Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
казват че времето заличава любовта и болката....но при мен времето само усилва любовта ,болката си остава .И ето - след тежък ден реших да си поспя ,но не,сълзите ми не спират да текат и не ми позволяват да спя,сърцето ми се свива от болка защото ТОЙ не е до мен.Реших да го забравя,вярвах че с времето всичко ще отшуми и пак ще бъда щастлива....защо не става ????Опитах всичко,но нищо не помага,нищо не може да премахне спомените и любовта .Помогнете ми,аз се предавам
тъкмо се прозявах и написаното засили ефекта... мацка, слушай се'а... първо да те питам на колко си? Щото ако си под 15, че даже и 16 може да се включи... тогава ше ти кажа едно - това е малко от живота, който те очаква... поеми дълбоко въздух и се гмурни в несигурните води на следващата авантюра... само друго момче може да те накара поне за малко да спреш да мислиш за този нехранимайко, дето те е зарязал.. или пък се отдай на някое хоби, твоя страст, изкуство, ала бала... направете излет с приятели, съберете се за някаква инициатива, намери весела компания и гледай какво става.. ако седиш във вас и се сдухваш безсрочно...
Сега си мислите че е минало малко време от раздялата,че аз съм малка,била съм влюбена за пръв път и друг път не ми се е налагало да
забравям някой или не се старая достатъчно и не правя всички неща като излизане,срещи,купони и т.н. Не е така,щом казвам че съм опитала всичко то наистина е така. И тези неща наистина действат но само за през деня и когато остана сама сълзите просто не спират