- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да направя?
Здравейте!Много мислих дали да пиша във форума и се реших да го направя..
Проблема ми е следния:Има една приятелка ,която в буквалния смилъл разчита на подчи всичко на мен..Винаги ме пита какво да прави в дадени ситоации..Дори когато пише смс на гаджето си ми казва"какво да му пиша измисли нещо оригинално"или ако се заяжда с някои ми казва"теб те бива в думите измисли някоя гадна обида"Някои я покани да излезе с него и тя пак ми казва"каво да правя да излзезна ли с него?Кажи ми ти каво да правя?"Като си пише по скайпа с някои пак ми праща хронологията и ми казва сега какво да му пиша..Един вид тя използва моята самоличност..И хората я мислят за такава каквато не е..Незам у мен злоба ли си поражда или какво,но ми омръзна да "се грижаза нея"
Дайте ми савет!Моля ви!
П.П Съжелявам ако има правописни грешки.
П.П2Дори да имате критики към мен искам да ги чуя!
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
поговори с нея. Кажи й, че не ти харесва да използва твоите ....думи или твоето държание. Ако ти е приятелка, ще те разбере.![]()
Абе момиче как може да и ходиш по задника така? Ами говори с нея или просто отказвай да и помагаш по тоя начин.
Не е приятно, можеш просто да и споделиш това, което те мъчи .
Успех![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
научи се да и отказваш
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Точно казано.Първоначално написано от pam1
![]()
Сама си виновна, научи се да отказваш.
Stay up all night with the stars *
От една страна това, че приятелката ти те пита за всичко е хубаво.Това означава,че ти се възхищава по някакъв начин.Обаче пък за всяко нещо вечееееее...досадно е!!!и и го това,което си написала тук или и казвай ,че не знаеш и олкова...
току-виж утре ти каже "оле, сгафих, я ти ми живей живота, тебе те бива в това о.О"... дано не иска съвет за правопис от теб, че... не знамПървоначално написано от XcwetiX
сериозно вече - обясни й по деликатен начин, че трябва да свикне с живота, защото то не е само слънчеви дни и усмихнати хора (макар гъбите да правят тоя ефект), обясни й, че живота е гаден и трябва да свикне да се справя със ситуации сама, а не да разчита на теб или на когото и да било...
Първоначално написано от Tempest
И наистина си погледни правописа, момиче!!!
Абе кво не ви харесва на всички тоя цвят. Супер зарибен еАйде от мен да мине, че ако още някой ми го каже ша си изяде боя
![]()
На твое място бих се радвалаАми наистина е дразнещо и просто можеш да й го кажеш,защото няма вечно да си до нея.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Благодаря за отговорите![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф