.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Град
    някъде там...

Garnier Pure Active

Новият Garnier Pure Active е ново поколение на концентрирано формулиран тестван продук за кожа склонна към акне и черни точки.Създаден да предпазва кожата от появата на пъпки, черни точки и петна, оставя кожата чиста още след първата му употреба
    Кремообразната формула на скраба е с двойно действие за подпомагане борбата с пъпките и петната от тях. Концентрираната формула, с ексфолиращите микро частици и добре известната съставка, салицилова киселина, помага да се премахват черните точки и да избледняват петната от пъпки. Благодарение на нежните си почистващи свойства помага за намаляване на всички несъврешенства по кожата-150ml

http://beautycosmetic.biz/images/gar...ctivescrub.jpg

Някой има ли го, доволен ли е и каква е цената му?

Мега фен Аватара на SunSmile
    И аз скоро гледах рекламата. Много съм навита да си купя, но след като свърша Гарниер Пюр 3в1
    По принцип тази серия винаги има резултат... мисля, че и от този продукт ще има резултат
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Ако искате купете си списание Джой, там има тестер(забравих как се казваше тестер ли беше? Едно такова само да го пробваш )
    Аз вчера си купих списанието и имаше тестер за това новото на гарниер и на измиваштия гел Clean&Clear. И днеска сутринта реших да се измия с това на гарниер и съм много доволна Мисля да си го купя. Имах 2(точно две ) Черни точки и ми ги заличи малко Аз имам и малко петна по кожата, така че дано ида махне тях
    В списанието пише, че има най-големи резултати до 4 седмици

Какви са цените ?

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    Какви са цените ?
    8,90лв. - поне аз така разбрах

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    Какви са цените ?
    8,90лв. - поне аз така разбрах
    ох аз сега съм малко в криза и 9 лева
    Е ще ми стигнат онея 4мл. дето са от тестера

а

Здравейте на всички пъпките, петната и всички съпътстващи ги проблеми с лицето ме мъчат от няколки дълги години ... НО по темата с радост искам да кажа , че тази серия на Гарниер си я купих преди два дена и дава невероятен ефект ! Който иска да го пробва ще препоръчам да си купи цялата серия - скраба, гела за измиване , кремчето и мисля че имаше едно рол онче което не си го взех . Невероятни са всичките продукти! Не вярвах че нещо ще ми махне петната от пъпките , но Гарниер успя и съм много щастлива :P Препоръчвам го на всички .. Леле май много хубава реклама им направих

Аз пробвах мострата от JOY и горе-долу съм доволна. Изчистват се, обаче предполагам, че премахва само горният слой. И все пак нямам нови черни точки от 1 седмица. Мисля да си го взема и да пробвам около 8-9 лв струва.
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    а дали вече го има по всички магазини и/или аптеки?? защото живея в едно по-малко градче и не ми се разкарва до големите магазини

ь

амиии да ти кажа аз съм от Пловдив и обиколих десетина аптеки докато ги намеря тези продукти. така че сама си прави изводите ...

Супер фен
    И аз гледах рекламата за скраба на Гаринер и мисля да си купувам.Някой друг ползвал го ли е ?

Град
    Wonderland
    аз ползвах мостричка иии е добро.
    ще си купя.

Re: ь

Цитирай Първоначално написано от ruskinchetoocb
    амиии да ти кажа аз съм от Пловдив и обиколих десетина аптеки докато ги намеря тези продукти. така че сама си прави изводите ...
    А може би е нямало защото Пловдив е голям град с повече хора, които са утишли да си го купят...

a

ахахахахахахахах така ли предполагаш че е станало ако искаш можем да залагаме ьахьахьаххахьа

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    то и аз я имам мострата и ще пробвам. а колко време трябва да се седи с него?

Цитирай Първоначално написано от Slashy
    то и аз я имам мострата и ще пробвам. а колко време трябва да се седи с него?
    Ако това от мострата ти е скраб, с него не се стои. Само го разтъркваш добре по лицето и измиваш.
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз сега ходих да го търся,но го нямаше.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Re: а

Цитирай Първоначално написано от ruskinchetoocb
    Здравейте на всички пъпките, петната и всички съпътстващи ги проблеми с лицето ме мъчат от няколки дълги години ... НО по темата с радост искам да кажа , че тази серия на Гарниер си я купих преди два дена и дава невероятен ефект ! Който иска да го пробва ще препоръчам да си купи цялата серия - скраба, гела за измиване , кремчето и мисля че имаше едно рол онче което не си го взех . Невероятни са всичките продукти! Не вярвах че нещо ще ми махне петната от пъпките , но Гарниер успя и съм много щастлива :P Препоръчвам го на всички .. Леле май много хубава реклама им направих
    Колко ти излезе всичко ?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Аз сега ходих да го търся,но го нямаше.
    +1

a

ами мацка всеки един от продуктите струва 9 лева , но аз си ги купих едното за 9 , другите за 11 . взех си скраба - 9 лв, гела за измиване -11 лв и кремчето също за 11 лв. има още два продукта които не си ги взех и незнам колко струват - май са рол он и тоник. хубави са , не ми пука за парите , искам да имам красива кожа предполагам че и за другите е така . пожелавам на всички да им подейства серията !

И аз мисля да си го взема тези дни, ще видим какъв ще е резултатът

Someone somewhere is made for you !

А колко пъти дневно трябва да се ползва ?

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    И аз мислех да си го взема,имам гарниер пюр 3в1 ,ноо не ми действа на черните точки . В Пикадили ии в козметичните магазини го има.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Аз имам Garnier 3 in 1,но не ми помага или поне аз не виждам някаква ралзика ,само чувсотв е хубавичко

Та въпросчето ми е ако някой вече си е взел новия Garnier pure activ srap и го ползва отдавна ( няколко дена ) да каца дали има резултат ....мойта кожа кво ли не е видяла а и имам доста пъпчици ,петна а за черни точки да не говорим дайте някакво саветче мерси предварително

Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си