.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    на ЛуНаТа

8 кг за 1 месец

Здравейте..Аз съм висока 1.60 и съм 56 кг.. искам да ви попитам как мога да сваля 8 кг за 1 месец... спорт.. диета. упражнения ??? Аз от няколко седмици правя коремни преси..но мисля че те не са ми достатъчни
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А ти въобще защо искаш да сваляш чак 8 кг.? На мен ми изглеждат нормални килограмите ти. А друг съвет за диети и упражнения можеш да намериш в търсачката, има много теми за това.

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А ти въобще защо искаш да сваляш чак 8 кг.? На мен ми изглеждат нормални килограмите ти. А друг съвет за диети и упражнения можеш да намериш в търсачката, има много теми за това.
    Ми.. така като се гледам. мисля че имам нужда да сваля няколко кг.. със сигурност ако бъда 48 кг ще изглеждам по-добре

Мега фен Аватара на mynichka
    90дневната
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз мисля ,че наистина има нужда да свали няколко кг защото аз съм 1,62 (почти колкото нея) и съм 46-47кг (смея да кажа перфектните килограми)...Намали сладкото ,тестеното ,не яж тлъсти меса и пържено...Пожече плодове и зелечуци...Скачане на въже,тичане,фитнес,коремни преси и мноооггооо разходки...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Аз мисля ,че наистина има нужда да свали няколко кг защото аз съм 1,62 (почти колкото нея) и съм 46-47кг (смея да кажа перфектните килограми)...Намали сладкото ,тестеното ,не яж тлъсти меса и пържено...Пожече плодове и зелечуци...Скачане на въже,тичане,фитнес,коремни преси и мноооггооо разходки...
    Благодаря много за съвета

Град
    Varna
    Да ти кажа,много е относително,защото аз съм 160см 55 кг ии г/д изглеждам добре ( пак съм си закръглена,но не се оплаквам,че не ме харесват),затова гледай да не правиш големи диети,че ще ти спре цикъла,косата ти ще опада,ноктите ти ще почнат да се огъват и тогава идва мъката..

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от dezito1
    Да ти кажа,много е относително,защото аз съм 160см 55 кг ии г/д изглеждам добре ( пак съм си закръглена,но не се оплаквам,че не ме харесват),затова гледай да не правиш големи диети,че ще ти спре цикъла,косата ти ще опада,ноктите ти ще почнат да се огъват и тогава идва мъката..
    И аз изглеждам добре... но просто имам малко мазнинки по бедрата и корема.. и точно тях искам да махна... а в лицето иначе съм добре... а пък за диети не искам и да си помислям. защото винаги когато правя диети ми се получа йо-йо ефектът .... а и не мисля да гладувам.. просто ще престана да ям тестени неща...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    И според мен с ръст 1.60 не ти трябва да сваляш 8 килограма...на какво ще приличаш,за бога...?!
    По-добре сега лятото хапвай по-малко.И без това в тези горещини повечето хора нямат апетит.Салатки без хляб,намали сладкото,пии повече и вода и спортувай усилено.

Град
    морската столица
    3 хранения на ден..без никви ядената между тях..хляб-най-много типов и без сладки и газирани,а и сладоледите

PS:Яко спорт

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Йо-йо ефекта се получава от неправилно захранване и липса на достатъчно движение... Трябва да си коригираш хранителното меню на базата на твойте вкусове и да спазваш правила на хранене, тъй като не само храните, а и начина ти на хранене оказва влияние.

Супер фен
    Град
    sofiq
    nameri to4kovata dieta v internet perfektna e

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Яж по-малко,но по-често.Много вода и спорт
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Яж по-малко,но по-често.Много вода и спорт
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Правила за публикуване