.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: koi e filma?

Hybrid View

koi e filma?

Значи едно семейство(баща,майка и син) си купили нова къща и отишли до магазина,за да купят пердета за стаята на детето.Започнали да разглеждат и момчето си харесало едни черни перденца,но продавачката го предупредила да не взима точно тях,защото ще го сполети нещастие,но въпреки всичко момчето настояло и му взели точно тези черни пердета.Вечерта,когато ги сложили всички си легнали..в момента в който момчето заспало от пердетата излязла една ръка и го удошила!На следващата вечер майката решила да спи в стаята на детето..същата съдба сполетяла и нея.Зловещата ръка излязла и удошила и нея!На следващата вечер,бащата съкрушен и съсипан решил той да спи в стаята на покойният си син,но в ръката си държал нож!В момента,в който ръката започнала да излиза от пердетата той се обърнал и я отрязал!На следващият ден бащата отишъл в магазина да върне пердетата и какво да види...продавачката била само с една ръка...

Бахти и зарибения филм, ама не го знам кой е... Направи си заглавието на кирилица, че ще ти локнат темата...

Град
    Where streets have no name

Re: koi e filma?

Цитирай Първоначално написано от sladur4etovr
    Значи едно семейство(баща,майка и син) си купили нова къща и отишли до магазина,за да купят пердета за стаята на детето.Започнали да разглеждат и момчето си харесало едни черни перденца,но продавачката го предупредила да не взима точно тях,защото ще го сполети нещастие,но въпреки всичко момчето настояло и му взели точно тези черни пердета.Вечерта,когато ги сложили всички си легнали..в момента в който момчето заспало от пердетата излязла една ръка и го удошила!На следващата вечер майката решила да спи в стаята на детето..същата съдба сполетяла и нея.Зловещата ръка излязла и удошила и нея!На следващата вечер,бащата съкрушен и съсипан решил той да спи в стаята на покойният си син,но в ръката си държал нож!В момента,в който ръката започнала да излиза от пердетата той се обърнал и я отрязал!На следващият ден бащата отишъл в магазина да върне пердетата и какво да види...продавачката била само с една ръка...
    хаха, тая история ми я разказваше един батко, когато бях на около 4. махнах всички пердета вкъщи тогава. голям бъз ме хвана не знаех, че има и филм...

Супер фен Аватара на breathless
    Т'ва не е ли само история?
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

И аз знам, че това е само история
    Колко сме си я разказвали едно време
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Това не е филм,бе.
    "Страшна" история с която хлапетата се плашат.Имаше още няколко варианта.С картина,роза и какво ли не...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Както казаха вече заглавието не е на кирилица. Точка 1.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си