- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure Active
Доволен от крема http://www.ivis.bg/products_images/cream.jpg
След като се изкъпя кожата ми е адски суха и опъната, а пък след това почва да се омазнява, но като се намажа с крема кожата се матира и нито се омазнява, нито се изсушава. Също така и ми намали малко някои белези от предишни пъпки, но съвсем малко.. За това сега смятам да си купя рол-она.
Във крема мисля, че има салицилова киселина.... това не е ли проблем тъйкато тя изсушава малко, или много, а почти всички казаха да се намажем със него след като използваме другата гама от продукти на GARNIE ?![]()
![]()
![]()
Вчера си взех Garnier Pure Activ Roll On и за сега съм много доволна, наистина е приятно, когато се нанася на лицето и има ефект. (Ефекта е, че петънцата видимо за избелели, не много разбира се, но аз откривам разликата.) На опаковката пише, че до 5 часа се забелязва ефекта, а иначе се махат за около 2 дена.
НО в продуктите на Гарниер има повече салицилова киселина, отколкото в другите продукти. Тази киселина по принцип е доста 'мощна' (:Д) и трябва да се внимава с нея. Аз имам скраба 3 в 1, тампоните и ролона. От тампоните съм СТРАШНО ДОВОЛНА, много бързо изчистват лицето, НО трябва да се внимава с прекомерната употреба, защо салицилова киселина може да доведе до обратен ефект. В началото като използвах тампоните и не правих почивки ми стана така лицето, т.е се появиха повече, точно щото бях прекалила. За това е добре да внимавате като използвате продукти с повече салицилова киселина. (:
Това е от мен, аз съм доволна от продуктите, но трябва да се внимава (:
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
а по колко пъти на ден трябва да се слага за да не изсушава кожата ? и колко мин. се стои докато се измие ?
1 въпроссамо на мен ли като се измия след тва 5 мин ми е червено лицето
иначе продукта е супер ! мн съм доволвн кат изкЮчим тва :P и не исушава кожата изопщо
![]()
![]()
![]()
asasasas
Имам гела. Наистина много изсушава кожата, макар и тя да е мазна, като моята. Затова е добре след това да се използва хидратиращ крем.
Но имам една забележка.Забелязвам, че след като започнах да го използвам ми се появиха черни точки на места, където преди нямаь - по брадичката и около носа. И сега го използвам много рядко.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Тази серия става ли и за пъпки или е само за черни точки? Аз си я купих вчера и навсякъде в упътванията пише за черни точки и петна, а на мен ми трябва за акнето. Имам крема, тоника и това дето е 3 в 1.
Аз го имам,струва 10 лева и наистина действа на опаковката пише,че след 5 часа има видим ефект а след 2 дни несъвършенствата са премахнати вчера си го купих ще видим как ще съм утре.На мен ми препоръчаха да го ползвам 4 пъти дневно през 5 часа.Тогава има ефект.И е препоръчително да почистиш лицето с тоалетно мляко или крем и след това да го използваш.Вярно има много условности но мисля,че ще стане
Първоначално написано от RevolutionZ
ами през 5 часа сутрин обед следобед и вечер но не знам дали трябва да се мие или да с стои с него
Здравейте, аз днеска си взех Garnier PureActive ExfoBrusher, и мисля че помагаа11 лева е и Ви го препоръчвам, на 3 места го тарсих и на 3те го нямаше, защото беше сваршил явно доста хорица искат да го пробват
![]()
Същото и при мен .Първоначално написано от SunSmile
![]()
Имам го,майка ми го беше взела , и наистина действа![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..
Не е лош но е за мазна кожа,а аз съм с суха и рядко го ползвам ,че ми изсушава повече.
Извинете, че пиша тук, но за да не отварям нова тема искам да попитам как с еизпозлва.. Колко пъти на ден, колко минути се стой :Д изчетох цялата тема![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
еми то като гледам кво пишете ще взема и аз да го пробвам :P :P