- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възраст....помощ!
Мноо се харесваме с едно момиче,тя е адски сладка,чаровна и най-вече,мила и СЕРИОЗНА.Все още не ходим,не сме се целували,само гуши.Мисля,че открих това,което търсех от много време.Проблема е че аз съм на 15,а тя на 12[5 клас,аз съм 9].Не изглежда на 12,нито на акъл е на 12.Но...все пак е на 12 иииии,как мислите тийнчета,да тръгна ли с нея?
Аааа,искам да добавя нещо,нищо че е повече от логично.НЯМА да искам секс от нея!! Можеби ако изкараме 3-4 години тогава вече може![]()
Щото,все пак някое загоряло тийнче може и това да си помисли!
[не съм девствен]![]()
гледай да не те съдят за педофилия но ако е на 12 3 години разлика не са много
Е няма нищо лошо .. просто бъди по-внимателен с нея все пак е на 12 ..![]()
като не си на повече... добре е... ако наистина е сериозна, що да не ходите![]()
имай нерви ако тръгнете разликата не е голяма ама това са Ви трудни години и няма да е лесно
ако и двамата са сериозни, няма да е толко трудно![]()
Наистина внимавай, защото ГДБОП е насрещаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
И те чака и така ще те изцака, че няма да се усетиш откъде ти е дошло
![]()
![]()
Щом си харесваш момичето действай, за любовта няма граници, така че не се притеснявай, че секса няма да дойда веднага (ако се притесняваш де).
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
3 години не са толкова многоако се харесвате тръгваите
![]()
3 години не са много , но на тази възраст са повече отколкото си мислишпомисли си все пак след 1 месец и секс ще искаш а щом няма да караш нея или ще и изневеряваш или ще издивяваш .И бъди внимателен към нея все пак можеш да и оставиш трайна следа ако я нараниш все пак е малка
На 12Остави я да си играе бе!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
wowww като чух 5 клас...се замслиx,но щом се харесвате няма лошо.
Ти нали обичаше няква друга, която те заразя и във всяка тема се жалваше колко си нещастен, ся пък няква малка си заобичал. Извода е, че си пълен ретард. Взимай детенцето, макар че според мен тя е прекалено малка и за връзки не става, защото акъла и е съвсем различен, ама whatever. Поне ще мислите по един и същи начин. Вече си представям всичките предстоящи драми.
So exciting!
гдбоп е за БОРБА С КИБЕРПРЕСТЪПНОСТТАПървоначално написано от Ilikeliljon
тои нямя да я ... в киберпространството така че да внимава за КС![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Когато бях на 11-12 г. ходих със 15 годишенАз го харесвах и той ме харесваше .. късахме и се събирахме 3-4 пъти общо 1 год. ходехме.. Та щом си я харесваш според мене няма проблем.. :P
Аз пък не съм съгласен с твоето мнение. Срещал съм хора на по 13-14 години, които са много по-съзрели от 18-20 годишни. И нямам предвид физически, а емоционално или както там искайте го наричайте. Ако младежа мисли, че едва на 12 е по-добър избор от негови връстнички - да я хваща и да не се чуди.Първоначално написано от Serendipitys
PS: radybt, само бъди по-внимателен, все пак си е на 12 и тепърва почва да навлиза в човешките взаимоотношения![]()
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен
Много наивно е да си мислиш, че ще изкараш 2-3 години без секс. Няма да мине и месец и ще я караш да ти духа ... А на бас !!Първоначално написано от radybt
![]()
тръгнете,защо да не тръгнете...Първоначално написано от radybt
3 години разлика е нищо според мен
Аз.ако.съм.един.родител.и.им ам.12годишна.щерка
независимо,че.си.на.15
където.те.хвана,там.ще.ти.е. роба
ще.те.спукам.от.бой,ако.ще.м йка.ти.и.баща.ти.да.идват.да .ми.правят.проблеми
и.те.ще.хвърчат
цялото.семейство.ще.ви.обез главя
Ти.кво?хвалиш.ли.се.нещо,че. е.си.девствен?
Голяма.гордост.на.15.да.си.еб ал![]()
Не.ме.интересува,че.твърдиш ,че.не.искаш.секс.от.нея,не.м е.интресува,че
я.харесваш,не.м.интересува, е.я.намираш.за.сладка,чаров на.и.не.знам.си
кво
(а.това."СЕРИОЗНА".ме.утрепа, чесно)
Незабравяй,че.всички.деца.с а.сладки,чаровни.и.тн.
МЪРТАВ.СИ.АКО.РАЗБЕРА,ЧЕ.ИЗ ИЗАШ.С.ДЪЩЕРЯ.МИ!
Иииии какъв е проблема да съм с нея?Забавен комплаксар си иначе,честноПървоначално написано от cherinka
![]()
Ми попринцип като се обичате ,проблем няма.Но за Бога ,та тя е само 5-ти клас....Първоначално написано от radybt
до миналата година си е играла с кукли а ти вече мислиш за секс,предполагам,защото си 9 клас...А тя може и да не мисли още за секс
![]()
Където е 12 там и 15 ...![]()
![]()
Взимайте се ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ауе верно и 2мата сте малки, но все пак...А тоя език, който използваш "гуши-муши" дрън-дрънТва за момче е толкова гейско честно.... УЖАС! Земи са стегни. Тя сигурно е по-зряла и от теб, баси...И не се хвали наляво и надясно, че си на 15 и не си девствен. Виж при връстниците ти може и да върви, ама тука...
Първо, не съм мъж.
Второ, ти си мухльо.
Трето, дано след време да скъсват г*за от е*ане на 12годишната ти дъщеря.
Четвърто, ти си извратено малко копеленце, щом се заглеждаш по петокласнички.
Гнус ме е дори да отговарям в темата ти, за това това е последния ми пост в темата ти.
Който не е разбрал, съм против 12годишните да се занимават с връзки, имат по-важни неща, с които да се занимават в момента.
Другото което е, по необичаен начин споделям мнението си когато не съм съгласна с нещо, и на един малък дришльо не му прави чест да обижда по възрастните, защото, миличък, когато имаш проблем, колебание, търсиш съвет, трябва да си подготвен и за такива като мен, а нека не ти споделям колко много ги тача такива невръстни пишлемета като теб.![]()
Хайде, дерзай.