- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure Active
ползвах и си съсипах кожата, но както искате..
при положение че имам много мазна кожа как е възможно някакъв си скраб да я изсуши до таква степен че да започне да щипе,да се бели..
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Супр много изсушава..
Една приятелка с мазна кожа беше ползвала само мостричката. Окей, поизчисти й с елицето, но адски много и се изсуши кожата...изпръхна.
What you give is what you get!
Днес си го взех, заедно с крема от същата серия.Той може би предотвратява изсушаването, защото кожата ми е много чувствителна, а сега не забелязвам проблем![]()
Someone somewhere is made for you !
Смятам да си го взема. Но е важно да се мажеш с крем след това, за да не ти се изсушава кожата..от личен опит го казвам.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Вчера си го купих.Еми заличава ги, но не ги примахва.Продължавам да го използвам заедно с тоник и дано има промяна.А иначе воабще не ми е изсушил кожата, а моята е горе долу суха.![]()
Ако е скраб или този продукт максимум 2 минути разтърквате с кръгови движения и изплаквате . Аз лично Ви препоръчвам да не изсушавате с кърпа а да оставите от само себе си . Продукта струва 9лв ще го намерите почти навсякъде . И все пак нека Ви напомня че премахва 90% черните точки тоест те не казват че ти премахва напълно като го ползвате 2 - 3 седмици 90% от дадена черна точка няма да има следа но 10% ще има Вие искате чудесиии не става![]()
![]()
Реших и аз да си купя такова нещо днес
Освежава доста. А понеже съм момче и не съм в час с тия неща (гримове и други такива) какъв крем трябва да се сложи, за да не се изсушава кожата? Аз още нямам наблюдения дали ми се засушава...
И още нещо - аз имам и малко пъпчици по лицето - ще се повлияят ли от този скрап?
аз си го взех вчера и на за момента добре ми се отразява и съм доволна ще видим нататък
Мисля и аз утре да си купя Гарниер Пюр Актив. Доволни ли сте от него?
ОМГПървоначално написано от Gunnercho0
ЦЯЛАТА ТЕМА Е ОТНОСНО ТОВА..ПРОЧЕТИ МАЛКО![]()
ИдиотПървоначално написано от Gunnercho0
много е добро днес си го купих за сега е доволно
ще почуствате леко загряване по лицето много relaxиращо действа
седи се с него 2-3 мин .
ИЗМИВА СЕ С ХЛАДКА ВОДА !!![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам гарниер 3в1 и съм доволна от него, ама може и това да си купя.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
В едно списание имаше мостра и го пробвах,хубаво е
и аз съм доволна от скраба,но преди това си бях купила Garnier PureActive Anti-Spot roll on и червените петна се махнаха и не ми излизат пъпки-много е добро!![]()
а има ли твърди частици като 3в1-то
Humans need fantasy to be human.
мисля,че не.Първоначално написано от ValLoveYa
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз съм доволна.Ползвам го вече 2 седмици и си е перфе.![]()
А кое е по добро 3в1-то или това? Трябва ми по-специално за черни точки.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Искам някой да ми обясни всичко за този рол-он - дали е хубав, дали премахва черните точки и така нататък...! Също някъде по-горе видях, че някой е писал че на фирмата "Garnier" имало някакъв крем против пъпки, става ли да ми кажете за кой крем става въпрос! Аз също имам 3in1 горе-долу съм доволна!Моля ви отговорете ми на въпросите!![]()
Имам скраба, крема, тампончетата и рол-она. Страшно съм доволна. Само от няколко дни ги ползвам и вече има промяна! И друг път съм казвала - продуктите на Гарниер са страхотни!
Мисля, че има твърди частици в 3 в 1.
The Devil Fucks like God makes Love.
Днес си купих рол-ончето на "Garnier" и съм доволна за сега. Когато си го нанасям на лицето е много приятно и мисляче ще има добър ефект.За сега съм много доволна ще видим по-нататък какво ще стане.
имаш ли черни точки и кое ти помогна?кожата ми е абсолютно нормална,като веднъж-два пъти в месеца много изсухва в областта на устата и ноздритеПървоначално написано от casey
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз използвам онзи който е 3в1 и крема за лице. Невероятни са наистина всеки, който има проблеми свързани с акне трябва да ги има. Имат само един минус... прекалено честата им употреба води до изсушаване на кожата, за това си взех и крема.![]()
![]()