- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я заинтересувам ??
Значи има едно момиче което ме кефи ..Тя е от онези надутите руса косичка тва онва ..последният път бяхме в един клуб и ми вкарваше погледи и аз разбира се ..Тази вечер ще излизаме пак компания и се чудя как да се запознаем и за нещо по сериозно .. Всъщмост въпроса ми е как да испъкна в очите й , защото нямам много опит с такива момичета (надуди) ХЕЛП?!![]()
![]()
колкото и тъпо да звучи бъди себе си.иди запознайте се говорете за някви общи неща... и така малко по малко ще и се издигнеш в очите ...все пак всички момичета са различни някои харесват по отворените и наперени момчета... но при всички положения щом сте си разменяли погледи няма да ти е кой знае колко трудно да я впечатлиш стига да не се правиш на идиот
There is no right or wrong, only fun or boring
ми ти на колко си? зависи направи й някой комплимент щом е надуда сигорно обича да и правят комплименти! УСПЕХХХ!
Мислиш ли, че такива като нея търсят нещо различно ...Ако те хареса хареса... ако не само ще се възползва от теб и ще те върти на пръста си ...
Не се прави на някой друг ... бъди себе си!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз подкрепям горните мнения,бъди себе си.![]()
"Надута,руса.."...мислиш ли,че наистина ти трябва такова момиче?Да не пуснеш след два месеца тема "Всички жени са кучки.Тя ми разби сърцето".Ама ти си знаеш..и както казаха другите-бъди себе си.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Изтупай се мн яко и ще видиш резултата,избери си и някакъв парфюм дето много яко мирише и си ти човека![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you