.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Нормално ли е ?

Здравейте,
    Нов съм тук и затова искам да се извиня предварително ако не съм уцелил мястото за темата.

Аз съм на 17 години.Имам си приятелка с която се разбираме и се обичаме страшно много.Правим си редовно секс нямаме прблеми с него.Почти никога не сме се карали.Спорели сме, но не и сериозно.Както и да е да се върна на темата.
    Значи от скоро по време на любовната игра тя започна да ме опипва по ануса така все едно го масажира.В смисъл нишо по сериозно не мисля дори, че ще има нещо по сериозно не бих позволил, но изглежда на нея и харесва тя знае, че на мен също ми харесва.Гледах доста клипове в интернет и мисля, че това е част от любовната игра при много хора.Не си е позволявала нещо по така.Усеща се и знае къде е границата.
    Според вас това нормално ли е ?
    Не мисля, че това означава, че съм гей( дори не ми харесва тази дума) аз харесвам жени...

ааа човек- ТИ СИ МЪЖ, ка ще те бара по ануса?

Я СЕ СТЕГНИ ко си се разпуснал? НЕ СТАВАЙ ЖЕНСКИ ЕЙ, че жените това чакат..

ПФФФ

Никога не съм се съмнявал в себе си.Аз съм МЪЖ както каза и не мисля никига да се предавам.Просто питам и искам мнения по въпроса...

Град
    In the middle of nowhere
    Спокойно не си гей и не си тръгнал да ставаш, много мъже позволяват подобен вид стимулация.
    Щом ти харесва и не се притесняваш от приятелката ти значи няма нужда да се стряскаш
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от stratega

ПФФФ
    кажи ми че се бъзикаш, нали? щото ако не...хм
    А на въпроса: съвсем нормално си е, не малко двойки го правят, освен това, ако на момчето не му е неприятно, може да е доста възбуждащо. А и щом тя знае къде е границата - отпусни се и се наслаждавай!

Съвсем нормално е не се притеснявай. Въпреки че моя приятел и това дори не ми дава

Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel

ПФФФ
    кажи ми че се бъзикаш, нали? щото ако не...хм
    А на въпроса: съвсем нормално си е, не малко двойки го правят, освен това, ако на момчето не му е неприятно, може да е доста възбуждащо. А и щом тя знае къде е границата - отпусни се и се наслаждавай!
    Именно на мен не ми пречи..Допринася за вдигането на адреналина, а и както казах аз я виждам и усещам, че тя знае какво прави и как да го прави и до някакви допустими норми ако може така да се изразя...а и виждам, че и на нея и харесва и я възбужда допълнително.Незнам може само така да си мисля, но това са ми наблюденията..

МАЛЕЕЕЕЕЕ, фана ме страх!

АБЕ как ще ме барате по ануса бе? Ей до сега не ми се е случвало, но ебати хората има по тоя свят!

Ще се отдам на оралната любов, само не ми казвайте, че и там има "СТИМУЛАЦИЯ" по този начим, че ще се гръмна!

следващия път я накарай да ти стимулира простата да видиш за каква възбуда иде реч

Град
    In the middle of nowhere
    МАЛЕЕЕЕЕЕ, фана ме страх!

АБЕ как ще ме барате по ануса бе? Ей до сега не ми се е случвало, но ебати хората има по тоя свят!

Ще се отдам на оралната любов, само не ми казвайте, че и там има "СТИМУЛАЦИЯ" по този начим, че ще се гръмна!
    Калине, защо не пробваш поне веднъж и после да видим дали ще те е страх

Цитирай Първоначално написано от wildside
    следващия път я накарай да ти стимулира простата да видиш за каква възбуда иде реч
    Извини ме за невежеството, но простата къде е ?

ф задника...

ф задника...
    Никой не е казал, че непременно това означава, че ти бърка отзад...става въпрос за докосване...

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gepiman
    ф задника...
    Никой не е казал, че непременно това означава, че ти бърка отзад...става въпрос за докосване...
    Абе не му се връзвай, той е "консерва"

Мерси, ясно е че с простата няма да се пробва..Нито аз имам желание нито приятелката ми е толкова как да кажа извратена...

Цитирай Първоначално написано от gepiman
    Цитирай Първоначално написано от wildside
    Извини ме за невежеството, но простата къде е ?
    виж в уикипедия... иначе, масажирането на областта между топките и ануса постига донякъде ефекта дори без да се прониква вътре

Град
    Варна
    щом и на двамата ви е приятно,защо не???
    ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ,А НЕ ВОЙНА!!
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен е нормално да. И аз при бившия си го правих, но защото се знаехме много добре.С някой, който съм от месец-два няма да си го позволя.

Нормално е
    Мъжкият анус е доста чувстветелен, то за това като сереш ти е кеф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си