятелство в обич става но обратното никога
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си